- 26 Ekim 2017
- 114
- 45
- 29
madem garantili konuşmuş keşke para iadesi isteseydiniz. belki olmaz bi deneyelim dese anlarım da bu kadar iddalı ise olmayınca iade etmesi lazım bence.Bir hafta asla olmaz yoksa ben bu kadar insanla nasıl uğraşayım dedi . Bazen ben okumaya başlayınca bile oluyor dedi. Hergün için bugün dedi ama tam 7 gün oldu ve 3 kere irade temizliği 2 de aşk yüklemesi mi ne yaptı ha bide arada bir kız varmış onu temizlemesi gerekmiş onu yaptı 1200 artı 300 fal filan yani
Leyla çok kotu canımBu aralar çok kötü bir dönemden geçiyorum forumları sürekli okudum burdan birinin tavsiyesiyle Leyla dan randevu aldım pazar günü bakacak fal sonrası sonucu yazarım bu arada yine birinin tavsiyesiyle telefonda birine baktırdım anı ve geçmişi çok iyi bildi çok spesifik bir noktayı bildi mesela karşı tarafın Türkiye’nin her yerini dolaşan biri olduğunu söyledi gelecek ile ilgili vadeleri var çıkarsa onu da yazacağım
neye güveniyolar yazık gerçekten geçen yıl böyle 10 binim gitti bende mağdur oldugum icin yok büyü var kaldırılması lazım yoksa kavusamazsınız dediler. o hayal kırıklıgını cok iyi anlıyorumEn son mesajı ararsa benden özür dilersin olmuş şaka gibi
Zeynep bende patladı gelecek için verdiği vadede hiç bir şey olmadı.burada memnun olanlar da vardı ben de seveni de var sevmeyeni de diye denemek istedim. siz bilirsiniz bence, fark 50 TL, ama sesli istiyorsanız ayrı tabi. 25 dakika dedi Zeynep ama benim o kadar sürmedi, imden gelmedi soru sormak pek.
Geçmiş olsun canım.Arkadaşlar merhaba yıllardır buraya üye bir fal bağımlısıyım. Herkese fal baktıran biri olarak son yaşadığım deneyimden bahsetmek istiyorum. Öncelikle daha önce başıma gelmemiş çok ama çok zor bir dönem geçiriyorum. Erkek arkadaşımın geri dönüp dönmemesi ile ilgili son 2 ayda aklınızın almayacağı kadar çok fal baktırdım. Geçen hafta Yelda’ya fal baktırdım tam bugün pazardı. Yazdı bazı bildiği şeyler oldu bazılarını bilemedi. Neyse istersen erkek arkadaşın zaten adım atacak ama dayanamıyorsan irade temizliği yapalım hemen işe yarar adım atar dedi. Bende hayatta böyle şeylere hiç inanmam ama zor bir dönem neyse dedim ki tamam ama o kadar özgüvenli ki o kadar emin ki kesin atacak diyor. Bekle bekle sürekli sapık gibi taviz ediyorum abla ne zaman yazacak ne zaman atacak filan cevap veriyor işte az kaldı dayan az kaldı yarın öğlen bugün akşam derken ben iyice aklımı yitirdim. Ha arada yeniliyor ben para atıyorum işlemi tekrar yapıyor normal yaptığının yarısı fiyatına yaklaşık 1200 tl gibi bir para yolladım. Sonuç ne gelen var ne giden. Olan benim psikolojime oldu. Ruhsal bir sıkıntı geçirdim. Kızlar fallardan hiçbir şey olmuyor zaten bunu biliyoruz. Ama hele şu yok işlem yok irade temizliği aşk yüklemesi filan uzak durun.
