İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar ben elmira.

Burada beni seven sevmeyen, benden memnun kalan kalmayan herkese merhaba.
Sizlerle birsey paylaşmak zorundayım.
Buradan bir arkadas
bana fal baktırmak istedi. Ama randevu konusunda sıkıntım oldugundan dolayı daha sonra dönecegimi söyledim oda bana bu aradıgım numara sirket hattım size verecegim no dan bana dönün dedi, not aldım.
Burada bu bayanın adını vermemedeki tek sebep saygıdandır.
Dün randevularımı düzenlerken saat sanırım 5-6 civarıydı ben not aldıgım numarayı aradım karsıma kaba sesli bildiğimiz amca vari bir ses çıktı. Ben eşi diye düşünerek aradıgım bayanı istedim oda bana yanlış numara dedi kapadım yanlış not aldıgımı düşündüm. Aradan 15-20 dk gecti bu erkek beni arayıp beni tanıdıgını söyledi bir an dumur oldum nasıl yani dedim,oda bana beni kadınlar klubünden bir forumdan tanıdıgını ve kendisinin de devamlı fal baktırdıgını ve üye oldugunu söyledi. Bu numarayı nerden aldıgımı sordu bende aynen size anlattıgım gibi anlattım kendisinden de defalarca özür diledim.hatta telefonu kapatırken en kısa zamadan fal seansında görüşmek dilegi ile dedi.aradan iki saat gecmediki beni aranızdan bir kac arkadas arrayıp hesap sordu, bende ne oldugunu anlayamadım acıkladılar bana merak ettim ve okudum.
şimdi görüyorum ki!!!!!!inşallah salak yerine konulmuyoruzdur diye emin olmadan beni ve diger kişiyi zan altında bırakan kişi aslında aylardır kadın kimligi altında yapmacık senaryolarla sizleri salak yerine koyan(selintortum) dur!! Kanıtıda elimdeki telefon numarasıdır buraya yazmıyorum cünkü ben onun kadar art niyetli deilim ama ispatlayabilirm.
Gelelim benim bir baskasına bilgi aktardıgım iftirasına size soruyorum hangi aklı seliminsan rakibi olan melektasının kendisinden daha iyi yere gelmesini ister ve saglam bilgileri digerine paslar cok sacma değilmi? Bencede cok sacma!ben bu işi gecinebilmek cocuklarıma bakabilmek için yapıyorum. Haliyle de kendi müşterimi mümkün ooldugunca memnun edip elimde tutmak isterim.

Arkadaslar ben kimse ile bilgi paylasmadım, bilgi almadım.eger aklınızda ufacık da olsa bir şüphe varsa sizden ricam gelmeyin zaten.
Bu yazıyı yazmamdaki tek sebep aranızda bana inanan güvenen insanların oldugunu düşündügümden hernekadar o kişilerin bana yargısız infaz yapmayacaklarını bilsemde acıklama yapmadan içim rahat etmedi.o aranızda kadın kimligi ile sizleri aylarca kekleyen arkadasa bir daha emin olmadıgı seyler için insanlara camur atmasın zira dikkat etsin kimbilir belki oyun içinde oyun vardır nerden biliyorki bu numarayı bana ya ya eşi ya sevgililisi yada onun falcı tutkusunu bilen bir baskasının vermedigini!

Arkadaslar bu benim acıklamam. Gerisini sizin öz iradenize bırakıyorum ve,nacizane bir fikrimi daha belirtmek isterimki,bence kadınkimligi altında aylarca sizin içinizde fink atan biradamın ciddi ciddi sorunlarının oldugunu düşünmekteyim allah yardımcısı olsun:KK3:

Buda benim buraya ilk ve son girişimdir hepinize kolay gelsin. Allah hepinizin,hepimizin gönlüne göre versin.

aman allah'ım bomba bu yaaa......
Zaten burda erkeklerin olduğu biliniyordu daa...bben bu kadar da muhabbete girmezler zannediyordumm..şaşkınım

bende gelicemm amaa.....
şöyle buluşup kız kıza bi kahvaltı muhabbeti yapalım deniz kenarı olsun lütfen.deniz hem negatif elektriğimizi alırr...cevap yazın tamam mmıı

kızlar bencede bı kahvaltı ayarlayalım..gelmeyenler erkekmıs der konusmayız:))))))))))

bıde bu nıcklı arkadasın gecmıste yazdıklarını kolay yoldan lıstelı bı halde okuyamıyomuyuz?

slmlar TPHPMC ye safça burdan dua yazmıştım da ceza aldım neyse geçti burdayım şimdi,elmira hanım bişiler yazmış bence önce elmira hanımı aramak gerek o mu bunu yazan eğer olay bu şekilde olduysa kimse kusura bakmasın yuh dyorum,ayıp yha milletin hiç işi gücüyokmu ALLAH aşkına yaa.burada bişiler paylaşıp birbirimize destek oluyoruz.bence elmira hanımın dediği gibi rahatsızlığı var heralde ALLAH şifa versin .

