Annesi Ayten hn olan sebneme gittim
Herkes memnunsa benimle frekansi tutmamistir.
cok uzuldum ya cunku resımle falan bakıyo ve sasırtıyo, her ıstedıgımız zmn bulamıyoruz gıbı seyler benı cezbetmıstı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesi Ayten hn olan sebneme gittim
Herkes memnunsa benimle frekansi tutmamistir.
ozel mesaj atalım,,ama herkesten rıcam randevu tarıhınızı paylaşmayın baktırana kadar...
2466 kesinlikle doğruyu söylüyor, baktırana kadar kesin tarih vermememiz daha iyi bence de....
cok uzuldum ya cunku resımle falan bakıyo ve sasırtıyo, her ıstedıgımız zmn bulamıyoruz gıbı seyler benı cezbetmıstı...
arkadaşlar bende 3 ay önce kadınlar kahvesindeki meryeme gitmiştim gerçekten ii bakmıştı şok olmuştum nişanlımdan ayrıydım yüzük atılmıştı ve bana barışacaksın dedi gelecekdedi ve oldu daha sonrasında tekrar bir ayrılık olacak dikkat et dedi şimdio durumdayım zamanla sölediklerinin çıktığının farkına varıyorum en son elmiraya gittim meryem kadar şok olmadım açıkçası ama bildiği şeyler oldu beklemedeyim ben yinede meryem diyorum bana çok güzel baktı ve tekrar ona gidicem
şebnem ne kadara bakıyor?
sağol canım artık dayanamıycam bende fal bakıcam hislerim kuvvetli benımde neyım eksık onlardan dediklerimde çıkar hemde en azından gerçeği içime doğanı söylerim :))100 tl mıs................
sağol canım artık dayanamıycam bende fal bakıcam hislerim kuvvetli benımde neyım eksık onlardan dediklerimde çıkar hemde en azından gerçeği içime doğanı söylerim :))
arkadaşlar rica etsem biriniz bana soğanlık emine eblanın tel nosunu gönderebilir misiniz ?[/QUO
msjlarına bakabılırsn
elmira nasıl yorumladı peki meryemle aynımıydı söyledikleri?
sherry e sorun ona dediklerim çıkmış mı ispatı sherry dir :))nası yanı:)) bak ozmn buradakı arklarla senden fal ısterız
ikiside evlılık olcak dediyse içini rahat tut :))yaa tatlım elmirada şok yaşamadım ama meryem de gerçekten yaşadım nişanlımın ismini oturduğu semti arabasının rengini gerçekten bildi ve dediklerini şu an yaşıyorum bakarken zaten bana demişti senden çok ii bir elektrik aldım diye gerçekten şu anki durumumu o zamandan sölemişti bana elmira sonumuzu evlilik olarak gördü ama biz ayrıldık 10 gün içinde dönecek dedi meryem abla da sen onun kaderisin demişti ama evlilik için kafalarınız çok karışık demişti tarih vermemişti beklemedeyim elmiranın dedikleri için bu arada geçen haftada tasulaya gittim bildiği şeyler oldu ama o kadar baştan sağma baktı ki bir şey anlamadım merak eden arkadaşlara yardımcı olsun diye yazıyorum ben yine meryem ablaya gidicem ve bana o zamanda bana yine geleceksin demişti :) fiyatıda okadar uçuk değil keşke baştan yine ona gitseydim ama dediklerini yeni yeni hatırlıyorum
arkadaşlar rica etsem biriniz bana soğanlık emine eblanın tel nosunu gönderebilir misiniz ?[/QUO
msjlarına bakabılırsn
teşekkür ederim canım :)
sherry e sorun ona dediklerim çıkmış mı ispatı sherry dir :))
fal dan ziyade yüzyüze geldiğimiz anda biraz konuşunca hissederim olcakları ve olur o yuzden arkadaşlarıma olumsuz şeyleri söyleyemıyorum ... ama herkesi hissedemem o yuzden falcıların birine tutturup diğerine tutturamamasını anlyıorum :))
ikiside evlılık olcak dediyse içini rahat tut :))