- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
EvetSenle bana tutuyor Rita’nın enerjisi galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetSenle bana tutuyor Rita’nın enerjisi galiba
Ama daha olmamış şeyler üzerinden nasıl çıkıp çıkmadığı kararını verdiniz tam orasını anlamadım. Evlilik düşünmüyor olabilirsin ama 1ayda da karar alıp evlenebilirsin yani zaman olarak uzun vadeler vermiş anladığım. Birde anı bilemediği zamanda bilemedi diyoruz benim için hem anı bilmeli hemde gelecekde vadesi çıkmalı. Rita boş bir kadın değil ben onun kendi ailesine bakmadığını biliyorum çünkü gördüğü şeyler oluyor diye ama bu tarz insanlar hep olumsuz şeyleri görebiliyor maalesef. Olumlu durumları bilen çok nadir.Arkadaşım için aramaz boş yere bekleme dedi haftasında aradı ben kendisine yolu gösterdim o ayrı bunu bilemedi
Ayrıca o kişinin alkol ve sigara tükettiğini söyledi,bu da beni bayağı aydınlattı…bildiğim bir şeydi bu ve hiçbir önemi yoktu
Kızımla ilgili söylediği bir şey vardı ki gelecek anlamında bakalım ki olacağını da düşünmüyorum
Rica etsem bana ritanin numarasını verebilir misiniz?Ama daha olmamış şeyler üzerinden nasıl çıkıp çıkmadığı kararını verdiniz tam orasını anlamadım. Evlilik düşünmüyor olabilirsin ama 1ayda da karar alıp evlenebilirsin yani zaman olarak uzun vadeler vermiş anladığım. Birde anı bilemediği zamanda bilemedi diyoruz benim için hem anı bilmeli hemde gelecekde vadesi çıkmalı. Rita boş bir kadın değil ben onun kendi ailesine bakmadığını biliyorum çünkü gördüğü şeyler oluyor diye ama bu tarz insanlar hep olumsuz şeyleri görebiliyor maalesef. Olumlu durumları bilen çok nadir.
Anlık tespitlerinin çıkmadığını belirttim zatenAma daha olmamış şeyler üzerinden nasıl çıkıp çıkmadığı kararını verdiniz tam orasını anlamadım. Evlilik düşünmüyor olabilirsin ama 1ayda da karar alıp evlenebilirsin yani zaman olarak uzun vadeler vermiş anladığım. Birde anı bilemediği zamanda bilemedi diyoruz benim için hem anı bilmeli hemde gelecekde vadesi çıkmalı. Rita boş bir kadın değil ben onun kendi ailesine bakmadığını biliyorum çünkü gördüğü şeyler oluyor diye ama bu tarz insanlar hep olumsuz şeyleri görebiliyor maalesef. Olumlu durumları bilen çok nadir.
Yakın geleceği de bilememişti bende…evlilik konusunda ise olumlu düşünmüyorum ancak büyük söylemek de istemiyorumAma daha olmamış şeyler üzerinden nasıl çıkıp çıkmadığı kararını verdiniz tam orasını anlamadım. Evlilik düşünmüyor olabilirsin ama 1ayda da karar alıp evlenebilirsin yani zaman olarak uzun vadeler vermiş anladığım. Birde anı bilemediği zamanda bilemedi diyoruz benim için hem anı bilmeli hemde gelecekde vadesi çıkmalı. Rita boş bir kadın değil ben onun kendi ailesine bakmadığını biliyorum çünkü gördüğü şeyler oluyor diye ama bu tarz insanlar hep olumsuz şeyleri görebiliyor maalesef. Olumlu durumları bilen çok nadir.
Ahmet nerede, telde mi bakıyor?Melekler kahvesinde Ahmet vardı eskiden benim her şeyimi bir tek o bilirdi. Onu buldum kızlar Tarot baktırdım. Yelda dan sonra iyice psikolojim bozulmuştu benim bana ritüel yapıcam diyip dolandırdığı için günlerce kendime gelemedim. Baya bildi Ahmet anı. Geleceği bakalım bekleyip göreceğiz
Bende anda bildigi seyi atip tutmasina imkani olmayan cok spesifik bir konuydu, ayrica sordugum kisinin o anda isle ilgili bir yerde kac kisiyle oturdugunu bile bildi anda bence mukemmel goruyor enerjisi tutana ozellikle.Ama daha olmamış şeyler üzerinden nasıl çıkıp çıkmadığı kararını verdiniz tam orasını anlamadım. Evlilik düşünmüyor olabilirsin ama 1ayda da karar alıp evlenebilirsin yani zaman olarak uzun vadeler vermiş anladığım. Birde anı bilemediği zamanda bilemedi diyoruz benim için hem anı bilmeli hemde gelecekde vadesi çıkmalı. Rita boş bir kadın değil ben onun kendi ailesine bakmadığını biliyorum çünkü gördüğü şeyler oluyor diye ama bu tarz insanlar hep olumsuz şeyleri görebiliyor maalesef. Olumlu durumları bilen çok nadir.
