İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende baktırdım ama çıkacağını sanmıyorum. Hayatımda biri var ve onu bilemedi ben söyledikten sonra yorumladı yok hayatında başka kişi olacak bu kişiyle olmayacaksın ama uzun süren bi ilişki olacak dedi. Hatta evleneceğim kişiyle bu ilişkiyi yaşerken tanışıp ikisini birlikte yürütecekmişim yani büyük konuşmak elbette istemem ama buna olur gözüyle bile bakamıyorum hayatımda biri varken nasıl biriyle evlilik yoluna adım atacağım garip yani kısaca böyle saçma bi faldı :)
bana da ben söyledikten sonra yorum yapmaya basladı da ben de bilemediğini dusundum. bana da baska birisi olucak hayatında dedi. bi şüphelendim dogrusu. yorumunuz icin teşekkürler. ne zaman baktırmıştınız? çıkma ihtimali gözükmüyor degil mi?

bana da ben söyledikten sonra yorum yapmaya basladı da ben de bilemediğini dusundum. bana da baska birisi olucak hayatında dedi. bi şüphelendim dogrusu. yorumunuz icin teşekkürler. ne zaman baktırmıştınız? çıkma ihtimali gözükmüyor degil mi?
6 eylülde baktırdım. mesela eylülün 23 veya ekimin 23 güzel birşey olacak dedi eylülde olmadı ekimde 2 gün sonra görürüm ama sanmıyorum. bu ay bi ameliyat geçirdim onu bilemedi geçen ay üstüne basa basa sordum bi rahatsızlığım var nasıl olacak ameliyat olma ihtimalim var demiştim. hayır canım iyileşeceksin ameliyat olmayacaksın demişti bende eee haliyle umut ettim olmıcam gözüyle bakmıştım ama geçen hafta apar topar ameliyata alındım. çoğu söylediği şeyde zaten sallamasyondu sadece ihtimal vermiştim

Kızlar bahsi geçen enes e baktıran var mı? Memnun kaldı mı?

Ben enes e fal baktırdım, bugün öğlen hatta baktırdım. Ama 10 dakikalık birleştirilmiş ses kaydı gönderdi, anlık ses kaydı alınmamış. Saat 1500 fincanı gönderdim, 15 50de anca yorumu geldi. Sorular sordum. Sorduklarıma geri dönüş yapmadı. Büyük ihtimal daha önce bakanlarla daha ilgili.

Ben de Zeynep’e fal baktırdım bugün, maalesef çok kötüydü içim o kadar sıkıldı ki onu dinlerken, aynı cümleleri defalarca defalarca defalarca belki 300 defa tekrar etti. Bayılacaktım, kesmeye de utandım. Aralarda da hiç tanımadığım bir sürü isim sıraladı biri bile tutmadı. Çok kötü bir deneyimdi maalesef..

Ben de songüle baktırdım bugün, durmadan sayılar sayıp yorumlayan songül. Kadın çok iyi niyetli güler yüzlü, enerjisi güzel samimi, lakin bana da olumsuz konuştu. Eskisi için yollarınız farklı dedi, yeni bir gelcekmiş, çok güzel bi gelecek beni bekliyomuş.. :KK43: Başka baktıran var mı?

Ben de songüle baktırdım bugün, durmadan sayılar sayıp yorumlayan songül. Kadın çok iyi niyetli güler yüzlü, enerjisi güzel samimi, lakin bana da olumsuz konuştu. Eskisi için yollarınız farklı dedi, yeni bir gelcekmiş, çok güzel bi gelecek beni bekliyomuş.. :KK43: Başka baktıran var mı?
bizim bahsettiğimiz kişide songül zaten kadın hayatımızdaki insanla ayırıp başkası olcak diyor hemen hemen aynı şeyleri söylüyor herkese

Instagramdan falcınurine baktıran var mı arkadaşlar anlıkta kişinin düşüncelerini okumada iyi ama gelecek tahminlerinde kötü sanki baktırıpta gelecek ile ilgili tahminleri çıkan oldu mu

numarası varsa sonu 96 ile biten
evet ayni numara. bu kadina benim cocukluk arkadasim gitti sevgilisiyle beraber baktirmak icin, evlilik tarihine kadar vermis gecmisteki iliskilerini tekrar baristiklarini falanda bilmis. arkadasim memnundu ama onlardan once baktigi kizlara bagirip cagirmis azarlar gibi😂😂
duzeltme: evli degiller su an, 2025 icin tarih verdi

bilmiyom kızlar ben beğendim ilk defa bi fala verdiğim parayı ayırdıgı zaman için bile helal ettim. sağ olsun bildiği çok nokta atısı seylerde oldu. bi kaç arkadaşa da bahsettim öngörülecek basit seyler değildi anlattıkları. memnun kaldıgım için sizede söyledim baktırmak istemeyen de tabi baktırmasın sonucta burda bilgi paylasıyoruz sadece, seçim sizin..
Bilgi verebilir misin falcının

Merhaba, fal cafe Aura - Kadıkoyde, Doruk beye baktıran biri var mı? Yorumlarda herkes dedikleri çıkıyor vs yazmış?

X