- 26 Mayıs 2018
- 938
- 1.763
- 27
damlaya en son bir ay önce baktırdım. telefondan bakıyordu siz ulaşamadınız mı?Damla artık fal bakmıyor mu yakin zamanda baktiran yok galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
damlaya en son bir ay önce baktırdım. telefondan bakıyordu siz ulaşamadınız mı?Damla artık fal bakmıyor mu yakin zamanda baktiran yok galiba
kendi falcınız kimdi memnun muydunuz acabapeki hic memnun kaldiginiz oldu mu? oneriye cok ihtiyacim var su an, kendi falcim bir hafta sonraya randevu veriyor ama benimde yakin zamanda baktirmam hatta hemen gerekli sirf bu yuzden uye oldum lutfen mesajdan bana guvenilir birisini onerebilir misiniz kizlar
merhaba,enes bey’e baktiririm bir kac yildir ara ara. tarot acilimi icin konusucak olursam eger memnunum,her dedigi yuzde yuz dogru diyemem ama onemli durumlarimda bana hep isik olmusturkendi falcınız kimdi memnun muydunuz acaba
benim sorularımda öyle zaten,belli başlı konularda cevap almam lazım numarasını paylaşır mısınızmerhaba,enes bey’e baktiririm bir kac yildir ara ara. tarot acilimi icin konusucak olursam eger memnunum,her dedigi yuzde yuz dogru diyemem ama onemli durumlarimda bana hep isik olmustur
Numarası yoksa özelden atayım ama bana dediği hiçbir şey çıkmadımerhaba, beylikduzu serpile asla ulasamiyorum. sirf meraktan baktirmak istiyorum kendisine gercekten icimde ukte kaldi. nasil ulasabilirim?
Bana da atar mısınız rica etsemkızlar hepinize attım biriniz bile baktırmadınız mı :)))
Bana da gönderebilir misinizkızlar hepinize attım biriniz bile baktırmadınız mı :)))
Bana da gönderebilir misiniz
enes beye baktıran varmı?merhaba,enes bey’e baktiririm bir kac yildir ara ara. tarot acilimi icin konusucak olursam eger memnunum,her dedigi yuzde yuz dogru diyemem ama onemli durumlarimda bana hep isik olmustur
Bana verdiği vade tutmuştu genel olarak yorumlaması güzel ben beğeniyorum hatta artık tek ona baktircam bir sürü baktirdim aslında armağan da iyi bence diğerleri genel geçer genelde bu ikisini beğendim sadece ikisi ile ilerleyecegimKızlar alaca Pera fal sepetinde günün yorumcusuydu biraz önce ona baktırdım bana iyi gibi geldi baktırıp çıkan var mı ona
ben bu hafta sonu baktırdım ve çok memnun kaldımenes beye baktıran varmı?
Nerede bakıyor Enes beyenes beye baktıran varmı?
Yeni baktırdım beğenmedimenes beye baktıran varmı?
Tel no aldım kendisnnNerede bakıyor Enes bey
ben kahve baktırdım dün 2 kişiye daha baktırdım fal yazdım bunları bana enes harfle isim verdi anı bildi vadelerini görücez nolucak bilmiyoum beklemedeyimYeni baktırdım beğenmedim
Kariyerle ilgili çok alakasız şeyler söyledi bilemeyince de gelecektir o zaman diye kıvırdı
İlişki için de tutarsız birkaç şey söylemişti soru kısmında ben detay verince onun üzerinden gitti
Beğenmedim
dün baktırdım çok memnun kaldım mı yani eh kahve falı iyiydi diğerler kişilere naxaran isim harf fln verdi anı iyi vadelerini gelince görücem tutucakmıben bu hafta sonu baktırdım ve çok memnun kaldım
Bana ne harf ne başka bişeyben kahve baktırdım dün 2 kişiye daha baktırdım fal yazdım bunları bana enes harfle isim verdi anı bildi vadelerini görücez nolucak bilmiyoum beklemedeyim
kahve falı mı baktı? bana uyumlu anlattığı falda çoğu şey enerjiniz uyuşmamıştır bilmyiorum ben kötü asla demem enes için 3 fal baktırdım dedim ya aralarında en iyisiydi benim açımdanBana ne harf ne başka bişey
Başkasının falını dinliyormuşum gibi oldum özellikle kariyerde baya alaksızdı
Memnun olmadığımı söyleyince soruları yanıtlarken de benim sorularım ve verdiğim bilgilerden yürüdü
Asla önermem son dönemki en vasat faldı
Kahve değil tarot ve 2 gün başım çok ağrıdı mıy mıy enerjili bi de tutmadığını söyleyince kabul etmeyip hala direten falcılardan da hoşlanmıyorum. Kariyerde ilk dinlerken falso başlayınca bi modum da düştü zatenkahve falı mı baktı? bana uyumlu anlattığı falda çoğu şey enerjiniz uyuşmamıştır bilmyiorum ben kötü asla demem enes için 3 fal baktırdım dedim ya aralarında en iyisiydi benim açımdan