İstanbul'da Fal - Falcılar

cok uzuldum ya cunku resımle falan bakıyo ve sasırtıyo, her ıstedıgımız zmn bulamıyoruz gıbı seyler benı cezbetmıstı...

Ben de üzüldüm ve gerçekten de şaşırdım, 3 yıldır Şebneme giderim ve arkadaşlarım da gider özellikle fotoğraf konusunda yazdığınız yorum üzerine yazıyorum hiç ıskaladığını görmedim. Beni Şebneme yönlendiren de onun çok eski bir müşterisidir ve kadın Londrada yaşıyor ve oradan baktırıyor. Frekans tutması gerekir mi bilemiyorum? Falcı falcıdır sonuçta ve işini yapar. Bazı arkadaşlarım fal bakılırken not alamadıkları için genellikle telefonlarına ses kaydı yapıyorlar uzun bakıldığı ve dikkat dağılabileceği için ve tarihlerde oynama olsa da olaylar çıkıyor. Sizin adınızınıza üzüldüm, siz kimlerden memnun kaldınız şu ana kadar baktırdıklarınız içinde?

arkadaşlar bende 3 ay önce kadınlar kahvesindeki meryeme gitmiştim gerçekten ii bakmıştı şok olmuştum nişanlımdan ayrıydım yüzük atılmıştı ve bana barışacaksın dedi gelecekdedi ve oldu daha sonrasında tekrar bir ayrılık olacak dikkat et dedi şimdio durumdayım zamanla sölediklerinin çıktığının farkına varıyorum en son elmiraya gittim meryem kadar şok olmadım açıkçası ama bildiği şeyler oldu beklemedeyim ben yinede meryem diyorum bana çok güzel baktı ve tekrar ona gidicem :KK43:

arkadaşlar bende 3 ay önce kadınlar kahvesindeki meryeme gitmiştim gerçekten ii bakmıştı şok olmuştum nişanlımdan ayrıydım yüzük atılmıştı ve bana barışacaksın dedi gelecekdedi ve oldu daha sonrasında tekrar bir ayrılık olacak dikkat et dedi şimdio durumdayım zamanla sölediklerinin çıktığının farkına varıyorum en son elmiraya gittim meryem kadar şok olmadım açıkçası ama bildiği şeyler oldu beklemedeyim ben yinede meryem diyorum bana çok güzel baktı ve tekrar ona gidicem :KK43:

elmira nasıl yorumladı peki meryemle aynımıydı söyledikleri?

tşkr ederim kızlar arkadaşım için söylediğiniz iyi dilekler için,
geçmez sandığımız yaralar zamanla kabuk bağlıyor ve bi bakmışız geçmiş gitmiş,zaman her şeyin ilacı aslında yapmamız gerekn şey niyetimizi allah'a söylemek ondan istemek ve ona inanmak,daha sonrasında günlük hayatımıza kaldığımız yerden devam etmek ama bende dahil galiba hiç birimiz bunu beceremiyoruz kaderin önüne geçilemeyeceğini bir kez daha anlamış oldum,erkek arkadaşımla ilişkimizin bittiği zamanlarda banada bütün falcılar arama o seni arayacak ararsan bitirir tamamen vs dediler ama ben aksini yaptım bir kaç gün boyunca açmamasına rağmen aradım mesajlar attım en sonunda bana birşey söylemezsen işyerine geleceğim dedim baktıki ben istikrarlı bi şekilde konunun üzerine gidiyorum aradı şuan seninle görüşmek istemiyorum zamana ihtiyacım var dedi bende daha sonrasında uslu uslu beni aramasını bekledim beklerkende inancımı ve umudumu asla yitirmedim biliyordum onu arayacaktı ama 3 gün sonra ama 3 ay sonra sonuç aradı tekrar birlikteyiz demem o ki eğer birşeyi gerçekten çok istiyorsak o benim olmalı diyorsak ipin ucunu elden asla bırakmamalı ona sıkı sıkı sarılmalı...
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN,GÖNLÜNÜZDE OLANI HAKKINIZDA HAYIRLI EYLESİN.

