İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay ölüm kötü olay söylüyorsa ben de baktırmam, moral bozucu boşverin bence ya gerek yok

Sevgili heıdı hanımcım,deneyimlerseniz paylaşın lütfen

canım torununa ulaşırsan yaz numarasını baktıralım. deneyelim

kuzum su falcı emine mi bu?

Ay ölüm kötü olay söylüyorsa ben de baktırmam, moral bozucu boşverin bence ya gerek yok
Bu arada bu falcıların kötü olay söylemesi deyince aklıma hep bir arkadasıma falcının uçak kazası yaşayacaksın demesi geliyor. Neyse ki kazada ölecek mi ölmeyecek mi onu söylememiş %1 ihtimali falan var sanırım uçak kazasından kurtulmasının. Yani kızın psikolojisini düşünün, her uçağa bindiğinde ister istemez aklına gelir ve gerilirsin. O yüzden bu tarz şeyler söyleyen falcılara baktırmam ben şahsen .

Aklıma falcı niko geldi,bir tanıdığıma annesinin karaciğerinin iflas edeceğini söyleyip kızın 6 ay psikolojisini bozmuştu.

Baktirin bende merak ettim yorumunuzu sonradan bizde nasiplenelim

Merhaba yigitin numarasını verir misiniz?

Bana da şak diye çıkmadı aslında çıkan söylediği tek bir olumsuz şey

Bana da şak diye çıkmadı aslında çıkan söylediği tek bir olumsuz şey
Bana hiçbir şey çıkmadı tamamen sallamasyondu.
Adam karşıma gelip itiraf edicekti falan hiçde öyle bir şey olmadı.
Eski sevgilisiyle görüşmüş pişman olup gelicek dedi.
Adam aksine yeni arayışlara girdi beni de bir daha aramadı .

O falcıya ulaşabilir miyiz bir de ücreti nedir?

ben tak tak tutturan yıldıznameci arıyorum eskilerden. çünkü var böyle insanlar kaç yaşında evleneceksin kaç çocuğun olacak hangi hastalıkları yaşayacaksın nasıl biriyle evleneceksin kaza vs yasayacak mısın? hepsini bilenler var yıldızname ile fakat böyle birini ben bulamadım. sayfa sayfa yazdıklarınıza baktım siz de bulamamışsınız. uyduruk online sitelerdeki falcılara para harcamanın da mantığı yok bence. çoğu sallıyor. bilmiyorum ya. eski usul yıldıznameci istiyorum off

gül kim telefonunu alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…