Rita 200 olmuş fiyatı en son.Merhaba iyi günler acaba ritanin ücretini öğrenebilir miyim?
Bir de iyi mi baktı dedikleri tutarlı miydi?
Bence yokbaşka kimse yok mu ya şöyle ağız tadıyla baktıracagımız düzgün biri?
Olumsuz bir faldi. Cikmamisti bana. En ufak cikan bir seyi bile olmadi. Gecen yil nisanda baktirmistim.Merhaba iyi günler acaba ritanin ücretini öğrenebilir miyim?
Bir de iyi mi baktı dedikleri tutarlı miydi?
çok ıyı tanımlanamazdı :)Rita beni diri diri mezara sokmuştu,çok şükür yaşıyorum
Peki bildiğiniz dediklerini tutturan birileri var mı ?çok ıyı tanımlanamazdı :)
Bendr çok olumsuz degildi ilginç, neyse onu söyledi dediği gibi oldu. Sordugum kişinin nerede ne yaptığını da bilmişti. Karakter düşünce yapısı, hepsi de doğruydu bunlar dışında da nokta atışlı şok eden bir detayı bildi. bende baya iyi yani, ben tek ona baktırmaya devam edicem, arada deniyorum konusulanlardan ama hiçbiri etkilemeyor fena değil diyorum.çok ıyı tanımlanamazdı :)
Bu Rita Kurtuluş Rita mı meşhur?Bendr çok olumsuz degildi ilginç, neyse onu söyledi dediği gibi oldu. Sordugum kişinin nerede ne yaptığını da bilmişti. Karakter düşünce yapısı, hepsi de doğruydu bunlar dışında da nokta atışlı şok eden bir detayı bildi. bende baya iyi yani, ben tek ona baktırmaya devam edicem, arada deniyorum konusulanlardan ama hiçbiri etkilemeyor fena değil diyorum.
Merhaba ben baktırdım ve memnun kaldım. Kısa bir vade vermişti. Gerçekleşince bir kez daha baktırdım. İkinci yorumu biraz daha sorular üzerinden ilerledi. Ama ilk yorumu bence iyiydi.
Bakış açısı diyelim buna…ama fakat mesele istediğimi söylemesi değil,dediklerinin olmaması hepsi buBendr çok olumsuz degildi ilginç, neyse onu söyledi dediği gibi oldu. Sordugum kişinin nerede ne yaptığını da bilmişti. Karakter düşünce yapısı, hepsi de doğruydu bunlar dışında da nokta atışlı şok eden bir detayı bildi. bende baya iyi yani, ben tek ona baktırmaya devam edicem, arada deniyorum konusulanlardan ama hiçbiri etkilemeyor fena değil diyorum.
Teşekkür ederim bende iyi bakan birini arıyorum ama bulamadım bir türlü rüyayı buradan okuyunca sorayım demiştim.Bunları hatırlıyorum rita ya dair
vadesi yeni geldiği için yeni cevap veriyorum. zaten an ve geçmişi de bilememişti pek ama 3 gün önceye net bir tarih vermişti, şöyle şöyle biri ile tanışacaksın diye. olmadı. yorumlarda herkes iyi diyor uygulamada, ben anlamıyorum bu kadar kişiye iyi de bi bana mı kötü. uygulama yorumları da gerçek değil galiba.Fal bahçem vegaya baktıran oldumu ?
Senle bana tutuyor Rita’nın enerjisi galibaBen Rita'ya tekrar fal baktırdım. Bu zamana kadar kimi sorsam olmayacak tarzında konuşan Rita, eğer şu şu hatalarını düzeltirsen bu kişiyle olur dedi ve gerçekten iyi birini bulmuşsun dedi. Kişinin karakter özelliklerini, mesleğini, benim sağlık sorunumu, gelecek planlarımızı ve bazı sorunlarımı şak diye doğru söyledi.