- 19 Ekim 2024
- 281
- 301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam, bende bilgilerini rica edebilirmiyim, özelden yazabilirmisiniz.bilmiyom kızlar ben beğendim ilk defa bi fala verdiğim parayı ayırdıgı zaman için bile helal ettim. sağ olsun bildiği çok nokta atısı seylerde oldu. bi kaç arkadaşa da bahsettim öngörülecek basit seyler değildi anlattıkları. memnun kaldıgım için sizede söyledim baktırmak istemeyen de tabi baktırmasın sonucta burda bilgi paylasıyoruz sadece, seçim sizin..
Bende numarayı alabilirmiyimnumarayı bana da atar mısınız ?
Hangi demet uygulamada mı telefondan özel mi bakıyor yoksa kafede mi?Kızlar bana demetin dedikleri çıktı ama yani sonrası ne olacak bilemiyorum tamamı çıkarsa size haber veririm yine. Olmaz dediğim şey oldu demete baktırdıktan bir 10 gün sonra felan. Yani kısa vadede daha farklı şeyler olursa güncellerim
Sardınya kim telefon numarası var mısardunya 3. kişiyi görmüştü arkadaşlar kafasında başka biri var netleştirmek istediği diye o çıktı. Birlikte olmak istediğim adam evli bi kadınla ilişki başlatma aşamasında yasak ilişki yani ve kararlı. Onun dışında olumlu konuşan herkesin falı patladı. Uyanış yaşadım önce çünkü çok olumlu beklentilerim vardı sonra kendim şahitlik ettim etkileşimlerine sardunyaya verdiğim her kuruş helal olsun. fal çok günah ama rehberlik konusunda aydınlanıyoruz tabi doğru falcılarla. En güzeli başkalarından değil içimizdeki sevgiyi keşfedip ona sarılmak. Biraz fantastik gelebilir ama erkeklerin gerçekten aşağılık yaratıklar olduğu gerçeğine bakınca bu daha realist bi yaklaşım oluyor. Erkeklerden dürüstlük etik,sadakat, beklemek asıl fantastik olan. Kendinizi sevin Annenizi babanızı sevin. Sizi koşulsuz seven insanları sevin sadece. Karşımıza çıkan her insan bize birşeyler öğretiyordur elbet kimseyle boşuna karşılaşmıyoruz burdan kendime düşen derslerle ilgili bilahare düşüneceğim :) İnsanı kamil mertebesine zorla fırlatılıyor gibi hissediyorum her yaralayıcı olaydan sonra. Herkese sevgiler Hayat size güzel sürprizlerle gelsin...
tellwe uygulamasındaSardınya kim telefon numarası var mı
Asmin cafe demet canım yüz yüze bakıyorHangi demet uygulamada mı telefondan özel mi bakıyor yoksa kafede mi?
he he tamam deseydin :)Arkadaslar, melekler kahvesindeki Sengul’e baktiran oldumu yakin bir tarihde? Ben yurtdisindan oldugum icin tlfndan yaptik seansi. Bana eski Sengul oldugunu soylediler. Bunu bilen varsa lutfen soylesin. Bana buyu var dedi, kursun dokturmemi onerdi 1.5tl istedi
Adı neArkadaşlar yeni bir falcı buldum bence efsane. Ki benim fal gurmesi olduğumu herkes bilir. Kesinlikle bu falcı çok iyi. Verdiği vadeye 2 ay var. Ama isteyene numara paylasirim
Levent. Süryani bir falciAdı ne
Telefonlamı bakıyor neye bakıyor bide ücreti ne kadarLevent. Süryani bir falci