Bu arada Falci Mars bana 3 ongorusu var demistim birincisi nokta atisliydi ve tuttu, gerceklesti ikinci ongorusu soyledigi sekilde olmadi ama tam bir netlik de olmadi daha zamani var ve zaten ben boyle hissediyorum sanki tarzinda bir yorumdu cok emin degildi. 3. Ongorusu de Haziran ayinda biriyle tanisip iliskiye baslayacagimi soylemisti ve maddi manevi destek olacak cok duzgun biri oldugunu soyledi. Benimle tanismak isteyen ve anlattigi ozellikte o kisiyle tanistim Haziran basinda gercekten ve bulustuk da ama bende bir cekim olmadi ve bende olursa ilk gorusmede olursa olur, sonradan olmaz yani bu durum degismez bunu biliyorum. Benden adim olsa hemen bir iliski baslar su durumda karsi taraftan bu sekilde bir istek var ve bunu belli edecek davranislarda bulundu kibarca ama tabi benden adim gormeden israr edecek biri degil ve ben arkadas kalmak istedigimi belli eden sekilde yazdim ve bunu da anladi.
Kisacasi,falcilar birseyler goruyorlar ama sonucta bireysel kararlar ve irade onemli, hayatiniza girecek ve iliski yasasaniz iyi bir iliski yasayacaginiz insanlari goruyorlar ama siz bunu baslatmazsaniz irade devreye girmis oluyor fallar da genelde bu yuzden cikmiyor bence. Keske hoslanti ve cekim olsaydi bende ama zorla olacak bir sey degil bu, bende de dedigim gibi zamanla veya aliskanlikla olmuyor ilk basta bir kivilcim olmasi gerekiyro ki genelde mantikli bakmayan herkes benim gibidir diye tahmin ediyorum.