İstanbul'da Fal - Falcılar

mesaj sayım dolmadığı için özelden mesaj atamıyorum rica etsem elmiranın telefon nosunu özelime atabillirmisiniz?

bense hemen herseyimi anlatiyorum cunku o kadar uzuluyorum ki bir umitle herseyi paylasiveriyorum gercekten cok safim sanirim ve caresiz

hep falcıya giderdim ama böyle değil. taksimdeyiz hadi kahve içelim fal bakılsın muhabbeti. evde kalkıp hususi fal baktırmaya gidişim. emine hanım,olgu ve elmiradır.
daha fazlasına gerek yok diyorum.
falcıdan cıktıgım anda etkilenmiş oluyorum ama 1 hafta sonra etki gidiyor.
zira hayatımı zindan eden bir işim var , ödemelerim dolayısıyla çekip gidemiyorum. fallarda iş değişikliği yok dediler. oturup ağlayayım mı ? hayır. harıl harıl iş arıyorum. ek iş için koşturuyorum. yıllarca çalıştım, mali müşavirlik rusatımı aldım. falcılar iş konusunda olumsuz konuştu diye oturup beklemeyeceğim değil mi ?
ilişkim içinde bitmez seni çok seviyor diyorlar. 30 yıllık evlilikler bitmiyor mu ?
tamam bende bel baglıyorum , gidiyorum,dinliyorum,etkileniyorum. ama hayatıma egemen olmasına izin vermiyorum.
bizler elimizden geleni yapalım, gerisini yaradana dua ederek ona havale edelim.
insan evladıyız neticede elimizden gelen belli.
gayret bizden takdir Allahtan.
sanırsam ben artık fal baktırmam. sizlerin yazdıklarını okurum sadece.
hayat hepimize hak ettiklerimizi getirsin.
kötü bi ruh halindeyim, yazdıklarım saçma olursa kusura bakmayın e'mi!

Şebnemi hiç bilmiyorum, ama Elmira'dan ve Mercan'dan neredeyse heskes çok memnun... Onlar nasıl baktılar? Umarım onlar iyi bilmişlerdir :)

Arkadaşlar, burada daha önce hiç konuşulduğunu görmedim. Ama Ebru Gündeş'in bir falcısı vardı, gatta gazetelere de çıkmıştı. Bursalı Umut diye biri ve Ortaköyde oturuyormuş... Muhtemelen sizin de bir bilginiz yoktur, ama Ebru Gündeş o kadar memnunmuş ki, onun dediğinin dışına çıkmıyormuş ve hatta ona BMW almış hediye olarak...
Bursalı Umut hakkında bilgisi olan biri var mııııı?:92:

Artik hicbir sey bilmiyorum kafam cok karismis durumda

Dun Sebneme gittim Elmira ve Mercan ile alakasiz seyler soykedi hattabenimle de alakasiz seyler

Kafam karisik moralim cok bozuk cok sikildim artik ((((

bencede senınle bile alakasız şeyleri söyleyen birine güvenme daha senı bilememiş geleceği mi bilcek..

bencede senınle bile alakasız şeyleri söyleyen birine güvenme daha senı bilememiş geleceği mi bilcek..

canim yanlis ifade ettim heralde ona inanmiyorum varsin 100 tl de bosa gitmis olsun sadece umit baglayip kalkip oralara gittigim icin uzuluyorum

canim yanlis ifade ettim heralde ona inanmiyorum varsin 100 tl de bosa gitmis olsun sadece umit baglayip kalkip oralara gittigim icin uzuluyorum
haklısın canım hepimiz o durumdayız tanımadığımız insanların evine gidiyoruz hemde taa nerelere çaresizlik çok kötü birşey çok kötü...

haklısın canım hepimiz o durumdayız tanımadığımız insanların evine gidiyoruz hemde taa nerelere çaresizlik çok kötü birşey çok kötü...

hahaha :) hakkaten de tanımadığımız insanların evlerine gidiyoruz, bir sürü para veriyoruz bir de dediğin gibi, istanbul'un bir ucundan diğer ucuna gidiyoruz. Beni oraya iş için gönderseler, iki saat söylenirim! Ama fal için gittiğim zaman, sanki yan apartmana gidiyormuşum gibi gidiyorum...

Arkadaşlar, kafası çok karışan arkadaşlara tavsiyem falı terapi olarak görsünler ancak çok sık ve değişik terapiler insanı çok dengesizleştirir. Falcılar arasına mutlaka belli bir zaman koyun.
Bu arada aranıza yeni katılmış biri olarak Elmiranın telefonunu sizden rica ediyorum. fal baktırmayalı uzun zaman oldu. Benim de bir " terapi" ye ihtiyacım var. Aciiiiiiiiiiiiil

Sana mail attım

cnm tsk ederım aldım maılını..bende onu sorcaktım aslında..burada okudugum kadarıyla bı taksımde sebnem duydum, bıde erenkoyde..erenkoydekı resımlı falan bakıyomus sanırım annesının organıze ettıgı falcı..dıgerı sengulmuydu yoksa ya kafam karıstı:S:S:S:s

canım, 1543 no.lu sayfada penac 82, şebnemin kendisiyle ilgili dahi bi şey bilmediğini söylemiş. aslında ben de merak ettim. bu şebnem hangi şebnem???

Artik hicbir sey bilmiyorum kafam cok karismis durumda

Dun Sebneme gittim Elmira ve Mercan ile alakasiz seyler soykedi hattabenimle de alakasiz seyler

Kafam karisik moralim cok bozuk cok sikildim artik ((((

Merhaba, Şebnemle ilgili ilk defa bu yorumu yapan biriyle karşılaştım!!! Gerçekten şaşırdım, seninle alakasız şeyler söylediğini yazmışsın, acaba yakın dönemde olma olasılığı sana göre olmayan şeyler mi söyledi de sen bu şekilde algıladın? Forumda yazmak istemezsen bana özelden yazar mısın? Çok merak ettim, Selma Toprak ve Şebnem bana aynı paralellikte şeyler söylediler. Elmira bu akşam yada yarın akşam bakacak bana ben de Elmirayı merak ediyorum. Şebneme gitmek için oldukça uzak bir yolu kat etmişsin sanırım, uzuldum... Ama gerçekten ben de merak ettim durumu... Paylaşırsan sevinirim...

canım, 1543 no.lu sayfada penac 82, şebnemin kendisiyle ilgili dahi bi şey bilmediğini söylemiş. aslında ben de merak ettim. bu şebnem hangi şebnem???

ben gecen cuma gunu elmıraya baktırmıstım bılıyosun,,yanı hem baya bısey bıldı hemde olumlu seyler soyledı,,hazıranı beklıycem,,ama bu muddet zarfında da alında elmırayı denemek ıcın baska ıyı bırıne de baktırayım dıyodum...mercanla elmıranın paslastıgını okudum bıyandan da sasırdım..ama ben ılkkez baktırıyorum nereden bılebılırkı...sadece su foruma uyeyse konuları ufak ufak bırlestırıp bıde randevu tarıhlerınden kımın ne zmn arayacagını bılıp ona gore soyluyor olabılırler...yınede boyle dusunmek ıstemıyorum...bence buradakı arkadaslar,,baktırdıktajn sonra yazsınlar...ben sugun baktırıcam falan dıye randevu tarıhlerını yazmasınlar....!!!!ona gore oncekı yazılanları okuyup ona gore davranabılırler!!!

Canım, o Şebnem bu Şebnem olmayabilir... Çünkü galba Taksimde de bir Şebnem varmış... Ben de çok merak ettim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…