Ben telde baktirdim, cafenin ismi beyaz kapi cafe'ymis Ankara'da.Hangi cafe de Meryem hanım?
Cok teşekkür ederim size LizyaaBen telde baktirdim, cafenin ismi beyaz kapi cafe'ymis Ankara'da.
twiterdakilerin hiçbirine güvenme hepsi birbiriyle arkadaş ben birine laf söyledim diye hepsine grupları varmış şöylemiş hiçbiri bi daha bakmadı banatwitterda iremtarot diye bir hesap var, acaba bilgisi olan var mıdır? sayfasında hep olumlu geri dönüşler koymuş haliyle. ben objektif bir yorum arıyorum ama başka yerde de bilgi bulamadım. genç birisi galiba, nedense falcı genç olunca güven vermiyor bana:) oysa yetenek işte, yaşla ilgisi olmamalı. belki burda bi deneyen olmuştur diye sormak istedim.
ben okudum yazdıklarınızı. bana canı ne zaman isterse o zaman yazan konuşan birisi gibi geldi. görüşmek istememesinin iki nedeni olabilir ya başkası vardır ya da fiziksel durumunda bir sorun. bir erkek ilgileniyorsa belli eder. size çok geçmiş olsun.Herkese merhaba. Rita'ya sorduğum ve bana iyi, bunaltma dediği kişi hakkında konu açtım. Sonuç olarak ayrıldım. Sanki bu sefer Rita yanıldı. Konuyu merak edenler için link bırakıyorum.
Sorun kimde? Ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle. Benim 28 Mayıs'ta tanışıp sevgili olduğum biri var. Bu kişi memur ve işi çok yoğunmuş söylediğine göre. Birazdan anlatacağım şeylerin sebebi olarak yoğunluğunu dile getiriyor. Kendisiyle en son 17 gün önce yüz yüze görüştük. Benim...www.kadinlarkulubu.com
Rita fena yanilmis bu defa bir daha baktiracaktim vazgectim.Herkese merhaba. Rita'ya sorduğum ve bana iyi, bunaltma dediği kişi hakkında konu açtım. Sonuç olarak ayrıldım. Sanki bu sefer Rita yanıldı. Konuyu merak edenler için link bırakıyorum.
Merhaba arkadaşlar, hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle. Benim 28 Mayıs'ta tanışıp sevgili olduğum biri var. Bu kişi memur ve işi çok yoğunmuş söylediğine göre. Birazdan anlatacağım şeylerin sebebi olarak yoğunluğunu dile getiriyor. Kendisiyle en son 17 gün önce yüz yüze görüştük. Benim...www.kadinlarkulubu.com
Çok teşekkür ederim.ben okudum yazdıklarınızı. bana canı ne zaman isterse o zaman yazan konuşan birisi gibi geldi. görüşmek istememesinin iki nedeni olabilir ya başkası vardır ya da fiziksel durumunda bir sorun. bir erkek ilgileniyorsa belli eder. size çok geçmiş olsun.
Bence de yanıldı ama sağlık sorunumun olacağını bildi, şu an boğazlarım felaket derecede acıyor.Rita fena yanilmis bu defa bir daha baktiracaktim vazgectim.
Ama meryem hanım bilmiş sana sankiBen telde baktirdim, cafenin ismi beyaz kapi cafe'ymis Ankara'da.
