İstanbul'da Fal - Falcılar

evet beklemek de çok sıkıcı ve yavaş yavaş insanı tüketiyor...ben çok uzun zaman bekledim olmadı...bu forumun eski üyelerindenim ama maalesef benim de şu falım çıktı diyemedim...benim enerjim de tutmamış olabilir...kimine çıkıyor kimine çıkmıyor mesela ben belki inanmazsınız ama geceleri bu forumdakiler için de dua ediyorum...kimsenin falcıya gitmesine gerek kalmasın herkes mutlu olsun diye...ben çünkü çok üzüldüm çok ağladım yoruldum....bunları neden yazıyorum yeri değil biliyorum affedin ama acayip duygusallaştım ve kimsenin boş yere umutlanmasını istemem...ama umut olmayınca da yaşam olmuyor..artık şu yanağımdaki gamzeler görünsün istiyorum ama unutamadım saplantı mı ne bu bilmiyorum...
neyse başınızı şişirdim çok özür dilerim umarım sizlerin hepimizin istediğimiz şeyler hakkımızda hayırlı olur...amin....

aslında bende falcıya felan gidicem ama olumsuz bişe söyler diye korkuyorum şöyle bişe oluyo bişeyi çok isterseniz olmuyo tam ümidinizi kestiğinizde pat diye o iş oluveriyo, dünya çok ilginç

ayy ewet buda ayrıca bi ilginçlik senin aklından çıkar başka şeylerle ilglnrsin yeni bi hayat kurarsın onsuz ozamnda olur :)artık ne diyim bilemdim şaşırdım bende :):)

cnmm bende aynı şekilde hep dua ediyorum artık isteklermiz olsunda bu falcılardan kurtulalım diyorum hep..inş sennde yanağndaki gamzeler görünürde artk çok mutlu olursun bkledğinde deer..şuanki duygusallığnda anlıyorum az önceki olayada çok üzüldüm içimde yaşadım resmn kendi drumum üstüne bide bu gelince bi kötü oldum..artık herşey olcana warsın iyi yada kötü neyse ama bu beklemk we acı çekmek sona ersin en azndan tabkde kalbm iyi olmasndan yana sadce kendm için diil burdaki herkes için aynı şeyii istiyorum ama umarım olur...

ayy ewet buda ayrıca bi ilginçlik senin aklından çıkar başka şeylerle ilglnrsin yeni bi hayat kurarsın onsuz ozamnda olur :)artık ne diyim bilemdim şaşırdım bende :):)

hayatım bak mesela sevgilim benden ayrılmıştı 2 ay bekledim tam vazgeçtim kandime yeni bi hayat kuruyorum ama geri geldi hayatımı yine alt üsy etti, hayat mucizelerle dolu galiba

hayatım bak mesela sevgilim benden ayrılmıştı 2 ay bekledim tam vazgeçtim kandime yeni bi hayat kuruyorum ama geri geldi hayatımı yine alt üsy etti, hayat mucizelerle dolu galiba

ayy bndemi böle yapsam artık bilemdm :):):) şimdi mutlumusn peki ?

Son düzenleme:
ayy bndemi böle yapsam artık bilemdm :):):) şimdi mutlumusn peki ?

kendi ayrıldı ben 2 ay boyunca hergece zırlayıp uykusuz gecelere talim ettim, sora 2 ay sora kendi barışmak istedi pişmanım die o pişmanlığna güvendim salak gibi affettim sora ayıptır söylemesi bi tarafları kalktı beyefendinin yine terkedip gitti 40 gün oluyo ayrılalı, şuan normalim galiba bende bilmiyorum ama içimde bi burukluk var işte

Ay sabır Allahım yaa hepsi aynı gerizekalılığa sahip olmak zorundamı derdi neymiş biz adam ediyoruz snra hawaya giriyolar küçük diil büyük dağları ben yarattım oluyo ya sabır üzme kendni sen cnm napalım bunlar dengesiz oldukça yapcak bişey olmuyo malsef ama senin iyi olman önemli olan en azndan eskisi gibi o acı yok içinde...ne denr ki bnlara yani...

dünyada onun için ağladığım kadar hiç ağlamamışımdır aman neyse

Merhaba arkadaşlar,
Bugün bir fal baktırdım ve etkisinden hala kurtulamadığım için uyuyamadım. Kesinlikle sizlere de tavsiye ederim çünkü geçmişe dair herşeyi bildi ve gelecekle ilgili söylediklerini merakla bekliyorum. Harbiye'de Nazlı isminde bir bayan bu. Hatta bir kanalda da canlı yayında çıkıyor. Ben yıldıznameye baktırdım. eğer ilginiz varsa sizlere de tavsiye ederim.

merhaba kızlar bi kaç arkadaşımız moralinin bozuk olduğnu yazmış eğer burada falcıların peşinde koşuosak evet moralimiz bi hayli bozktur ztn. ben tövbe ettim çünkü fal baktırmamızın kaderimizi etkilediğini düşünüyorm bende 3.5 senelik ilişkimi bitirdim ee ne oldu o aşk o sevgi hemen ardından biriyle oldu ee napayım ki ben çabaladım olmadı elden bişe gelmez hayırlısı böyle dedim.evet çok üzüldüm mahvoldm ama ne yapabilirm ki arkadaşlar en büyük hatamız bu ztn başkaları hayatını yaşıo biz mahvediyorz.

allah herkesin gönlüne göre versin inş sevdiğiyle olsn.başka türlü hayat çekilmio.

isim aktarılsa bıle ben ozellıkle ısım vermıyorum, mercana ısım de vermemıstım ama elmıra ısım soyledı. kı elmırann ılk falı cıktıgı ıcın ıkıncı ucuncu dorduncu defa danısma durumunda kaldım. tanısıyorlar mı tanısmıyorlar mı bılmıyorm ama elmıra mercandan ıyı tabıkı. bı de ben mercanın buraya yazdıgına hala emınım ama bısey demıyorum artık kendı bılır...

Artik hicbir sey bilmiyorum kafam cok karismis durumda

Dun Sebneme gittim Elmira ve Mercan ile alakasiz seyler soykedi hattabenimle de alakasiz seyler

Kafam karisik moralim cok bozuk cok sikildim artik ((((

Artik hicbir sey bilmiyorum kafam cok karismis durumda

Dun Sebneme gittim Elmira ve Mercan ile alakasiz seyler soykedi hattabenimle de alakasiz seyler

Kafam karisik moralim cok bozuk cok sikildim artik ((((

Seninle bile alakası olmayan şeyler söyleyen birine güvenme bence :)

Seninle bile alakası olmayan şeyler söyleyen birine güvenme bence :)

yok tabii ona guvenmiyorum ona gidip para verdigim icin moralim bozuk

ama diger taraftan da o kadar kafam karisti ki yani hepimiz bir umut ile gidiyoruz onlara ve eger onlar para kazanmak ugruna boyle oyunlar ceviriyorsa eger bu kadar insana yazik degil mi (

ben 2 ay oncesine kadar falciya gitmeye ihtiyac bile duymuyordum hepimizin bir sikintisi varki tutunacak bir dal bulabilmek icin onlara gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…