İnsan çaresiz kalınca her yolu deniyor işte anlıyorum boşver olan olmuş .Ya asla inanmam ama nedense bu defa aptal gibi inandım. Resmen dolandırdı beni psikolojim allak bullak oldu
Bahsettiğiniz kişi değil ama zamanında ben de aynı şekilde dolandırıldım, o an "aman ne olacaksa olsun" diye verdim, verdikçe başka bahanelerle başka açılımlar yapalım dedi öyle böyle neredeyse 2 ay dolandırdı beniÇok sağolun hayatımın dersi oldu sağolsun
üzüldüm cidden. yani dese ki deneyelim ama enerji bu belki olmaz, olmayınca da bu kadar elimden geldi. ama o kadar iddialı konuşmuş ki çok kötü. yani kendine olan güveni de tamamen sarsıyor, belki beddua alıyor. madem öyle başta neyin hellalliğini istiyor?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. olay paradan ibaret değil ki, umut tacirliği kadar kötü bir şey yok. Allah'tan bulsun ne diyelim. size de çok geçmiş olsun, umarım her şey güzel olur.Yok bide diyor ki bir kız var benim sayemde ilişkileri bitti yoksa seninki aşık olacaktı kıza. 2 ay olmuş adamdan ses yok. Nasıl inandım bide diyor ki bekle yarın öğlen ilk konuşmanız olacak. O biraz gergin olacak. Sen onu ikna et filan yarın öğlen oldu akşam oldu ertesi gün oldu ertesi gün oldu filan. Bide gerçekten aşırı zekiyim kimse beni kandıramaz sanırdım ama işte hayat. Ama en azından ne oldu biliyor musunuz ben beklentiden çıktım. Artık gelse yalvarsa yakarsa da bakmam onun suratına. Beni bu hale getirmiş biri benim hayatımda asla olamaz.
üzüldüm cidden. yani dese ki deneyelim ama enerji bu belki olmaz, olmayınca da bu kadar elimden geldi. ama o kadar iddialı konuşmuş ki çok kötü. yani kendine olan güveni de tamamen sarsıyor, belki beddua alıyor. madem öyle başta neyin hellalliğini istiyor?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. olay paradan ibaret değil ki, umut tacirliği kadar kötü bir şey yok. Allah'tan bulsun ne diyelim. size de çok geçmiş lsun, umarım her şey güzel olur.Yok bide diyor ki bir kız var benim sayemde ilişkileri bitti yoksa seninki aşık olacaktı kıza. 2 ay olmuş adamdan ses yok. Nasıl inandım bide diyor ki bekle yarın öğlen ilk konuşmanız olacak. O biraz gergin olacak. Sen onu ikna et filan yarın öğlen oldu akşam oldu ertesi gün oldu ertesi gün oldu filan. Bide gerçekten aşırı zekiyim kimse beni kandıramaz sanırdım ama işte hayat. Ama en azından ne oldu biliyor musunuz ben beklentiden çıktım. Artık gelse yalvarsa yakarsa da bakmam onun suratına. Beni bu hale getirmiş biri benim hayatımda asla olamaz.
ben de transa falan girmedi. bir yerden okur gibi tane tane konuştu. bir yandan da onay veridklerime artı yazdığını söyledi. bana boş geldi ama ileriyi beklemek lazım her zaman, anlık yanlış düşünüyoruz bazen.Zeynep bende patladı gelecek için verdiği vadede hiç bir şey olmadı.
Anda da tutarlı değildi zaten.
Beğeneni çok var herseyi bildi diyen falan ama nasıl oluyor anlamıyorum.
Bende bildiği tek bir şey yok.
İsim bile yoktu iki kere kendi sordu adamun adını.
Hikaye yazdı öyle bir şey yok dedim görüceksin anlatıcak sana dedi kimse bir şey anlatmadu görmedim de bir şey.
Hatta sen biliyorsun dedi o şey için yok dedim ben hiçbir şey bilmiyorum o zaman bileceksin sana anlatıcak yoo kimse anlatmadı.
2 aylık vade vermişti patladı zaten vadesi.
Tuhaf tuhaf ağlıyor transa geçiyor anlıyorum da keşke doğru bir şeyler söylese.
Bende vadesi de geçti zaten patladı.ben de transa falan girmedi. bir yerden okur gibi tane tane konuştu. bir yandan da onay veridklerime artı yazdığını söyledi. bana boş geldi ama ileriyi beklemek lazım her zaman, anlık yanlış düşünüyoruz bazen.