Meryem telefonda hemen kartlari acip sana sormadan yoruma basliyor ve yorumlari da benim karakterim ve tavsiyeyle basladi ilk 3-4 dakika araya girip asil merak ettigini soramiyorsun aslinda tarot soruya yonelik bakilir. Su anki benim durumumu anlatti ki dogru genel olarak ruh halim vs ama zeten ben de biliyorum cok kisa bakti ve merak ettiklerimi de 2-3 dk kapatirken zorla sorabildim o yuzden bir daha baktirmam sanirim. Bu yeni kisiyi sordum, gorusme konusu konusuldu ama sonra ustunde durmadik dedim yani belli degildi durumlar. Falda gorusme gozukuyor bence aklinda kalmasin gorus dedi zaten ertesi gun hemen plan yapti, bana yakin oturuyor zamanlar da uydu bulusup bir kahve ictik yani az cok evet sorumu bilmis oldu. Yalniz 6 ay icinde gercekten hoslanacagin biri cikacak karsina dedi bu kisi icin direkt olumsuz konusmadi ama bu kisiyle duygusal bir sey dusunmem mesela sadece cok anlastik zaten bulusma sebebim de bu muhabbetimiz cok uydu hoslanma olmayacagini az cok hissediyorum ben ama bulusmasam icimde kalacakti ben soylemeden de icinde kalmasin bulus dedi falda, yani kucuk konularda tuttu diyebilirim bombos bir yorum yapmadi.Ama meryem hanım bilmiş sana sanki
Anladım canım.Az çok tutturmuş gibi yani en azından görüşme olacağını bilmesi vs bunlar hoş bir detay olmuş,hiçbirşeyden anlamasa görüşme vs olmaz derdi diye düşünüyorum.Bomboş bir fal gibide gelmedi banaMeryem telefonda hemen kartlari acip sana sormadan yoruma basliyor ve yorumlari da benim karakterim ve tavsiyeyle basladi ilk 3-4 dakika araya girip asil merak ettigini soramiyorsun aslinda tarot soruya yonelik bakilir. Su anki benim durumumu anlatti ki dogru genel olarak ruh halim vs ama zeten ben de biliyorum cok kisa bakti ve merak ettiklerimi de 2-3 dk kapatirken zorla sorabildim o yuzden bir daha baktirmam sanirim. Bu yeni kisiyi sordum, gorusme konusu konusuldu ama sonra ustunde durmadik dedim yani belli degildi durumlar. Falda gorusme gozukuyor bence aklinda kalmasin gorus dedi zaten ertesi gun hemen plan yapti, bana yakin oturuyor zamanlar da uydu bulusup bir kahve ictik yani az cok evet sorumu bilmis oldu. Yalniz 6 ay icinde gercekten hoslanacagin biri cikacak karsina dedi bu kisi icin direkt olumsuz konusmadi ama bu kisiyle duygusal bir sey dusunmem mesela sadece cok anlastik zaten bulusma sebebim de bu muhabbetimiz cok uydu hoslanma olmayacagini az cok hissediyorum ben ama bulusmasam icimde kalacakti ben soylemeden de icinde kalmasin bulus dedi falda, yani kucuk konularda tuttu diyebilirim bombos bir yorum yapmadi.
Meryem benim anladigim inancli bir kadin o yuzden oyle net gelecek tahmini yapmiyor klasik falci gibi degil, ya da belki gorse de direkt soylemekten kaciniyor daha cok baska sey soyleyip digerinin olumsuz olacagini belli ediyor gibi. Fiyati 100 tl biraz kisa buldum bakimini ama cafe falcilari icinde yine iyi buldum digerleri bombostu cunku birsey cikmadi.
Evet, ben tekrar baktirmam buyuk ihtimalle ama denemek isteyen bir kere deneyebilir onerebilirim, kendi enerjisi de iyi tatli biriAnladım canım.Az çok tutturmuş gibi yani en azından görüşme olacağını bilmesi vs bunlar hoş bir detay olmuş,hiçbirşeyden anlamasa görüşme vs olmaz derdi diye düşünüyorum.Bomboş bir fal gibide gelmedi bana
ritaya iyiki baktırmamışım dedim valla çok sağol canım :) konunuda okudum çok laf söylenmiş üstüne bende yanlışlıkla kötü bişey demek istemiyorum ama sadece okuyunca hemen şunu farkettim. iyiki bitirmişsin görüşmeni. sevgili ilişki bile diyemiyorum çünkü çok bariz belli öylesine konuşmuş. görüntülü arama felan bunlara takılma bile benim ne kız ne erkek arkadaşlarım var öylesine görüntülü arar öylesine telefonla arar zaman geçirmek için ama telefon açılınca ölüyorum bitiyorum derHerkese merhaba. Rita'ya sorduğum ve bana iyi, bunaltma dediği kişi hakkında konu açtım. Sonuç olarak ayrıldım. Sanki bu sefer Rita yanıldı. Konuyu merak edenler için link bırakıyorum.
ay kız nasıl 100 benden 200 aldılar meryem içinMeryem telefonda hemen kartlari acip sana sormadan yoruma basliyor ve yorumlari da benim karakterim ve tavsiyeyle basladi ilk 3-4 dakika araya girip asil merak ettigini soramiyorsun aslinda tarot soruya yonelik bakilir. Su anki benim durumumu anlatti ki dogru genel olarak ruh halim vs ama zeten ben de biliyorum cok kisa bakti ve merak ettiklerimi de 2-3 dk kapatirken zorla sorabildim o yuzden bir daha baktirmam sanirim. Bu yeni kisiyi sordum, gorusme konusu konusuldu ama sonra ustunde durmadik dedim yani belli degildi durumlar. Falda gorusme gozukuyor bence aklinda kalmasin gorus dedi zaten ertesi gun hemen plan yapti, bana yakin oturuyor zamanlar da uydu bulusup bir kahve ictik yani az cok evet sorumu bilmis oldu. Yalniz 6 ay icinde gercekten hoslanacagin biri cikacak karsina dedi bu kisi icin direkt olumsuz konusmadi ama bu kisiyle duygusal bir sey dusunmem mesela sadece cok anlastik zaten bulusma sebebim de bu muhabbetimiz cok uydu hoslanma olmayacagini az cok hissediyorum ben ama bulusmasam icimde kalacakti ben soylemeden de icinde kalmasin bulus dedi falda, yani kucuk konularda tuttu diyebilirim bombos bir yorum yapmadi.
