E bu bizim JansetGaliba tanımadığım falcı kalmamış :)
Hiç hatırlamıyorum o dönem çok baktırdım ama olgun bir kadındı sesi onu biliyorum.Edddh hanım yorumlarda gezinirken bir yazınıza denk geldim sanırım bir falcı varmış çalıştığınız iş yerinizi filan bilmiş ama adını unutmuşsunuz acaba onun adını hatırlayabildiniz mi daha sonra kimse merak ettim de
bende eğitim kariyer için baktırmak istiyordum ahmeti denemek istiyorum acaba siz kendisine baktırdnız mı nasıl iyi bir kaç kişiden fikir almak benim için bayağı iyi olur.Hiç hatırlamıyorum o dönem çok baktırdım ama olgun bir kadındı sesi onu biliyorum.
Janset iyi mi baktirmis miydin?E bu bizim JansetGaliba tanımadığım falcı kalmamış :)
Peki size dedikleri cikti miE bu bizim JansetGaliba tanımadığım falcı kalmamış :)
Ahmet kibar biri enerjisi iyi ama işle ilgili bana bilemedi onu söyleyebilirim.bende eğitim kariyer için baktırmak istiyordum ahmeti denemek istiyorum acaba siz kendisine baktırdnız mı nasıl iyi bir kaç kişiden fikir almak benim için bayağı iyi olur.
Janset bana bu benim ex için kızdan ayrılması şu sıralar zor ancak kız isterse ayrılır demişti. Dediğinin 1hafta sonra ayrılmıştı :) tabi bu çıkmış oluyomu bilemem çünkü kızmı ayrıldı adammı bilmiyorum.Janset iyi mi baktirmis miydin?
Janset'e benim arkadaşlarımda çok gidiyodu açıkcası onlarada çıkmadı anda fena değil deneyebilirsin kötü değil ama ben denemem :) çünkü beklentilerim daha farklı kesin net bilgi istiyorum :)Peki size dedikleri cikti mi
Birebir karttan tarot yorumu tarzi o zaman, falcilik sayilmiyor bu bence o kadarini ben de kart seciyorum az cok cevap veriyor zaten olasilik acisindan.Janset bana bu benim ex için kızdan ayrılması şu sıralar zor ancak kız isterse ayrılır demişti. Dediğinin 1hafta sonra ayrılmıştı :) tabi bu çıkmış oluyomu bilemem çünkü kızmı ayrıldı adammı bilmiyorum.
Eğer net bilgi veren birini bulursan söyler misin ya da bildiğin duyduğun varsa kariyer açısından hayatım açısından çok umutsuz bir dönemden geçiyorum bana da net söyleyen biri lazım.Janset'e benim arkadaşlarımda çok gidiyodu açıkcası onlarada çıkmadı anda fena değil deneyebilirsin kötü değil ama ben denemem :) çünkü beklentilerim daha farklı kesin net bilgi istiyorum :)
Bir de Suna hanım varmış acaba ona baktiran oldu mu ?Eğer net bilgi veren birini bulursan söyler misin ya da bildiğin duyduğun varsa kariyer açısından hayatım açısından çok umutsuz bir dönemden geçiyorum bana da net söyleyen biri lazım.
Banada çıkmadı Vega.vadesi yeni geldiği için yeni cevap veriyorum. zaten an ve geçmişi de bilememişti pek ama 3 gün önceye net bir tarih vermişti, şöyle şöyle biri ile tanışacaksın diye. olmadı. yorumlarda herkes iyi diyor uygulamada, ben anlamıyorum bu kadar kişiye iyi de bi bana mı kötü. uygulama yorumları da gerçek değil galiba.
