İstanbul'da Fal - Falcılar

öncelikle hep mutlu olman dileğiyle <3 fal kısmına gelirsek tabi detayları yoksa bu pek bilmiş gibi olmuyo çünkü çoğu falcı tekrar görüşceksin seni seviyor özlüyor felan diyor arayada ekliyor işte bir iki tane klasik detay şeyleri :KK43:
ümit koça bende baktırmıştım telefonda bakıyodu zaten bi yerde baktığını bilmiyodum
bu arada aynı ümit mi bilmiyorum bendeki telefonunun sonu 24 ile biten biri vardı
Çok sağ ol canım. Evet doğru 24lü sonu. Ümit abi reelde iyi. Eline kese gibi bir şey veriyor enerjini verebileceğin içinde iskambil kartları var. En son ne zaman görüştüğümüzü niye bittiğini falanda bilmişti. Çıkan ilk falı değildi. Modunu yakalamak gerekiyor ama dedikleri ben de en azından er ya da geç oluyor.

Çok sağ ol canım. Evet doğru 24lü sonu. Ümit abi reelde iyi. Eline kese gibi bir şey veriyor enerjini verebileceğin içinde iskambil kartları var. En son ne zaman görüştüğümüzü niye bittiğini falanda bilmişti. Çıkan ilk falı değildi. Modunu yakalamak gerekiyor ama dedikleri ben de en azından er ya da geç oluyor.
acaba Ümit Koç'un telefondan bakımı da yüzyüze gibi iyi mi? bazı falcılar aynı bakamıyor da, eline kese veriyor fqlan demişsiniz belki telefondan bu enerji pqylaşımı olmayınca verimsiz bir fal oluyordur.

Herkese merhaba. Rita'ya sorduğum ve bana iyi, bunaltma dediği kişi hakkında konu açtım. Sonuç olarak ayrıldım. Sanki bu sefer Rita yanıldı. Konuyu merak edenler için link bırakıyorum.
Bende okudum isteyen bir erkek modeli değil şuan ya kafası karışık, ya biri var ama isteği ve yoğunluğu az size karşı tamamen sizide itmiyo ki canım istediğinde ararım görüşürüm diye. Baya bildiğin yedekçi bu adam. Ritada şunu demek istemiş gibi geldi bunatlma o istediği zaman arasın sorsun olur demek istemiş olabilir. Çünkü bu tarz erkekler asla baskıya gelemez senin uzak durman lazımki kaçanı kovalasın öyle tipler ama elde ettikten sonra yine aynı hale döner. Bence bu tarz kişilerle ta baştan ilişkiyi kesmek lazım yoksa sizi paronoyak yapar. Bu ilişkiler hep toksik ve yorucu olur. Erkeğin ısrarcı olduğu ilişki yürür herzaman.

Meryem telefonda hemen kartlari acip sana sormadan yoruma basliyor ve yorumlari da benim karakterim ve tavsiyeyle basladi ilk 3-4 dakika araya girip asil merak ettigini soramiyorsun aslinda tarot soruya yonelik bakilir. Su anki benim durumumu anlatti ki dogru genel olarak ruh halim vs ama zeten ben de biliyorum cok kisa bakti ve merak ettiklerimi de 2-3 dk kapatirken zorla sorabildim o yuzden bir daha baktirmam sanirim. Bu yeni kisiyi sordum, gorusme konusu konusuldu ama sonra ustunde durmadik dedim yani belli degildi durumlar. Falda gorusme gozukuyor bence aklinda kalmasin gorus dedi zaten ertesi gun hemen plan yapti, bana yakin oturuyor zamanlar da uydu bulusup bir kahve ictik yani az cok evet sorumu bilmis oldu. Yalniz 6 ay icinde gercekten hoslanacagin biri cikacak karsina dedi bu kisi icin direkt olumsuz konusmadi ama bu kisiyle duygusal bir sey dusunmem mesela sadece cok anlastik zaten bulusma sebebim de bu muhabbetimiz cok uydu hoslanma olmayacagini az cok hissediyorum ben ama bulusmasam icimde kalacakti ben soylemeden de icinde kalmasin bulus dedi falda, yani kucuk konularda tuttu diyebilirim bombos bir yorum yapmadi.

Meryem benim anladigim inancli bir kadin o yuzden oyle net gelecek tahmini yapmiyor klasik falci gibi degil, ya da belki gorse de direkt soylemekten kaciniyor daha cok baska sey soyleyip digerinin olumsuz olacagini belli ediyor gibi. Fiyati 100 tl biraz kisa buldum bakimini ama cafe falcilari icinde yine iyi buldum digerleri bombostu cunku birsey cikmadi.
Bende dün gittim beğenmedim ya :KK43: üzülerek eskiden nekadar iyi bakardı yani çok sıkıldım inanılmaz sürekli akıl verdi fala bir türlü geçmedi. Fala geçincede 2şey söyledi yeni biri eskisi için oda hayatında biri olduğunu bilemedi dönüş dedi bende hayatında biri var aman o kızı salla dedi orada birşey yok dedi yanıldı. Açıkcası beğenemedim nedeni fal bakmadı :KK70: kişisel eğitim ile geçti resmen

