İstanbul'da Fal - Falcılar

emine ablaya 2kere gttim ben ikisndede aynı şleri söledi şuanı we geçmişi çok iyi bildi aklımı okudu diyebilirim dönücek sabret kızım diyo hep onun haricnde gttiğim falcılarda dönüceni ama sabırlı olmamı zamanı olduğnu sölüyo ama sabretmek nkdr zor hepmiz biliyoruz artık dayancam napalımm saoll cnmm ama :):)bu arada ben bu o çocuk seni sewmiyo durumnu anlamadım dönmez dediler döndümü noldu :):)

olgu mu hu huh huuu umut fakirin ekmeği yine umudumu yitirmiyim o zaman inş banada cıkar

Elmiranin isim bildigi tek ben miyim?

ben bilezik takcam tabı burak enişte konuşmamıza izin verirse

Birleşmeniz zor muydu? Yani olması olası bir şey miydi, yoksa senin tahmin edemeyip, onların bilebilecekleri bir şey miydi?

mesaj sayım dolmadıgı için kimseye özel mesaj atıp soramıyorum rica etsem soganlktaki emine hanım elmira ve mercanın no.sunu bilen arkadaşlar bana özelden msj olrk atabilirmi?

Birlikte olmanıza çooook çok sevindim! Allah tüm sevenleri kavuştursun, henüz sevgilisi olmayanlara da tez elden hayırlı birisni nasip etsin
Sizin beraber olmanız ihtimali düşük bir şey miydi? Yani falcılar bilince senin zaten yüksek ihtimal olmasını beklediğin bir şey miydi?

çok pis tereddütte kaldım.
elmira ve olgunun aşk konusunda dedikleri çıksın, iş konusunda cıkmasın istiyorum

herkese merhaba..

sonunda...2 aylık fal baktırmama sürecinin sonunda...elmira'ya baktırdım.telefonda baktırdım.

şimdi:) geçmişi...mevcut durumu ve benim düşüncelerimi gayet iyi bildi.bu bölümü çok beğendim.başarılı.kişiler hakkında ki analizler de başarılı.soru sordu,ama minimum seviyede.hayatımda ki kişi'nin adını da PAT diye söyledi.

gelecek için söyledikleri..mantıksız değil.ama beni çok tatmin etmedi.çok yuvarlak söyledi herşeyi.yani...mevcut durumu anlatıken ve kişilik anlizlerinde o kadar şaşırtıcı detay verdikten sonra,gelecek için söyleyecekleri bana az geldi.çook yuvalarak konuştu
ve söylenenler çook uzun vadeli .bakmak lazım.bekleyeceğim.

özetle,beğendim.ama gelecek için söyledikleri beni çok 'doyurmadı'.bekleyeceğim tabii:)
vee...çok tatlı bir ses sonu var.pozitif bir kişi.

"sanırım" ilk fal mercana bakıldıysa ikinci fal da elmira isim biliyor daha net şeyler söylüyor. telefon numaraları isimler aktarılıyor diye düşünüyorum
ama ben mercana hiç baktırmadığım halde bütün ayrıntıları bildi elmira birçok falcıdan daha fazlasını hemde net olarak ama isim vermedi evet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…