EvetAhmet nerede, telde mi bakıyor?
ne kadara bakıyor numarasını atar mısınız
300 tlne kadara bakıyor numarasını atar mısınız
Hesabi nedirKizlar yeni bir tarotcu buldum. Kadin cok iyi,gerçekten çok şeyi biliyor detayiyla. Bana vade verdi. Vadesine daha 11 gün var. Tutarsa yazarim. Cunku ani herkes biliyor ,onemli olan gelecegi bilmek. Yine de anlik bir şeyleri bilmek isterseniz gayet basarili
Evet biliyorum onada zamanında çok baktırdım ama geçen yıl önerdiğim herkese kısmetin kapalı büyü var işte şu hoca var vs diyip yönlendirdiği için birdaha önermedim banada aynı şeyi yaptı birkaç kere en sonunda lütfen inanmıyorum ben böyle şeylere düzgünce fal bakacaksanız baktırıym dediğimde işte düzelmezse olmaz diye cevap verdiği içib baktırmadım numarasınıda sildim. Ama onun öncesinde çok iyi bakıyordu hatta şunu hatırlıyorum benim ex için geldiğinde seni bıraktığı gibi bulamıcak hatta sana şunu dicek demişti işte çok değişmişsin hiç eskisi gibi değilsin benden nefret ediyorsun dicek demişti cidden öyle demişti. Ama işte ozaman iyi bakıyordu sonra hoca büyü işlerine çok bulaşmıştı hatta bir kız davalık falan olmuştu hayatımı mahvetti vs diyordu.merhaba, geçmiş yazılanlara baktığımda Ankara'da Zehra hanım varmış ama uzun süredir hakkında yorum yok. Acaba bilen var mı, hala bakıyor mu? Yorumlarda gördüğüm kadarıyla İstanbul ve İzmit'te de aynı isimde biri var ancak Ankara'dakine dair iyi yorumlar okudum da merak ediyorum. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, teşekkürler:)
üzüldüm ya. iyi bakarken niye bu hallere geliyorlar ki? hevesim kaçtı zaten yazdıklarınızı okuyunca. teşekkür ederim bilgilendirme için.Evet biliyorum onada zamanında çok baktırdım ama geçen yıl önerdiğim herkese kısmetin kapalı büyü var işte şu hoca var vs diyip yönlendirdiği için birdaha önermedim banada aynı şeyi yaptı birkaç kere en sonunda lütfen inanmıyorum ben böyle şeylere düzgünce fal bakacaksanız baktırıym dediğimde işte düzelmezse olmaz diye cevap verdiği içib baktırmadım numarasınıda sildim. Ama onun öncesinde çok iyi bakıyordu hatta şunu hatırlıyorum benim ex için geldiğinde seni bıraktığı gibi bulamıcak hatta sana şunu dicek demişti işte çok değişmişsin hiç eskisi gibi değilsin benden nefret ediyorsun dicek demişti cidden öyle demişti. Ama işte ozaman iyi bakıyordu sonra hoca büyü işlerine çok bulaşmıştı hatta bir kız davalık falan olmuştu hayatımı mahvetti vs diyordu.
Baktırma bence diyeceği şey kısmetin kapalı işin gücün asla yolunda gitmez şöyle yaptırmazsan gelmez şunu yaptırmazsan işin olmaz bence kafanı karıştırmaya gerek yok eminim böyle diyeceğini en az 10kişiye önerdim hepsine aynı aynı cümleler ticarete dökmüş
Rica Ederimüzüldüm ya. iyi bakarken niye bu hallere geliyorlar ki? hevesim kaçtı zaten yazdıklarınızı okuyunca. teşekkür ederim bilgilendirme için.
E bu bizim Janset Galiba tanımadığım falcı kalmamış :)Herkes sormus Yeni bulduğum tarotcuyu. Instagram adresi Janset Mina Durmaz. Oradan ekleyip konusabilirsiniz