Nerde oKızlar feza sultana gidip memnun kalan var mı
KadiköydeymişNerde o
Merhaba tel no alabilir miyim ya da mekan neresiii :)merhaba,enes bey’e baktiririm bir kac yildir ara ara. tarot acilimi icin konusucak olursam eger memnunum,her dedigi yuzde yuz dogru diyemem ama onemli durumlarimda bana hep isik olmustur
Merhaba…Nasıl ulaşabilirim nermine?bana göre evet. ama çok çok az öngörüde bulunmuyor çekinceli yaklaşıyor ihtimal dahilinde.
Bana da atabilir misiniz teli….Canım ben baktırdım gayet nokta atışları vardı gerçekten.kisa vadeli bir görüde bulundu cikarsa güncellerim muhakkak.tesekkür ederim
Anlık mi iyidi canım?byv da ayselide begendim
anlık gecmiş gelecek muammaAnlık mi iyidi canım?
Banad verirmisin numarasiniArkadaşlar birçok kişi özelde benden numara istemiş. Açık söylüyorum kimseye kefil değilim. Birine çıkan başkasına cikmayabiliyor. Ama Zeynep bana ne dediyse çıktı. Bazıları 2 yılda bazıları 5 yılda oluyor ama oluyor. Bazıları da bir iki haftada . Verdiği zamanlar asla tutmuyor. Ama dediği her şeyi yaşadım ben. İmkansız olanları bile. Ve ben zeynepten başka kimsenin bir fal yeteneği olduğunu düşünmüyorum. Ondan başkasına da artık baktirmam
evet ritanın bana da 1 dediği cıktı olumsuz ama tekrar baktıgımda o falı cıkmadı arada tutturuyor biişeyleri o daha önce de söylemiştim 10 şey diyosa aradan 1-2 bişey cıkıyoRita çıktı diyince telefon isteyen arkadaşlar olmuş ama sildim numaraları evet Rita çıktı ama sadece olumsuz konuşması çıktı dediği gibi ilerlemedi olaylar sonra farklı bir senaryo yazdı, birinde evlenmezler 5 yıl birlikte olurlar dedi birinde 10 yıl evli kalırlar dedi birinde beni başkasıyla evlendirdi diğerinde yalnızlığa mahkum etti falanyani diyeceğim o ki hepsini doldur kazana kaldır at çöpe
aslında olasılık olarak olumsuz olması daha fazla o yüzden olumsuz konuşuyor ama senaryolar tırtevet ritanın bana da 1 dediği cıktı olumsuz ama tekrar baktıgımda o falı cıkmadı arada tutturuyor biişeyleri o daha önce de söylemiştim 10 şey diyosa aradan 1-2 bişey cıkıyo
songul var kcekmecede begeneni var begenmeyeni var garip bi kadinArkadaşlar böyle internetten veya telefondan fal bakan değilde,hatta cafelerde değil.. şöyle mahallelerde evinde fal bakan teyzeler çok olurdu eskiden. Yokmu şöyle etrafınızda koca istanbulda kızlar ya
sayi sayip bakan songül mü busongul var kcekmecede begeneni var begenmeyeni var garip bi kadin
inanin bilmiyorum,arkadasim gitti ben deneyimlemedim kartlarla bakiyormussayi sayip bakan songül mü bu
Kızlar numarası varsa özelden atar mısınız siz memnun kaldıysanız... tabi enerjide meselesi bazen çok iyi olan biri bakamadığı kimseler olabilir. Ama ben bu online işini sevmiyorum. Yüz yüze olunmalı bence.. bide eminim çok kişi vardır bu dediğim gibi ama biz bilmiyoruz. Duyduklarım oluyor ama yıllar yıllar önce gitmişler hep. Şimdi herkes telefondan da ulaştığından evinde bakanlar bilinmiyoevet galiba o. mahvetti o beni ama bence doğruydu da.