öncelikle hep mutlu olman dileğiyle <3 fal kısmına gelirsek tabi detayları yoksa bu pek bilmiş gibi olmuyo çünkü çoğu falcı tekrar görüşceksin seni seviyor özlüyor felan diyor arayada ekliyor işte bir iki tane klasik detay şeyleri :KK43:
ümit koça bende baktırmıştım telefonda bakıyodu zaten bi yerde baktığını bilmiyodum
bu arada aynı ümit mi bilmiyorum bendeki telefonunun sonu 24 ile biten biri vardı
Ama bana görüşmeyeceksin bitmiş bu iş duygusu yok başkasına gidecek demişti :) öylede oldu o yüzden oda attımı tuttumu bilmiyorum gerçi ya gelcek ya gelmicek denir. Onun harici detayları bilemedi ama mesela ciddi olmaz asla dedi ama ciddi. İş konusunda da dediği gibi olmadı. Yani bu nasıl kıyaslanır bilmiyorum

twitterda iremtarot diye bir hesap var, acaba bilgisi olan var mıdır? sayfasında hep olumlu geri dönüşler koymuş haliyle. ben objektif bir yorum arıyorum ama başka yerde de bilgi bulamadım. genç birisi galiba, nedense falcı genç olunca güven vermiyor bana:) oysa yetenek işte, yaşla ilgisi olmamalı. belki burda bi deneyen olmuştur diye sormak istedim.

twiterdakilerin hiçbirine güvenme hepsi birbiriyle arkadaş ben birine laf söyledim diye hepsine grupları varmış şöylemiş hiçbiri bi daha bakmadı bana :KK70: birbirlerine yorum yapıyolar zaten. genç 18 28 yaş arasında hepsi

birebirlerine söyleme durumlarını bilmiyorum ama çok küçük ve hayat tecrubesinden yoksun olmaları yorumları sığlaştırıyor bana göre. Bir de geri dönüşler de çok acelece yapılmış oluyor mesela diyelim ki bana tarotçu dedi ki seni seviyor dönecek bilmem ne ben benim bir fotoğrafımı beğense bile falcıya geri dönüş yazıyorum twitter geri dönüşleri hep böyle üften şeyler bana göre.

acaba Ümit Koç'un telefondan bakımı da yüzyüze gibi iyi mi? bazı falcılar aynı bakamıyor da, eline kese veriyor fqlan demişsiniz belki telefondan bu enerji pqylaşımı olmayınca verimsiz bir fal oluyordur.
Olabilir. Ben telefonda hiç baktırmadığım için bilmiyorum. Aşk konusunda iyidir diğerlerini pek bilemez. Yine 2-3 şey çıkar ama dediği beni tatmin ediyor

Olabilir. Ben telefonda hiç baktırmadığım için bilmiyorum. Aşk konusunda iyidir diğerlerini pek bilmez.
teşkkürler. ben falcıların belli konuda iyi olup başka konuda olmamasını anlayamıyorum. yani fal bakabiliyorsa her konuyu görüyor olması gerekmez mi? aşk konusunda iyi olması acaba bir şey görmesinden ziyade tarafların zihnini okuması ve ona göre tutarlı yorum yapmasında mı ki? bu da fal olmuyor benim gözümde işte. çok karışık bir konu bu sanırım:)çok da şey etmemek lazım.

İyi günler mesajlarda ırmaktan bahsedilmiş acaba ona baktiran oldu mu yoksa reklam mi yapmışlar tam anlayamadım eğer baktiran varsa deneyimini paylaşabilir mi?

Kizlar olay ötesi bir falci buldum. Yalnız ben 10gun sonraya randevu aldım. Köyde bakan biri torunu vasıtasıyla bakıyor. Dün tatil için yazlığa geldim kuzenimin arkadasi attığı sesi dinletti 1sene once baktirmis ve hepsi çıkmış. Hatta o köyde baya meshurmus. Kuzenimede bakmış kuzenim korkmuş baktırmam birdaha diyor. Torunuda şuan çalışmadığı için para alıyormuş. Bakalım denicem

Kizlar olay ötesi bir falci buldum. Yalnız ben 10gun sonraya randevu aldım. Köyde bakan biri torunu vasıtasıyla bakıyor. Dün tatil için yazlığa geldim kuzenimin arkadasi attığı sesi dinletti 1sene once baktirmis ve hepsi çıkmış. Hatta o köyde baya meshurmus. Kuzenimede bakmış kuzenim korkmuş baktırmam birdaha diyor. Torunuda şuan çalışmadığı için para alıyormuş. Bakalım denicem
ay aslında en sevmediğim falcı tipi :KK70: ama merak ettim benimlede paylaşırsanız bende deniyim hemennn
sevmeme sebebimde baktırmak istiyosun 10 gün 15 gün bekliyosun arıyosun çekmiyo arıyosun başkası açıyo felan
özellikle doğuda köylerdede böyle teyzeler çok var

ay aslında en sevmediğim falcı tipi :KK70: ama merak ettim benimlede paylaşırsanız bende deniyim hemennn
sevmeme sebebimde baktırmak istiyosun 10 gün 15 gün bekliyosun arıyosun çekmiyo arıyosun başkası açıyo felan
özellikle doğuda köylerdede böyle teyzeler çok var
Bilmiyorum ben işte yazlığa geldim kuzenimde başka şehirden o anlattı ses kaydını dinletti arkadaşının kendinde baktirmis ama baktırmam birdaha dedi hastalık ölüm ayrılık tarzı şeyleri söylüyormuş. Bende numarasını bilmiyorum. Torunu dediğim kız kendi memleketine gidicekmis işte 10gun sonra komple ozaman baktiracak kadın telden anlamiyomus. Bu kahve içip gösterip ses kaydı yapıp atıyormuş. Kadın yasliymis zaten. Kadın para alan biride değilde kız iş bulamadığı için kendi alıyormuş. Şimdilik bukadar biliyorum rica ettim bugün olsun diye ama orda değilim eşya topluyoruz dedi.

Kuzum noyu atarmisin

X