- 4 Aralık 2018
- 905
- 947
bana da ben söyledikten sonra yorum yapmaya basladı da ben de bilemediğini dusundum. bana da baska birisi olucak hayatında dedi. bi şüphelendim dogrusu. yorumunuz icin teşekkürler. ne zaman baktırmıştınız? çıkma ihtimali gözükmüyor degil mi?Bende baktırdım ama çıkacağını sanmıyorum. Hayatımda biri var ve onu bilemedi ben söyledikten sonra yorumladı yok hayatında başka kişi olacak bu kişiyle olmayacaksın ama uzun süren bi ilişki olacak dedi. Hatta evleneceğim kişiyle bu ilişkiyi yaşerken tanışıp ikisini birlikte yürütecekmişim yani büyük konuşmak elbette istemem ama buna olur gözüyle bile bakamıyorum hayatımda biri varken nasıl biriyle evlilik yoluna adım atacağım garip yani kısaca böyle saçma bi faldı :)
6 eylülde baktırdım. mesela eylülün 23 veya ekimin 23 güzel birşey olacak dedi eylülde olmadı ekimde 2 gün sonra görürüm ama sanmıyorum. bu ay bi ameliyat geçirdim onu bilemedi geçen ay üstüne basa basa sordum bi rahatsızlığım var nasıl olacak ameliyat olma ihtimalim var demiştim. hayır canım iyileşeceksin ameliyat olmayacaksın demişti bende eee haliyle umut ettim olmıcam gözüyle bakmıştım ama geçen hafta apar topar ameliyata alındım. çoğu söylediği şeyde zaten sallamasyondu sadece ihtimal vermiştimbana da ben söyledikten sonra yorum yapmaya basladı da ben de bilemediğini dusundum. bana da baska birisi olucak hayatında dedi. bi şüphelendim dogrusu. yorumunuz icin teşekkürler. ne zaman baktırmıştınız? çıkma ihtimali gözükmüyor degil mi?
Kızlar bahsi geçen enes e baktıran var mı? Memnun kaldı mı?
bizim bahsettiğimiz kişide songül zaten kadın hayatımızdaki insanla ayırıp başkası olcak diyor hemen hemen aynı şeyleri söylüyor herkeseBen de songüle baktırdım bugün, durmadan sayılar sayıp yorumlayan songül. Kadın çok iyi niyetli güler yüzlü, enerjisi güzel samimi, lakin bana da olumsuz konuştu. Eskisi için yollarınız farklı dedi, yeni bir gelcekmiş, çok güzel bi gelecek beni bekliyomuş..Başka baktıran var mı?
kimse mi mutlu değil ben de onu anlamadım. başka baktıran varsa yazabilir mi?bizim bahsettiğimiz kişide songül zaten kadın hayatımızdaki insanla ayırıp başkası olcak diyor hemen hemen aynı şeyleri söylüyor herkese
Ay seni de mi istedigin kisiden ayirip/veya zaten ayriysan onla olmuycak deyip baskasiyla yapti?bizim bahsettiğimiz kişide songül zaten kadın hayatımızdaki insanla ayırıp başkası olcak diyor hemen hemen aynı şeyleri söylüyor herkese
bu songul kucukcekmecede olan mi?Ay seni de mi istedigin kisiden ayirip/veya zaten ayriysan onla olmuycak deyip baskasiyla yapti?
evet canım herkesi öyle yapıyor sanırımAy seni de mi istedigin kisiden ayirip/veya zaten ayriysan onla olmuycak deyip baskasiyla yapti?
Eger öyleyse cok can sikici cidden ya.. Parasinda hic degilim ama o mod düsüklügü ve moral bozuklugu beraberinde gelen...evet canım herkesi öyle yapıyor sanırım
numarası varsa sonu 96 ile bitenbu songul kucukcekmecede olan mi?
evet ayni numara. bu kadina benim cocukluk arkadasim gitti sevgilisiyle beraber baktirmak icin, evlilik tarihine kadar vermis gecmisteki iliskilerini tekrar baristiklarini falanda bilmis. arkadasim memnundu ama onlardan once baktigi kizlara bagirip cagirmis azarlar gibinumarası varsa sonu 96 ile biten
Bilgilerini gönderebilir misinastrodan degil de normal telefonla baktırdım halkalı nermine. o zaman beğenmiştim simdi önermiyorum
Bilgi verebilir misin falcınınbilmiyom kızlar ben beğendim ilk defa bi fala verdiğim parayı ayırdıgı zaman için bile helal ettim. sağ olsun bildiği çok nokta atısı seylerde oldu. bi kaç arkadaşa da bahsettim öngörülecek basit seyler değildi anlattıkları. memnun kaldıgım için sizede söyledim baktırmak istemeyen de tabi baktırmasın sonucta burda bilgi paylasıyoruz sadece, seçim sizin..
Bilgilerini verebilir misinizevet cnm 400 tl