İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir hafta asla olmaz yoksa ben bu kadar insanla nasıl uğraşayım dedi . Bazen ben okumaya başlayınca bile oluyor dedi. Hergün için bugün dedi ama tam 7 gün oldu ve 3 kere irade temizliği 2 de aşk yüklemesi mi ne yaptı ha bide arada bir kız varmış onu temizlemesi gerekmiş onu yaptı 1200 artı 300 fal filan yani

madem garantili konuşmuş keşke para iadesi isteseydiniz. belki olmaz bi deneyelim dese anlarım da bu kadar iddalı ise olmayınca iade etmesi lazım bence.

Leyla çok kotu canım

burada memnun olanlar da vardı ben de seveni de var sevmeyeni de diye denemek istedim. siz bilirsiniz bence, fark 50 TL, ama sesli istiyorsanız ayrı tabi. 25 dakika dedi Zeynep ama benim o kadar sürmedi, imden gelmedi soru sormak pek.
Zeynep bende patladı gelecek için verdiği vadede hiç bir şey olmadı.
Anda da tutarlı değildi zaten.
Beğeneni çok var herseyi bildi diyen falan ama nasıl oluyor anlamıyorum.
Bende bildiği tek bir şey yok.
İsim bile yoktu iki kere kendi sordu adamun adını.
Hikaye yazdı öyle bir şey yok dedim görüceksin anlatıcak sana dedi kimse bir şey anlatmadu görmedim de bir şey.
Hatta sen biliyorsun dedi o şey için yok dedim ben hiçbir şey bilmiyorum o zaman bileceksin sana anlatıcak yoo kimse anlatmadı.
2 aylık vade vermişti patladı zaten vadesi.
Tuhaf tuhaf ağlıyor transa geçiyor anlıyorum da keşke doğru bir şeyler söylese.

Geçmiş olsun canım.
Bende bir yerde baktırdım enerji yollayalım falan dedi kadın yaptırmadım.
Böyle şeylere inanma para tuzağı hepsi

Yazmayayım diyorum ki uzun zamandır yazmıyorum
Burada Yelda isimli kadının ismi ne zamandır yazılıyor durun ve düşünün derim
Bir de yazdım yine yazayım,birini öneren kişinin kendisi çok önemli bence
Bu önemli zira,sizi biriyle tanıştırmak isteler tanıştıran kişinin kimliğini dikkate almanız lazım diye düşünüyorum
Faldelisi arkadaşım geçmiş olsun

Ya asla inanmam ama nedense bu defa aptal gibi inandım. Resmen dolandırdı beni psikolojim allak bullak oldu
İnsan çaresiz kalınca her yolu deniyor işte anlıyorum boşver olan olmuş .
Ne yapalım.
Bende çok fallar baktırdım aylarca ufak tefek çıkan şeyler oldu ama kimse tamemen bilemedi bir şey

Çok sağolun hayatımın dersi oldu sağolsun
Bahsettiğiniz kişi değil ama zamanında ben de aynı şekilde dolandırıldım, o an "aman ne olacaksa olsun" diye verdim, verdikçe başka bahanelerle başka açılımlar yapalım dedi öyle böyle neredeyse 2 ay dolandırdı beni bir de kendimi zeki sanırdım

kötü olan kısım kaybedilen para da değil o "umut" hissi oldu

Bu arada çoğunuzdan numara istemişimdir çeşitli falcılar için

benim karışık bir durumum vardı, olumsuz konuşanlar süreci bilse de hepsi bir şeyler eklemişti,

Örneğin onlara göre şu an hayatımda bambaşka biri olması lazımdı, eski sevgilimden bana yüzük gelecekti Kimse yok ortada

Zeynep, Arzu, daha bu forumda konuşulan nice falcı hiçbiri bilemedi bende; eğer bir şey olur da bilen biri çıkarsa burayı güncellerim tabii

Yok bide diyor ki bir kız var benim sayemde ilişkileri bitti yoksa seninki aşık olacaktı kıza. 2 ay olmuş adamdan ses yok. Nasıl inandım bide diyor ki bekle yarın öğlen ilk konuşmanız olacak. O biraz gergin olacak. Sen onu ikna et filan yarın öğlen oldu akşam oldu ertesi gün oldu ertesi gün oldu filan. Bide gerçekten aşırı zekiyim kimse beni kandıramaz sanırdım ama işte hayat. Ama en azından ne oldu biliyor musunuz ben beklentiden çıktım. Artık gelse yalvarsa yakarsa da bakmam onun suratına. Beni bu hale getirmiş biri benim hayatımda asla olamaz.

üzüldüm cidden. yani dese ki deneyelim ama enerji bu belki olmaz, olmayınca da bu kadar elimden geldi. ama o kadar iddialı konuşmuş ki çok kötü. yani kendine olan güveni de tamamen sarsıyor, belki beddua alıyor. madem öyle başta neyin hellalliğini istiyor?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. olay paradan ibaret değil ki, umut tacirliği kadar kötü bir şey yok. Allah'tan bulsun ne diyelim. size de çok geçmiş olsun, umarım her şey güzel olur.

üzüldüm cidden. yani dese ki deneyelim ama enerji bu belki olmaz, olmayınca da bu kadar elimden geldi. ama o kadar iddialı konuşmuş ki çok kötü. yani kendine olan güveni de tamamen sarsıyor, belki beddua alıyor. madem öyle başta neyin hellalliğini istiyor?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. olay paradan ibaret değil ki, umut tacirliği kadar kötü bir şey yok. Allah'tan bulsun ne diyelim. size de çok geçmiş lsun, umarım her şey güzel olur.

ben de transa falan girmedi. bir yerden okur gibi tane tane konuştu. bir yandan da onay veridklerime artı yazdığını söyledi. bana boş geldi ama ileriyi beklemek lazım her zaman, anlık yanlış düşünüyoruz bazen.

Arkadaşlar ben kadiköyde nun kafeye gittim yeni her şeyi doğru söyledi cok falciya gittim o yüzden bu kadini cok farkli buldum ismi oya.Verdigi tarihleri beklicem simdi siz hic gittiniz mi ona?

Bende vadesi de geçti zaten patladı.
Dediği şekilde bir şey olmadı.
Eski erkek arkadaşımın döneceğini söyledi konuşma geçiceğini vs öyle bir dönüş olmadı .
Aramızda konuşma da geçmedi yani.
Ben falınun patladığından eminim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…