Herkes sormus Yeni bulduğum tarotcuyu. Instagram adresi Janset Mina Durmaz. Oradan ekleyip konusabilirsiniz
bu instagram adresinde 50 tane hesap var hepside gizli profil nasıl bulucazE bu bizim JansetGaliba tanımadığım falcı kalmamış :)
İnanırmısın şu piyasada ne aşk derdim ne başka birşey kaldı moralim bozuk ülkenin haline; asgari ücrete zam geldi herşey zamlanacak asgari ücretle beyaz yaka arasındaki fark kapandı kapanacak bu durumda mesleğimi yapmak istemiyorum motivasyonum kalmadı alım gücüm düştü herkesin düştü yurt dışı kararı almak zorunda kaldım 1haftadır bunun için koşturuyorum hiç istemiyorum ama mecburum o yüzden açıkcası aklım hep bu noktalarda keşke bende bulsam maddi iş konularında iyi biri.Eğer net bilgi veren birini bulursan söyler misin ya da bildiğin duyduğun varsa kariyer açısından hayatım açısından çok umutsuz bir dönemden geçiyorum bana da net söyleyen biri lazım.
artık kime sorsak yurtdışına gitmeye çalışıyo giderken ölsem dönmem diyenlerin gidenlerin yarısı sonra geri dönüyo iyice dengesi şaşıyor. bende yıllar önce iş baskısından bunalıp ingiltereye taşındım olmadı bişey eksikti biraz daha türk olsun istedim almanyaya geçiş yaptım 8 ay sonra yok yine eksikti herşey olmuyoİnanırmısın şu piyasada ne aşk derdim ne başka birşey kaldı moralim bozuk ülkenin haline; asgari ücrete zam geldi herşey zamlanacak asgari ücretle beyaz yaka arasındaki fark kapandı kapanacak bu durumda mesleğimi yapmak istemiyorum motivasyonum kalmadı alım gücüm düştü herkesin düştü yurt dışı kararı almak zorunda kaldım 1haftadır bunun için koşturuyorum hiç istemiyorum ama mecburum o yüzden açıkcası aklım hep bu noktalarda keşke bende bulsam maddi iş konularında iyi biri.
Gerçekten moralim bozuk ben böyle düşünüyorsam asgari ücret alan insanları gerçekten düşünemiyorum bile durum çok vahim
bu dediği şey olmuş haberini yeni aldımbana da size söylediklerinden hayatıma dair ne olduğunu bilmiyorum kelimesini ısrarla söyledi falında...
ben baktırdığımda bana söylediği şey gerçekten olmaz dediğim bir şeydi olduğu ortamdan çıkacak sana işiyle ilgili her şeyi itiraf edecek mahkeme polis hapis ve yol girecek aranıza demişti ben o bana asla işini anlatmaz dedim ama gerçekten beni çağırdı her şeyi anlattı ve gitti bilinmezliğe. bir daha görür müyüm, sesini duyar mıyım bilmediğim biri için acı çekiyorum öldü mü yaşıyor mu bilmeyeceğim bir adam için
Bende kamuya girmeye çalışıyorum maalesef yurtdışı sansimda yok ne yapacağımı şaşırdım kendimi zorluyorum ama artık bırakmak üzereyim sonumuz hayr olsunİnanırmısın şu piyasada ne aşk derdim ne başka birşey kaldı moralim bozuk ülkenin haline; asgari ücrete zam geldi herşey zamlanacak asgari ücretle beyaz yaka arasındaki fark kapandı kapanacak bu durumda mesleğimi yapmak istemiyorum motivasyonum kalmadı alım gücüm düştü herkesin düştü yurt dışı kararı almak zorunda kaldım 1haftadır bunun için koşturuyorum hiç istemiyorum ama mecburum o yüzden açıkcası aklım hep bu noktalarda keşke bende bulsam maddi iş konularında iyi biri.
Gerçekten moralim bozuk ben böyle düşünüyorsam asgari ücret alan insanları gerçekten düşünemiyorum bile durum çok vahim
Aynen öyle fırsatını bulursam bende gidicem açıkçası aşk meşk bende şuan 2. Plana itildi gibi bişey olduİnanırmısın şu piyasada ne aşk derdim ne başka birşey kaldı moralim bozuk ülkenin haline; asgari ücrete zam geldi herşey zamlanacak asgari ücretle beyaz yaka arasındaki fark kapandı kapanacak bu durumda mesleğimi yapmak istemiyorum motivasyonum kalmadı alım gücüm düştü herkesin düştü yurt dışı kararı almak zorunda kaldım 1haftadır bunun için koşturuyorum hiç istemiyorum ama mecburum o yüzden açıkcası aklım hep bu noktalarda keşke bende bulsam maddi iş konularında iyi biri.