İstanbul'da Fal - Falcılar

ben hiç öyle enerji almadım enesden bilmiyorum söylediğinizin aksineydiv iyiydi benim deneyimim. herkeste farklı oluuo demek ki

dün baktırdım çok memnun kaldım mı yani eh kahve falı iyiydi diğerler kişilere naxaran isim harf fln verdi anı iyi vadelerini gelince görücem tutucakmı
benim birçok şeyimi bildi hatta kısa vaadede olacak dediği bir şey de oldu o yüzden çok memnun kaldım haftaya yine baktıracağım

Merhaba arkadaşlar. Hataydaki falcı Elanit’in torunları da fal bakıyormuş. Var mı tanıyan bilen. Bir de Mardin’de Münire varmış, ilgisi bilgisi olan var mı bu şahıslar hakkında?

Merhaba bana da iletebilir misiniz

Arkadaşlar yeni bir tarotcu buldum benim hayatımda olan mevcut durumları net bildi çok memnun kaldim,gelecekle ilgili de Allah bilir daha yeni baktırdım isteyene numara verebilirim

Arkadaşlar yeni bir tarotcu buldum benim hayatımda olan mevcut durumları net bildi çok memnun kaldim,gelecekle ilgili de Allah bilir daha yeni baktırdım isteyene numara verebilirim
bir süredir kimseye baktırmıyorum bende deneyeyim banada gönderirseniz bilgileriyle

Kızlar ben baktıramadım hiç fal orucumu bozmak istemedim bi an ama arkadaşım baktırmış beğenmemiş iki ihtimalide söylüyo durmadan karşıdakini gömüp seni övüyor dedi
S Snm9695 teşekkür ederiz kızçeee

kızlar uzun süredir fal orucumu bozdum, bköy neslihana baktırdım anlık durumu bile çok tatmin edici bilemedi konuyu kafasında kurduğu bir duruma göre yönlendirip anlattı öyle değil nesli yok kesin konuştum bugün öyle bişy yok diyorum yok bak yalan kartı çıkıyo sürekli senin bilmediğin bşylr var deyip durdu.. ..yani resmen uydurduğunu gözümle görüp kulağımla duydum!ne bileyim durum söylediği gibi değil belki bir adım sonrasını görmüştür eyvallah ona sözüm yok ama şuan bile olmadı, ne yapayım kime gideyim ya? detaylıca anlatabilecek kim var ya

Bir yolun var falcı mars bana olumlu konuşuyor tarot ve katina baktirdim ikisinde de olumlu konuştu.baktiranlar size nasildi olumsuz konuştuğu oldu mu?

banada verebilir misiniz numarasıni

ben songule baktırdım. burda baktıran var mı? Boyle fal icinde numara sayıyor. çıkan memnun kalan var mı?
Bende baktırdım ama çıkacağını sanmıyorum. Hayatımda biri var ve onu bilemedi ben söyledikten sonra yorumladı yok hayatında başka kişi olacak bu kişiyle olmayacaksın ama uzun süren bi ilişki olacak dedi. Hatta evleneceğim kişiyle bu ilişkiyi yaşerken tanışıp ikisini birlikte yürütecekmişim yani büyük konuşmak elbette istemem ama buna olur gözüyle bile bakamıyorum hayatımda biri varken nasıl biriyle evlilik yoluna adım atacağım garip yani kısaca böyle saçma bi faldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…