Bazi seyler tutmuyor gercekten gerci belli olmaz farkli sehirden birileri de denk gelebiliyor tesadufi ama olmayadabilir tabi falda soylenilen kucuk seyler tutmuyor bazen.ben katinayı geçmişe dair aklıma takılanlar için açtırdığımdan gelecek öngörüsü olmadıö sadece bununla tekrar başlamazsın ama denk gelme olacak dedi. denk gelebileceğim birisi değil ama şehir ve çevre farkımız var, sanmıyorum o nedenle çıkacağını.
Bulursanız özelden benimle de paylaşabilir misiniz?Bulursanız özelden numarasını paylaşabilir misiniz?
Bana nosunu atar mısın bendeki Safiye’yle aynu mıBeşiktaş’taki Safiye bildi mi kızlar sizinkini . Bende her şeyi bildi anlık olan . Gelecekle ilgili dedikleri çıkıyor mu . Şuana kadar tutturan en iyisi o bence
Ahu'ya hangi fali baktirmistin, kahve mi?Selamlar yeniden herkese berk ve falci mars anlikta patlamislarsurec tam olarak ahunun dedigi gibi ilerleyecek sanirim.
Katina atmistimAhu'ya hangi fali baktirmistin, kahve mi?
Anı biliyor da gelecek vadesi bende tutmadı maalesefBeşiktaş’taki Safiye bildi mi kızlar sizinkini . Bende her şeyi bildi anlık olan . Gelecekle ilgili dedikleri çıkıyor mu . Şuana kadar tutturan en iyisi o bence
Demet , safiye ve symbol cafedeki Serkan bana vade olarak ve olay olarak aynı şeyi dediler . Biliyor mu sence Demet . Hevesle beklemek istemiyorum ya çıkmazsa diyeocak sonu bir kez baktırmıştım demete dediği birşey cıktı simdi. zaten baya genel ve iki senelik bakmıştı. sağlıkla alakalı bir durum.
Bana da atabilir misiniz numarasını?Ben deneyebilirim. Bana telefonu verebilir misiniz?
Bu surekli reklamı dönen bi arzu var bana hıc cıkmadı o mu acaba? Oysa istemiyorum uyduruyor
Ahu kimSelamlar yeniden herkese berk ve falci mars anlikta patlamislarsurec tam olarak ahunun dedigi gibi ilerleyecek sanirim.
fal sepetinde ahu yaldızAhu kim
Bana da özelden atar mısınız numarasını?İletişim alabilir miyiz ?
ben baktırdım durumla alakalı cok iyi nokta atışları var ama henüz dediği beklediğim bir durum var henüz olmadı gerçekleşmediAsmin cafe yagiza baktiran var mi
Ben de ilk defa baktirdim enerjisini de sevdim bazi durumlardan bahsetti bakalimben baktırdım durumla alakalı cok iyi nokta atışları var ama henüz dediği beklediğim bir durum var henüz olmadı gerçekleşmedi