Bence tek başına "dönmez" demesi bir falcının iyi olup olmadığının belli olması açısından önemli değildir... Bana Gül de, Bahar da, Şengül de, o çocuk seni sevmiyo dedi.... Ama bildikleri hiçbir şey olmadı... Olumsuz konuşmaları başlı başına "mavi boncuk dağıtmayacak kadar iyi falcı" olduğu anlamına gelmez bence.... Bence tabii ki deYani eğer sana ve birkaç kişiye "sana geri dönecek" dediyse bir falcı, onun kötü olduğu ve herkese mavi boncuk dağıttığı anlamına gelmez...
O yüzden sana gelicek dediyle BENCE inan
yakın oldukça. umarım salak yerine konmuyoruzdur.
nasıl olucak ki o cnm birbirlerini tanıyolarmı diyosun yani
Canım isim olayına hiç girmedık düşünüyorum ben mi hatırlamıyorum diye ama yok girmedik zaten pek takmıyorum isim olayına..şu meşhur bora varya o fincanı açmadan isim bilmişti ama falında cacık yoktu ondan sonra isim bilmiş burç bilmiş önemsemedim. elmira bende çok başarılıydı açtı kartları takır takır anlattı bende sakince dınledım.. bilemiyorum forumdan evinde baktıran var mı ama imkanınız varsa yüzyüze baktırın...
olgu mu hu huh huuu umut fakirin ekmeği yine umudumu yitirmiyim o zaman inş banada cıkar
:))))) evet tartışma çıkartın banlanın sizde :))))
arkadaşlar gidişat gelişma vs.... olgunun soyledikleri çıktı sdc. çünkü diğerleri bana gidişat anlatmamıştı. kızlar bu konuda anlayış bekliyum detay anlatmıcam açıkcası :)) belki ilerde...
düğünümüze bekleriz tabi canım buyrun gelin takılarınızı alıp :))))) okadar kafanızı şişirdim okadar zamann hakkınızdır :)))
neyse hadi anlatayım bari :)))
1. elmira, olgu, emine abla, burcu bizim birbizimizden kopamayacak kadar aşık olduğumuz soylemişti. evet bu doğru.
2. nisan ayında başlangıç. hepsi aynı şeyi solemişti. buda doğru ALLAHIMA ŞÜKÜR.
3. nisan ayında başlayacak ama hemen oturmaya bilir denmişti ki hepsi aynı şeyi solemişti. bunu zaman gösterecek ama ben aşkımla beraberim gerisini beni ilgilendirmiyor :))
şimdilik bu kadar daha sonra anlatcak şeylerimde kalsın ahahahahhah ahhaaha
şunu eklemeden gecemicem, bana fal bakan herkes ama herkes bizim eninde sonunda birleşeceğimiz soylemişti. allahıma şükür oldu :) AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM :)))
Elmiranin isim bildigi tek ben miyim?
ciddi biçimde kaygılarım var. bilgi aktarıldığına dair.
canım biraz daha açarmısın şüphelerini?ciddi biçimde kaygılarım var. bilgi aktarıldığına dair.
torr sana ozelden mesaj gonderdım
hayır tek sen deılsın 2 kısı tanıyorm
neyse hadi anlatayım bari :)))
1. elmira, olgu, emine abla, burcu bizim birbizimizden kopamayacak kadar aşık olduğumuz soylemişti. evet bu doğru.
2. nisan ayında başlangıç. hepsi aynı şeyi solemişti. buda doğru ALLAHIMA ŞÜKÜR.
3. nisan ayında başlayacak ama hemen oturmaya bilir denmişti ki hepsi aynı şeyi solemişti. bunu zaman gösterecek ama ben aşkımla beraberim gerisini beni ilgilendirmiyor :))
şimdilik bu kadar daha sonra anlatcak şeylerimde kalsın ahahahahhah ahhaaha
şunu eklemeden gecemicem, bana fal bakan herkes ama herkes bizim eninde sonunda birleşeceğimiz soylemişti. allahıma şükür oldu :) AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM :)))
canım biraz daha açarmısın şüphelerini?
ama ben mercana hiç baktırmadığım halde bütün ayrıntıları bildi elmira birçok falcıdan daha fazlasını hemde net olarak ama isim vermedi evet..."sanırım" ilk fal mercana bakıldıysa ikinci fal da elmira isim biliyor daha net şeyler söylüyor. telefon numaraları isimler aktarılıyor diye düşünüyorum