- 27 Nisan 2010
- 526
- 2
aynen fal bu çıkar yada çıkmaz önemli diil ama şuan onun yaşadığı şey çektiği acı çok zor bian önce atlatır bunu düzelir inş...bu arada biri önemli olan bizim içimzden gelen ses demiş bncde önemli...ooff çok skıldım bu duruma
evet beklemek de çok sıkıcı ve yavaş yavaş insanı tüketiyor...ben çok uzun zaman bekledim olmadı...bu forumun eski üyelerindenim ama maalesef benim de şu falım çıktı diyemedim...benim enerjim de tutmamış olabilir...kimine çıkıyor kimine çıkmıyor mesela ben belki inanmazsınız ama geceleri bu forumdakiler için de dua ediyorum...kimsenin falcıya gitmesine gerek kalmasın herkes mutlu olsun diye...ben çünkü çok üzüldüm çok ağladım yoruldum....bunları neden yazıyorum yeri değil biliyorum affedin ama acayip duygusallaştım ve kimsenin boş yere umutlanmasını istemem...ama umut olmayınca da yaşam olmuyor..artık şu yanağımdaki gamzeler görünsün istiyorum ama unutamadım saplantı mı ne bu bilmiyorum...
neyse başınızı şişirdim çok özür dilerim umarım sizlerin hepimizin istediğimiz şeyler hakkımızda hayırlı olur...amin....