İletişimi var mı acabaEvine gitmek bana hic mantikli gelmiyor ya bir sey olursa diyeben mi fazla supheciyim bilmiyorum
Hayır diyeceksiniz sana ne bizim paramızdan aracı ben olmayayım en azındanYa kozlar safiye numarasını istemişsiniz atmıyorum gerek yok delirdiniz mi etmez
Canım Beylikdüzü Serpil adı , Beşiktaş safiye ikisi ayrı kişi :)Beylikduzu'nde de evde bakan da bir Safiye vardi diye hatirliyorum o da iyimis galiba.
Ben baktırmıştım canım anı baya bildi ama gelecek henüz bilemiyorumFalcı Mars a attım byv ‘de vadeleri çıkan var mı kahve falı attım , süreç mars’ın dediği gbi ilerleyen var mı
safiye telefonda bakıyor muBana niye söyledikleri olmadı tutmadı ya Safiye’nin
safiye telefonda bakıyor mu
Bence de falcilara bu paralari vermeyin iyice normallestirmeye basladilar falsepeti falan da cok pahali. astrocenter bir de euro ile hesapliyor burasi turkiye uro ne alaka. bir fal 300'den fazla etmemli. Yuzyuze hadi 400 olsun. Benim sinirim bu, maximum o da.Bakıyor bana çıkmıştı ama 700e yine de değmez.
Ben baktirdim, tavsiye etmiyorum. Cok kisaydi, mevcut durumda bildi dedigim birsey olmadi. Soru cevap seansi da kisaydi ve gelecekle ilgili soylemleri de iyi diyemem. Esim ozel sektorde calisiyor, ticaretten eline para gececek dedi. Mumkun degil, ailede ticaret yapan yok, maasi artacak dedi ama sene ortasi maas artisi olmaz bizde. Ben begenmedim, genel cumleler kurdu hepsafiye telefonda bakıyor mu