bir konu vardı işyeri ile alakalı mesela ben leb demeden o bana leblebeyi anlattı mesela sanki kişileri tanıoyormuş gbi bnm çalıştığım ortamdaki! ben şaşırdım nokta atısıydı,ama gelecek ile ilgili söylediği birşey olmadı henüz beklemedeyimBen de ilk defa baktirdim enerjisini de sevdim bazi durumlardan bahsetti bakalim
bir size soracağım Ahu tutturdı yazmıştınız geçenlerde bu hangi Ahu acaba? bir yolunvar mı fal sepeti miBen de ilk defa baktirdim enerjisini de sevdim bazi durumlardan bahsetti bakalim
Bende de oyle oldu zaten konusturmuyo kariyer ve iliskiyle alakali baya nokta atisi oldu. bakalimbir konu vardı işyeri ile alakalı mesela ben leb demeden o bana leblebeyi anlattı mesela sanki kişileri tanıoyormuş gbi bnm çalıştığım ortamdaki! ben şaşırdım nokta atısıydı,ama gelecek ile ilgili söylediği birşey olmadı henüz beklemedeyim
Falsepeti ahu canim ahu yaldizbir size soracağım Ahu tutturdı yazmıştınız geçenlerde bu hangi Ahu acaba? bir yolunvar mı fal sepeti mi
Ne gibi ex ile ilgili verdigi vademi tutuAlya Arkının söylediği bir durum gerçekleşti arkadaşlar
Ayrılık yaşayacaksınız demişti öyle olduNe gibi ex ile ilgili verdigi vademi tutu
Kim bu tutanAyrılık yaşayacaksınız demişti öyle oldu
Astrocenter Alya ArkınKim bu tutan
Ya bir dakikası bilmem kaç Euro boşverin sndjmxAstrocenter Alya Arkın
Ben uygulama falcısı sevmiyorum zaten bide pahalıYa bir dakikası bilmem kaç Euro boşverin sndjmx
Teşekkür ederimBiryolunvar web sitesi. Uygulamasi olmayabilir.
Azra’yı geç dünya paraastro center Azra mı
Fal sepeti ahu mı seçin kızlar
Hahaha yok burdayız merak etme o bi erkekle mümkün değilKızlar nerdesiniz kızlar hepiniz mutlu ilişkinin sırrını bulup terk mi ettiniz beni