XENA001
XENA001
ceza aldım az önce yazdığım gibi ama sözümden dönmedim her ne kadar karanfil takmasam da cumratesi olgu nun bulunduğu cafe ye gttim ama orada ki bayan olgunun rahatsızlığının bi süre daha sürceğini pazartesi yada salı tekrar gelin yada arayın dedi .aramadım bugün işim olduğundan .ama arıycam sen de baktıramamışsındır istersen tekrar konuşup gideriz okto? :KK66:

üzgün olmaz mı ayıp denen bişiy var ya ama onun selin olduğunu nerden biliyor merak ettim
bi arkadaşımız demiş kahvaltı yapalım gelmeyen erkektir konuşmayalım diye ,katırlıyorum :)yapalım hava ısınsın iice .

bende gelicemm amaa.....
şöyle buluşup kız kıza bi kahvaltı muhabbeti yapalım deniz kenarı olsun lütfen.deniz hem negatif elektriğimizi alırr...cevap yazın tamam mmıı
yapalım derim ben..
aman allah'ım bomba bu yaaa......
Zaten burda erkeklerin olduğu biliniyordu daa...bben bu kadar da muhabbete girmezler zannediyordumm..şaşkınım

eminenin dediğini hatırlıyo musun ?
forumdan ona gidern erkek!
ben bi elmirayı arıcam kızlar.

üzgün olmaz mı ayıp denen bişiy var ya ama onun selin olduğunu nerden biliyor merak ettim
bi arkadaşımız demiş kahvaltı yapalım gelmeyen erkektir konuşmayalım diye ,katırlıyorum :)yapalım hava ısınsın iice .

evet nickini nerden anlamis?

Ya arkadaslar takilmayin bu kadar, erkekse erkek sallayin gitsin. Sorunlari varmis belliki acikcasi onun bu durumuna daha cok uzuldum, insanlar caresizlikten falcilara gidiyorlar. Yaptigi hilekarliksa ve vicdani rahat ediyorsa bu onun sorunu bizimkisi hic olamaz. Elmira'da uzulmesin bence bos yere, burda onu seven sevmeyen insanlar olucaktir, oyun yapan durust olan insanlarda. Ama insanlarin icinde kotuluk varsa bu ancak kendilerine zarar verebilir. Ben bunu bilir bunu soylerim!

Kızlar,

göztepe de anything goes diye bir yer biliyo musunuz?
reklama gircek die yusf yusufum ama internette bi kampanya yapmışlar "ucuza" harita çıkarıyolarmış...
ucuz fiyatı da bi elmira kadar...efektif midir bilemedim?:26:

fikri olanlar paylaşırlarsa :KK52: sevindirik olurum....:21:

kampanya bitmeden kestane kebap acele cevap ltfn hanımlar:KK54:

Astrozoom: Astroloji, Burlar, Doum Haritas, Yldz Haritas, Ykselen Bur, Ykselen Bur yorumu, Ay burcunuz, nllerin Yldz Haritas,Ykselen Bur Hesaplama
bu linkden ücretsiz de alabilirsin, ama yorumunu kendin yapman gerekiyo, vaktin varsa dene derim, hem sembolleri öğrenip yorum yapayım derken astroloji öğreniosun az çok zevkli oluyor :)

slmlar tphpmc ye safça burdan dua yazmıştım da ceza aldım neyse geçti burdayım şimdi,elmira hanım bişiler yazmış bence önce elmira hanımı aramak gerek o mu bunu yazan eğer olay bu şekilde olduysa kimse kusura bakmasın yuh dyorum,ayıp yha milletin hiç işi gücüyokmu allah aşkına yaa.burada bişiler paylaşıp birbirimize destek oluyoruz.bence elmira hanımın dediği gibi rahatsızlığı var heralde allah şifa versin .

canım evet ya çok üzüldüm ben..çoğu zaman bu editöre kızıyorum zaten.hoşgeldin bu arada:)))
sheryy sen de hoş geldin.gerçekten çok sevindim burak'la barışmana..bende artık barışmak istiyorummm...hepimizzzzz barışalımmm:KK74::KK74::KK74::KK74:

saol cnm hoşbulduk ,olsun duayı yazdım ya oh canıma değsin:26:
ama bilmiyodum ceza alcağımı o ayrı :KK53:
inşallah işine yaramıştır ,ceza alsam da takip ettim ya yine bi kaç falcı ismi çıkmış defter kabardı o diilde .

X