sağol canım artık dayanamıycam bende fal bakıcam hislerim kuvvetli benımde neyım eksık onlardan dediklerimde çıkar hemde en azından gerçeği içime doğanı söylerim :))

nası yanı:)) bak ozmn buradakı arklarla senden fal ısterız:p

elmira nasıl yorumladı peki meryemle aynımıydı söyledikleri?

yaa tatlım elmirada şok yaşamadım ama meryem de gerçekten yaşadım nişanlımın ismini oturduğu semti arabasının rengini gerçekten bildi ve dediklerini şu an yaşıyorum bakarken zaten bana demişti senden çok ii bir elektrik aldım diye gerçekten şu anki durumumu o zamandan sölemişti bana elmira sonumuzu evlilik olarak gördü ama biz ayrıldık 10 gün içinde dönecek dedi meryem abla da sen onun kaderisin demişti ama evlilik için kafalarınız çok karışık demişti tarih vermemişti beklemedeyim elmiranın dedikleri için bu arada geçen haftada tasulaya gittim bildiği şeyler oldu ama o kadar baştan sağma baktı ki bir şey anlamadım merak eden arkadaşlara yardımcı olsun diye yazıyorum ben yine meryem ablaya gidicem ve bana o zamanda bana yine geleceksin demişti :) fiyatıda okadar uçuk değil keşke baştan yine ona gitseydim ama dediklerini yeni yeni hatırlıyorum

nası yanı:)) bak ozmn buradakı arklarla senden fal ısterız:p
sherry e sorun ona dediklerim çıkmış mı ispatı sherry dir :))
fal dan ziyade yüzyüze geldiğimiz anda biraz konuşunca hissederim olcakları ve olur o yuzden arkadaşlarıma olumsuz şeyleri söyleyemıyorum ... ama herkesi hissedemem o yuzden falcıların birine tutturup diğerine tutturamamasını anlyıorum :))

yaa tatlım elmirada şok yaşamadım ama meryem de gerçekten yaşadım nişanlımın ismini oturduğu semti arabasının rengini gerçekten bildi ve dediklerini şu an yaşıyorum bakarken zaten bana demişti senden çok ii bir elektrik aldım diye gerçekten şu anki durumumu o zamandan sölemişti bana elmira sonumuzu evlilik olarak gördü ama biz ayrıldık 10 gün içinde dönecek dedi meryem abla da sen onun kaderisin demişti ama evlilik için kafalarınız çok karışık demişti tarih vermemişti beklemedeyim elmiranın dedikleri için bu arada geçen haftada tasulaya gittim bildiği şeyler oldu ama o kadar baştan sağma baktı ki bir şey anlamadım merak eden arkadaşlara yardımcı olsun diye yazıyorum ben yine meryem ablaya gidicem ve bana o zamanda bana yine geleceksin demişti :) fiyatıda okadar uçuk değil keşke baştan yine ona gitseydim ama dediklerini yeni yeni hatırlıyorum
ikiside evlılık olcak dediyse içini rahat tut :))

sherry e sorun ona dediklerim çıkmış mı ispatı sherry dir :))
fal dan ziyade yüzyüze geldiğimiz anda biraz konuşunca hissederim olcakları ve olur o yuzden arkadaşlarıma olumsuz şeyleri söyleyemıyorum ... ama herkesi hissedemem o yuzden falcıların birine tutturup diğerine tutturamamasını anlyıorum :))

kesinlikle doğru!
en yakın arkadaşım nişanlanmıştı,cocukla ben , ben şehır dışında çalıştıgımdan dolayı hiç tanısamadık. nisanlarına gidemedim. bi gün telefonda sen benim için gerçek değilsin,hayal alemindesin dedim cocuga güldü :) ama negatif enerji almıştım. arkadasımada bişi diyemedim , çok mutluydu.
olmıcak bu iş dedim, sonra kızdım kendime. arkadaşımı paylaşamıyorum acaba ondan mı dedim . kıskanıyor muyum. ama içime dogan dogruydu adam nikahtan 1 ay önce cekti gitti.
o yüzden hissetmeyide sevmiyorum :KK14:

X