Safiyeydi, ben maks 3 ayı görürüm diyodu kuzuArkadaşlar, ben 90 günde olacakları görürüm daha fazlasını göremiyorum diyen hangi falcıydı? Fal kağıtlarıma baktım bu akşam tuttuğum notta yaşayacaklarımın çoğunu bilmiş. Süreyya mıydı acaba 90 günlük bakan?
Aaa evet Safiye valla yüzde 90 geleceği görmüş bana hatta ne alaka dediğim şeyleri bile. Şaşırdım şimdi okuyuncaSafiyeydi, ben maks 3 ayı görürüm diyodu kuzu
Haydaa ben de baktırmıştım ona, bi dinleyeyim yarın ne demişAaa evet Safiye valla yüzde 90 geleceği görmüş bana hatta ne alaka dediğim şeyleri bile. Şaşırdım şimdi okuyunca
Kart fallarında daha iyiydi bana ik falın yarısı çıktı vade vermemişti ama dediği şekilde oldu son falında anı bildi ve 1 ay kadar vadesi var ama vade verdiği şey olmayabilir olursa yazarım.Falcı Mars a attım byv ‘de vadeleri çıkan var mı kahve falı attım , süreç mars’ın dediği gbi ilerleyen var mı
birşey danışabilirmiyimKart fallarında daha iyiydi bana ik falın yarısı çıktı vade vermemişti ama dediği şekilde oldu son falında anı bildi ve 1 ay kadar vadesi var ama vade verdiği şey olmayabilir olursa yazarım.
Ne zaman baktırmıştınAaa evet Safiye valla yüzde 90 geleceği görmüş bana hatta ne alaka dediğim şeyleri bile. Şaşırdım şimdi okuyunca
birşey danışabilirmiyimLizyaa , amacım sdece ilişki evlilik baktırmak değil öncelikle sormak istediğim başka durmlar var katina olmuyor sanrım bu tarz sorulara tarot mu en iyi cevap veriri? Mars'ta tarot açıkk değil..
3-4 ay oldu sanırım. O zaman erkek arkadaşımla ayrılmıştık deli gibi baktırıyordum. Kağıtlara not almışım ama falcı adı yoktu. Şimdi arkadaşlar sayesinde Safiye olduğunu hatırladım.Ne zaman baktırmıştın
Besiktas safiye denmis bi ama onceki yorumlardaBesiktas ve Beylikduzu diye iki ayri Safiye mi var?
Beylikduzu'nde de evde bakan da bir Safiye vardi diye hatirliyorum o da iyimis galiba.Besiktas safiye denmis bi ama onceki yorumlarda
Evine gitmek bana hic mantikli gelmiyor ya bir sey olursa diyeBeylikduzu'nde de evde bakan da bir Safiye vardi diye hatirliyorum o da iyimis galiba.