Meryem benim anladigim inancli bir kadin o yuzden oyle net gelecek tahmini yapmiyor klasik falci gibi degil, ya da belki gorse de direkt soylemekten kaciniyor daha cok baska sey soyleyip digerinin olumsuz olacagini belli ediyor gibi. Fiyati 100 tl biraz kisa buldum bakimini ama cafe falcilari icinde yine iyi buldum digerleri bombostu cunku birsey cikmadi.
Falcı mars nerede bakıyor. Telefonda mı ?Bu arada Falci Mars bana 3 ongorusu var demistim birincisi nokta atisliydi ve tuttu, gerceklesti ikinci ongorusu soyledigi sekilde olmadi ama tam bir netlik de olmadi daha zamani var ve zaten ben boyle hissediyorum sanki tarzinda bir yorumdu cok emin degildi. 3. Ongorusu de Haziran ayinda biriyle tanisip iliskiye baslayacagimi soylemisti ve maddi manevi destek olacak cok duzgun biri oldugunu soyledi. Benimle tanismak isteyen ve anlattigi ozellikte o kisiyle tanistim Haziran basinda gercekten ve bulustuk da ama bende bir cekim olmadi ve bende olursa ilk gorusmede olursa olur, sonradan olmaz yani bu durum degismez bunu biliyorum. Benden adim olsa hemen bir iliski baslar su durumda karsi taraftan bu sekilde bir istek var ve bunu belli edecek davranislarda bulundu kibarca ama tabi benden adim gormeden israr edecek biri degil ve ben arkadas kalmak istedigimi belli eden sekilde yazdim ve bunu da anladi.
Kisacasi,falcilar birseyler goruyorlar ama sonucta bireysel kararlar ve irade onemli, hayatiniza girecek ve iliski yasasaniz iyi bir iliski yasayacaginiz insanlari goruyorlar ama siz bunu baslatmazsaniz irade devreye girmis oluyor fallar da genelde bu yuzden cikmiyor bence. Keske hoslanti ve cekim olsaydi bende ama zorla olacak bir sey degil bu, bende de dedigim gibi zamanla veya aliskanlikla olmuyor ilk basta bir kivilcim olmasi gerekiyro ki genelde mantikli bakmayan herkes benim gibidir diye tahmin ediyorum.
öncelikle hep mutlu olman dileğiyle <3 fal kısmına gelirsek tabi detayları yoksa bu pek bilmiş gibi olmuyo çünkü çoğu falcı tekrar görüşceksin seni seviyor özlüyor felan diyor arayada ekliyor işte bir iki tane klasik detay şeyleriArkadaşlar selam. Çıkan fal oldu. Ümit koç bildi . Mart ayında baktırmıştım bana eximle tekrar görüşeceğimi yakınlaşacağımızı söylemişti. Çocuk bugün aradı konuştuk baya ve pazar günü görüşmeyi teklif etti.3,5 ay sonra çıktı fal. Daha öncede dedikleri çıkmıştı. Tekrar gitmeyi düşünüyorum en son şirinevlerdeydi hala orda mı bilen var mı
Benim Tarot faliydu su fali 150 demislerdi yanlis hatirlamiyorsam ama denemek icin en uygun olani sectim benritaya iyiki baktırmamışım dedim valla çok sağol canım :) konunuda okudum çok laf söylenmiş üstüne bende yanlışlıkla kötü bişey demek istemiyorum ama sadece okuyunca hemen şunu farkettim. iyiki bitirmişsin görüşmeni. sevgili ilişki bile diyemiyorum çünkü çok bariz belli öylesine konuşmuş. görüntülü arama felan bunlara takılma bile benim ne kız ne erkek arkadaşlarım var öylesine görüntülü arar öylesine telefonla arar zaman geçirmek için ama telefon açılınca ölüyorum bitiyorum deraksine ilgi duyan seven erkek biz kadınlar gibi dk başı görüşemez saçına başına bakar hem de çok üstüne düşer değer verdiği için boğar artık ama biz kadınlarda bundan kaçabiliyoruz.
ay kız nasıl 100 benden 200 aldılar meryem için
Bir yolun var sitesinde bakiyor, baktirirsan Tarot’u iyiFalcı mars nerede bakıyor. Telefonda mı ?