İstanbul'da Fal - Falcılar

sosyal medya falcılarının genelde yalan olduğunu düşünüyorum ama sormak istediğim biri var. Acaba asyamelek_06_ yı duyan oldu mu? dıdısının dıdısından duydum da iyi diye, ciddiye alamıyorum o nedenleburada bilen varsa diye sormak istedim.

Banad verirmisin numarasini

Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum . 2022 de bir terk edilme ve ardından gelen felaketler zincirinden minimum hasarla çıkmaya çalışıyorum. 2022 Ağustos sonrası ve en çok da 2023 yaz dönemi beni terkeden kişinin ciddi ilişkisi olduğunu öğrendiğimde burda adı geçen geçmeyen herkese fal baktırdım. Emine , Zeynep , ümit , safiye ,Leyla ,kamer vs vs herkese fal baktırdım ve hiçbirinin dediği çıkmadı vadeler ötelendi o oldu bu oldu ve fal baktırmayı bıraktım . Dönecek ayrılacaklar dediği adam evlilik teklifi etmiş evlilik hazırlıklarına başlamış bile . Ben bunu öğreneli oldu baya ve ben hep rüyalarımda 2023 yaz onların evlendiklerini görüyordum ama inanmak istemiyordum . 2022 den beri aşkta işte her şeyde berbat giden bir durum var. Diyeceğim o ki hepsi sallıyor dünya para verdim baktırmadığım kimse kalmadı bir tek Rita sanırım çıktı o da zaten herkese olumsuz. Umarım 2025 herkese uğurlu gelir

Rita çıktı diyince telefon isteyen arkadaşlar olmuş ama sildim numaraları evet Rita çıktı ama sadece olumsuz konuşması çıktı dediği gibi ilerlemedi olaylar sonra farklı bir senaryo yazdı, birinde evlenmezler 5 yıl birlikte olurlar dedi birinde 10 yıl evli kalırlar dedi birinde beni başkasıyla evlendirdi diğerinde yalnızlığa mahkum etti falan yani diyeceğim o ki hepsini doldur kazana kaldır at çöpe

evet ritanın bana da 1 dediği cıktı olumsuz ama tekrar baktıgımda o falı cıkmadı arada tutturuyor biişeyleri o daha önce de söylemiştim 10 şey diyosa aradan 1-2 bişey cıkıyo

Arkadaşlar böyle internetten veya telefondan fal bakan değilde,hatta cafelerde değil.. şöyle mahallelerde evinde fal bakan teyzeler çok olurdu eskiden. Yokmu şöyle etrafınızda koca istanbulda kızlar ya
songul var kcekmecede begeneni var begenmeyeni var garip bi kadin

evet galiba o. mahvetti o beni ama bence doğruydu da.
Kızlar numarası varsa özelden atar mısınız siz memnun kaldıysanız... tabi enerjide meselesi bazen çok iyi olan biri bakamadığı kimseler olabilir. Ama ben bu online işini sevmiyorum. Yüz yüze olunmalı bence.. bide eminim çok kişi vardır bu dediğim gibi ama biz bilmiyoruz. Duyduklarım oluyor ama yıllar yıllar önce gitmişler hep. Şimdi herkes telefondan da ulaştığından evinde bakanlar bilinmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…