bi falcı bana 1 ay sonra öleceksin demişti ya:kaç zaman oldu bi ölemedim 1:
yuhhh!!! bu kadarda olmaz heralde, kendi bi zahmet geberiversin. birine boyle birsey soylenir mi ya??
valla kizlar bende bir daha falciya gitmemeyi dusunuyorum.. gidisata gore kararlarimi alicam.
Banada elmira çabala , vazgeçme dedi. acaba olmayacak bir şey diyip çabalamadan hayatıma devam mı etsem ?
diyorum ya hayal satın alıyoruz.
moralim bozuldu iyi mi
2 gündür habire uyuyorum dışarı çıkmıyorum.
gidip gene uyuyayım en iyisi.
arkadaşın ne olduki, bu arada herkes nie elmiraların numarasını bulmaya çalışıo kafam karıştı:26:
elmira anı iyi bildiği ,bakanlar memnun kaldığı için bulmaya calısıyorlar.
benim uyuma sebebim işle ilgili, moralim bozuk olunca sürekli uyurum ben. terapi yöntemim budur. uyur ve herşeyi unuturum.
tabi uyanınca gerçeklerle yüzleşiyorum o ayrı mesele
elmira anı iyi bildiği ,bakanlar memnun kaldığı için bulmaya calısıyorlar.
benim uyuma sebebim işle ilgili, moralim bozuk olunca sürekli uyurum ben. terapi yöntemim budur. uyur ve herşeyi unuturum.
tabi uyanınca gerçeklerle yüzleşiyorum o ayrı mesele
Bir zamanlar hoşlandığım birisi için beni sevmediği söylenmişti... Oysa sonradan onun da benden hoşlandığını öğrendim... Ama artık çok geçti... Hayırlısı böylemiş demek ki...
Ben şuna kesin olarak inanırım: bir falcı bildiği için söylememiş olabilir, ama eğer sen o falcının söylediğine gerçekten de inanırsan, sen inandığın için greçekleşir! O yüzden olumlu konuşan tüm falcılara inanırımYa da inanmak isterim ki gerçek olsun
ben de uyuyamıyorum...onu rüyamda görmekten bile korkar oldum....bi de rüyalarım çıkar genelde...olumsuz birşey görmek de istemiyorum...depresyona mı girdim ne
kızlar selam
dün çok samimi olduğum kız arkadaşım aradı ağlamaktan konuşamıyordu ne olduğunu sordum 4 yıllık süren bir ilişkisi vardı erkek arkadaşı dün evlenmişmercan'a serhan ablaya ve emine ablaya fal baktırmıştı hepside bu çocuk senin kaderin size nikah var senden başkasıyla yapamaz vs.vs gibi cümleler sarf etmişlerdi,hani ne oldu nerde kaldı iddialı cümleler verdikleri ümitler yalan oldu
dünden beri falcılara karşı bende bir antipati oluştu çok pahalısıda çok ucuzuda sadece bir tahminde bulunuyor ya tutarsa ...fala ve falcılara bel bağlamamak mümkünse fal baktırmamak lazım çünkü kaderin önüne geçilmiyor,gaybı allahtan başkası bilemiyorrrr
hayatı ertelemeyin arkadaşlar siz arayın siz sorun sabret sabret nereye kadar beklemeyin ucunda ölüm yok ya hayırda allahtan şerde beklemekle belki çok şey kaçırıyorsunuzdur
arkadaşımın yaptığı gibi x falcı arama o seni arayacak dedi hani ne oldu belki arasaydı üzerine gitseydi daha güzl olacaktı herşey GURUR,İNAT VE FALCILARIN GAZI hangimiz böyle davranmıyoruz kiiii
bende bu durumu bilemedim bi inanrsanız geç olur beklemyn derler bide inanın gerçi elinde diil ister istemez bi bklenti istek haline geçiosun inşş olur yaa :)
cdden çok üzüldüm bu duruma ama katılıyorumda falcının dedikleri bazen moral oluyo tamm ama bazı şeylerde bizim elimzde yapabilcemiz herşeyi yaptımza inanıosak we hala sewiosak ozamn belki doru olan beklmek ki bu ister istemez olan bi durum ama hiç bişey yapmayıp düzeltblcek şler durrken beklmekte olmuyo malsef...yinede arkın üzülmesn umarım onu hak eden mutlu edeblcek biri karşısna çıkar we herşey düzelir...
Silkelenin kızlar kötü gördüm sizi...
Falcıların bir kaç kişiye dediklerinin tersi çıktı diye mi bu olumsuzluk havası esiyor???
şahsen ben çok etkilendim handekukanın yazdıklarından....asıl üzüldüğüm falların çıkmaması değil...zaten herkes farklı bir kaderi yaşıyor...kimi sevdiğine kavuşur kimi umursamaz kimi de hep bekler sevdiğini....ben kendimi 'O' arkadaşın yerine koydum ve içim çok acıdı ya ne bilim işte burası yeri değil belki ama yazmak istedim....inşallah düzelir....daha da mutlu olur...
şahsen ben çok etkilendim handekukanın yazdıklarından....asıl üzüldüğüm falların çıkmaması değil...zaten herkes farklı bir kaderi yaşıyor...kimi sevdiğine kavuşur kimi umursamaz kimi de hep bekler sevdiğini....ben kendimi 'O' arkadaşın yerine koydum ve içim çok acıdı ya ne bilim işte burası yeri değil belki ama yazmak istedim....inşallah düzelir....daha da mutlu olur...