aynen fal bu çıkar yada çıkmaz önemli diil ama şuan onun yaşadığı şey çektiği acı çok zor bian önce atlatır bunu düzelir inş...bu arada biri önemli olan bizim içimzden gelen ses demiş bncde önemli...ooff çok skıldım bu duruma
aslında bende falcıya felan gidicem ama olumsuz bişe söyler diye korkuyorumşöyle bişe oluyo bişeyi çok isterseniz olmuyo tam ümidinizi kestiğinizde pat diye o iş oluveriyo, dünya çok ilginç
evet beklemek de çok sıkıcı ve yavaş yavaş insanı tüketiyor...ben çok uzun zaman bekledim olmadı...bu forumun eski üyelerindenim ama maalesef benim de şu falım çıktı diyemedim...benim enerjim de tutmamış olabilir...kimine çıkıyor kimine çıkmıyor mesela ben belki inanmazsınız ama geceleri bu forumdakiler için de dua ediyorum...kimsenin falcıya gitmesine gerek kalmasın herkes mutlu olsun diye...ben çünkü çok üzüldüm çok ağladım yoruldum....bunları neden yazıyorum yeri değil biliyorum affedin ama acayip duygusallaştım ve kimsenin boş yere umutlanmasını istemem...ama umut olmayınca da yaşam olmuyor..artık şu yanağımdaki gamzeler görünsün istiyorum ama unutamadım saplantı mı ne bu bilmiyorum...
neyse başınızı şişirdim çok özür dilerim umarım sizlerin hepimizin istediğimiz şeyler hakkımızda hayırlı olur...amin....
ayy ewet buda ayrıca bi ilginçlik senin aklından çıkar başka şeylerle ilglnrsin yeni bi hayat kurarsın onsuz ozamnda olur :)artık ne diyim bilemdim şaşırdım bende :):)
hayatım bak mesela sevgilim benden ayrılmıştı 2 ay bekledim tam vazgeçtim kandime yeni bi hayat kuruyorum ama geri geldi hayatımı yine alt üsy etti, hayat mucizelerle dolu galiba
ayy bndemi böle yapsam artık bilemdm :):):) şimdi mutlumusn peki ?
kendi ayrıldı ben 2 ay boyunca hergece zırlayıp uykusuz gecelere talim ettim, sora 2 ay sora kendi barışmak istedi pişmanım die o pişmanlığna güvendim salak gibi affettim sora ayıptır söylemesi bi tarafları kalktı beyefendinin yine terkedip gitti 40 gün oluyo ayrılalı, şuan normalim galiba bende bilmiyorum ama içimde bi burukluk var işte
Ay sabır Allahım yaa hepsi aynı gerizekalılığa sahip olmak zorundamı derdi neymiş biz adam ediyoruz snra hawaya giriyolar küçük diil büyük dağları ben yarattım oluyo ya sabır üzme kendni sen cnm napalım bunlar dengesiz oldukça yapcak bişey olmuyo malsef ama senin iyi olman önemli olan en azndan eskisi gibi o acı yok içinde...ne denr ki bnlara yani...
bi falcı bana 1 ay sonra öleceksin demişti ya:kaç zaman oldu bi ölemedim 1:
dünyada onun için ağladığım kadar hiç ağlamamışımdır aman neyse
Nasıl yaniiiii? İnanılır gibi değil! Kimdi o?
Artik hicbir sey bilmiyorum kafam cok karismis durumda
Dun Sebneme gittim Elmira ve Mercan ile alakasiz seyler soykedi hattabenimle de alakasiz seyler
Kafam karisik moralim cok bozuk cok sikildim artik((((
Seninle bile alakası olmayan şeyler söyleyen birine güvenme bence :)