aslinda hala bakan var bduzu serpil var mesela. ben kendim baktirmadim kefil olmuyorum bastan anlasalimKızlar numarası varsa özelden atar mısınız siz memnun kaldıysanız... tabi enerjide meselesi bazen çok iyi olan biri bakamadığı kimseler olabilir. Ama ben bu online işini sevmiyorum. Yüz yüze olunmalı bence.. bide eminim çok kişi vardır bu dediğim gibi ama biz bilmiyoruz. Duyduklarım oluyor ama yıllar yıllar önce gitmişler hep. Şimdi herkes telefondan da ulaştığından evinde bakanlar bilinmiyo
Çıktı mı dedikleri size ?evet galiba o. mahvetti o beni ama bence doğruydu da.
yok benim arkadasima evleniceksin dedi, olumsuz konusmamisti. sira beklerken icerdekilere bagirmis songul ama denemedigim yaniltmiyim siziYani o songül olan bana da asil bekledigim konuyla ilgili olumsuz konustu, ama herkese mi olumsuz yoksa gercekten duruma göre mi inanin bilmiyorum.. O yüzden deneyen olursa yesillendirsin burayi da :)
baya bir zaman var çıkması icin uc ay gibi bir süre. sonuçta falın geneli olumsuz ama .Çıktı mı dedikleri size ?
Olsun kefil olmaaslinda hala bakan var bduzu serpil var mesela. ben kendim baktirmadim kefil olmuyorum bastan anlasalimarkadasim baktirdi iyi dedi songul icin
Umit koc numarasi var midir acabaümit koç , su falı bakan Zeynep hanım bu kişilerin ileyişim bilgileri var mıdır? Bunlar konuşulmuş.Ya da önerisi olan var mı?
Bana da iletebilir misiniz numarasiniUlaşabilmek adına numarasını ya da adresini bana mesaj atabilir misiniz lütfen
Telefonunu verebilir misinizBakin ben bu mesajda görmüştüm ilk Ümit beyi. Sonra arastirdim ve instagramini buldum. Sonra da telefondan tarot baktırdım.
Bana da yazabilir misiniz numarasiniTelefonda bakiyor. Ozelden yazacagim numarasini
Umit kocun numarasini iletebilir misinizBu arada Falci Mars bana 3 ongorusu var demistim birincisi nokta atisliydi ve tuttu, gerceklesti ikinci ongorusu soyledigi sekilde olmadi ama tam bir netlik de olmadi daha zamani var ve zaten ben boyle hissediyorum sanki tarzinda bir yorumdu cok emin degildi. 3. Ongorusu de Haziran ayinda biriyle tanisip iliskiye baslayacagimi soylemisti ve maddi manevi destek olacak cok duzgun biri oldugunu soyledi. Benimle tanismak isteyen ve anlattigi ozellikte o kisiyle tanistim Haziran basinda gercekten ve bulustuk da ama bende bir cekim olmadi ve bende olursa ilk gorusmede olursa olur, sonradan olmaz yani bu durum degismez bunu biliyorum. Benden adim olsa hemen bir iliski baslar su durumda karsi taraftan bu sekilde bir istek var ve bunu belli edecek davranislarda bulundu kibarca ama tabi benden adim gormeden israr edecek biri degil ve ben arkadas kalmak istedigimi belli eden sekilde yazdim ve bunu da anladi.
Kisacasi,falcilar birseyler goruyorlar ama sonucta bireysel kararlar ve irade onemli, hayatiniza girecek ve iliski yasasaniz iyi bir iliski yasayacaginiz insanlari goruyorlar ama siz bunu baslatmazsaniz irade devreye girmis oluyor fallar da genelde bu yuzden cikmiyor bence. Keske hoslanti ve cekim olsaydi bende ama zorla olacak bir sey degil bu, bende de dedigim gibi zamanla veya aliskanlikla olmuyor ilk basta bir kivilcim olmasi gerekiyro ki genelde mantikli bakmayan herkes benim gibidir diye tahmin ediyorum.
Bana da iletebilir misinizTeşekkür ederim yolladılar benim instam olmadığı için ordan ulaşamıyorum ama yardımınız için çok teşekkür ederim
Bana da gonderebilir misiniz umit koc nosunuMerhaba ümit koçun numarasını gönderir misiniz
Hep aynı kişi soruyorAy noluyo noluyoo ümit koc gördüm defalarca cokmu iyi bakiyor?
hayır hayır yok birşey belli ki ümit parasız kaldıAy noluyo noluyoo ümit koc gördüm defalarca cokmu iyi bakiyor?
hayır hayır yok birşey belli ki ümit parasız kaldıAy noluyo noluyoo ümit koc gördüm defalarca cokmu iyi bakiyor?
hayır hayır yok birşey belli ki ümit parasız kaldı
bi anda bu kadar spamlanmasida garip amaümit kötü değil ki
bana ve arkadasa hiç bilemedi durumu anı gelecegi. bence kötüümit kötü değil ki