herkese merhaba..
sonunda...2 aylık fal baktırmama sürecinin sonunda...elmira'ya baktırdım.telefonda baktırdım.
şimdi:) geçmişi...mevcut durumu ve benim düşüncelerimi gayet iyi bildi.bu bölümü çok beğendim.başarılı.kişiler hakkında ki analizler de başarılı.soru sordu,ama minimum seviyede.hayatımda ki kişi'nin adını da PAT diye söyledi.
gelecek için söyledikleri..mantıksız değil.ama beni çok tatmin etmedi.çok yuvarlak söyledi herşeyi.yani...mevcut durumu anlatıken ve kişilik anlizlerinde o kadar şaşırtıcı detay verdikten sonra,gelecek için söyleyecekleri bana az geldi.çook yuvalarak konuştu
ve söylenenler çook uzun vadeli .bakmak lazım.bekleyeceğim.
nihayet bütün gün yorumunu bekledim :)) telefonda nsıl isim bilinebilir entrasan :)
etoile sen mercana gittin mi?
etoile "ovv harika isim verdi şaştım kaldım" demediğine göre gitmemiş sanırım daha önce :)
etoile isim verdi demiş canım :)
etoile sen mercana gittin mi?
neyse hadi anlatayım bari :)))
1. elmira, olgu, emine abla, burcu bizim birbizimizden kopamayacak kadar aşık olduğumuz soylemişti. evet bu doğru.
2. nisan ayında başlangıç. hepsi aynı şeyi solemişti. buda doğru ALLAHIMA ŞÜKÜR.
3. nisan ayında başlayacak ama hemen oturmaya bilir denmişti ki hepsi aynı şeyi solemişti. bunu zaman gösterecek ama ben aşkımla beraberim gerisini beni ilgilendirmiyor :))
şimdilik bu kadar daha sonra anlatcak şeylerimde kalsın ahahahahhah ahhaaha
şunu eklemeden gecemicem, bana fal bakan herkes ama herkes bizim eninde sonunda birleşeceğimiz soylemişti. allahıma şükür oldu :) AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM :)))
etoile "ovv harika isim verdi şaştım kaldım" demediğine göre gitmemiş sanırım daha önce :)
telımı attım maılle phestacım
hayır canım.ben mercana baktırmadım. o dönem çok baktırıyordum ve 100 TL çok gelmişti açıkcası.ben mercanın kardeşine..serap hanıma baktırmıştım.telefonda,50 TL'ye bakmıştı.
emine ablaya 2kere gttim ben ikisndede aynı şleri söledi şuanı we geçmişi çok iyi bildi aklımı okudu diyebilirim dönücek sabret kızım diyo hep onun haricnde gttiğim falcılarda dönüceni ama sabırlı olmamı zamanı olduğnu sölüyo ama sabretmek nkdr zor hepmiz biliyoruz artık dayancam napalımm saoll cnmm ama :):)bu arada ben bu o çocuk seni sewmiyo durumnu anlamadım dönmez dediler döndümü noldu :):)
kızlar selam
dün çok samimi olduğum kız arkadaşım aradı ağlamaktan konuşamıyordu ne olduğunu sordum 4 yıllık süren bir ilişkisi vardı erkek arkadaşı dün evlenmişmercan'a serhan ablaya ve emine ablaya fal baktırmıştı hepside bu çocuk senin kaderin size nikah var senden başkasıyla yapamaz vs.vs gibi cümleler sarf etmişlerdi,hani ne oldu nerde kaldı iddialı cümleler verdikleri ümitler yalan oldu
dünden beri falcılara karşı bende bir antipati oluştu çok pahalısıda çok ucuzuda sadece bir tahminde bulunuyor ya tutarsa ...fala ve falcılara bel bağlamamak mümkünse fal baktırmamak lazım çünkü kaderin önüne geçilmiyor,gaybı allahtan başkası bilemiyorrrr
hayatı ertelemeyin arkadaşlar siz arayın siz sorun sabret sabret nereye kadar beklemeyin ucunda ölüm yok ya hayırda allahtan şerde beklemekle belki çok şey kaçırıyorsunuzdur
arkadaşımın yaptığı gibi x falcı arama o seni arayacak dedi hani ne oldu belki arasaydı üzerine gitseydi daha güzl olacaktı herşey GURUR,İNAT VE FALCILARIN GAZI hangimiz böyle davranmıyoruz kiiii
kızlar selam
dün çok samimi olduğum kız arkadaşım aradı ağlamaktan konuşamıyordu ne olduğunu sordum 4 yıllık süren bir ilişkisi vardı erkek arkadaşı dün evlenmişmercan'a serhan ablaya ve emine ablaya fal baktırmıştı hepside bu çocuk senin kaderin size nikah var senden başkasıyla yapamaz vs.vs gibi cümleler sarf etmişlerdi,hani ne oldu nerde kaldı iddialı cümleler verdikleri ümitler yalan oldu
dünden beri falcılara karşı bende bir antipati oluştu çok pahalısıda çok ucuzuda sadece bir tahminde bulunuyor ya tutarsa ...fala ve falcılara bel bağlamamak mümkünse fal baktırmamak lazım çünkü kaderin önüne geçilmiyor,gaybı allahtan başkası bilemiyorrrr
hayatı ertelemeyin arkadaşlar siz arayın siz sorun sabret sabret nereye kadar beklemeyin ucunda ölüm yok ya hayırda allahtan şerde beklemekle belki çok şey kaçırıyorsunuzdur
arkadaşımın yaptığı gibi x falcı arama o seni arayacak dedi hani ne oldu belki arasaydı üzerine gitseydi daha güzl olacaktı herşey GURUR,İNAT VE FALCILARIN GAZI hangimiz böyle davranmıyoruz kiiii
kızlar selam
kızlar selam
hande sana aynen katılıyorum.ben sevdiğimi 9 ay bekledim.falcılar sen arama o arayacak dediler hep.baktım arayan yok soran yok.ben aradım ben çabaladım.şimdi yine birlikteyiz.askerde olduğu için daha dostane eskiye göre ama.sıfır diyalogdan sonra bu bile mucize.