İstanbul'da Fal - Falcılar

anlamadığım şey sana zaten yapmasa da döncekti bu hızlandırmış demiş ama sonra başkasına aşık olcaktı demiş bunu yüzüne vurmalı aslında umut taciri tam bende baktırdım ama şuan üzüldüm acıkcası ona baktırınca bildi gibi gelmişti

Arkadaşlar online falların hepsinde sallıyorlar bende çok kez baktırdım hiçbiri çıkmıyor Şuan telefondan bi ablaya baktırıyorum 15 dk kadar bakıyor zaten hep o anlatıyor herşeyi sonrasında soru soruyorsunuz hepsini de gerçek neyse onu söylüyor üzülmeyin diye sallamıyor yani
İsterseniz numarasını veririm mesajdan

Arkadaslar fali bosverin de su sayi sekanslari var ya galiba ise yariyorlar. Ben bir tanesini denedim surada Sayı Sekansları ile Gidişatı Değiştirme
eski bir topik var detaylarini buraya yazdim. Isteyen arastirsin, internette cok kaynak var. Ask sevgiyi hayatina cekmek icin sayi 888 412 1289018 ve ruh esini hayatina cekmek icin 928 571'mis bu arada. Ask icin henuz denemedim ama para kodu ise yariyor bence

Bence transa falan gectigi yok, ben numara yaptigini dusunuyorum. Tamamiyle kendi dusuncem ve hissim, yaniliyor da olabilirim, kimsenin gunahina girmek istemem. Herkes degisik bir yolunu bulmus, yok enerji calismasi yok transa girmeler, sonuc 0, hicbir faydalari yok. Olan duygulari zaten incinmis insanlari beklentiye sokup duygularini ve paralarini somurmek. Ne yazik ki durum bu suanda fal camiasinda. Gercekten iyi falcilar vardir belki ama daha once de yazmistim, en unluluerin gittigi falcialra gidenler kendileri soyledi hicbirinin gelecek yorumlari tam cikmiyor diye. Eskiden eglence icindi simdi eglenceden cikti, dolandiriciliga dogru gidiyor.

Para kodu kaç oluyor? Ne yapmak lazım

Ben 2ay yaptım "5-8-9-3-1-7-3-1-8-6-1-4" hatta koluma yazıyordum vallahi param gitti artık yazmıyorum. Birde mucize için ve aşk için yazdım yok ya tam tersi şeyler yaşıyorum. Bende bir terslik var galiba
Soran olursada telefon numarası diyorum.

Para kodu birkac tane varmis. 520 olani telefonumda wallpaper yaptim ben. Sayilari tek tek okumak gerekiyor. Bu kod ozellikle beklenmedik yerden para demek, ben bir haftada iki beklenmedik yerden para gelince yaradigini dusundum. Sesli tekrar etmek gerekiyor. Istersen gozunu kapayip gumus-beyaz bir kure hayal ediyorsun yine gumus renki yaziyla 5 2 0 yazdigini hayal ediyorsun ve icinden tekrar ediyorsun. Kureyi kalp hizandan 20-30 cm uzakta hayal ediyorsun.

Bazi insanlarda tikanliklik oluyormus onun icin ilk once tikaniklik acan koda calisin demisler. 91688, once bunu bir hafta kadar tekrar edip tekrar deneyebilirsin.

520 paraydı dimi :) bu sekanslara takık bi arkadaşım var o bu sekanslarla meditasyon yapıyo hatta 938 bileklik almıştı işe yaramıştı onda ama düzenli yapmak gerek,sonuç olarak kızın şansımı açık yoksa gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum ama düzgün bir ilişkisi var

Kızlar ben 1 haftadır değişik bir tarot kartlarıyla uğraşıyorum. Ve size özelden bakıyım bakalım sonuçlar doğru çıkacakmı. Sadece burada kendimi ve kartları denemek istiyorum. Ama tabi falcı olmadığım için detayları bilemem sadece soru sorun bende kartlara sorup cevabı size yazıyım. İster buradan ister özelden hep birlikte bir deneyelim. Bilmiyorum doğru sonuç veriyormuş öyle diyorlar bu arada TABİKİ ÜCRETSİZ
Tek korkum şu olumsuz çıkarsa sonuç Allah korusun enerjiyle çektirmek istemem onun için bu riski alan sorsun.

Ya ben bir ara bir doktor varya işte deftere yazıyorsun ismini unuttum geçen sene ful koca defter doldurdum "Bugün Daha Mükemmel Bizi Yaratıyoruz" diye geçen seneki halimi biliyorsunuz gerç maddi konuda iyiydim geçen sene baya iyi ondanmı oldu bilemem

Bir etkisi var bence, ilginc geldi bana tam bu sayiyi yapip cok alakasik iki yerden para gelmesi. Inanmakla da alakali olabilir, her ne olursa olsun denemeye deger, hem ucretsiz hem bir zarari yok, vakit de alan bir sey degil :)

Bugün Daha Mükemmel Bizi Yaratıyoruz" u ben de yaptim ahahhaha. Oneren kisi cok emin konusuyordu, benim de etkisi olmadi. Ama su daha iyi bence, bunu da arka plan yaptim "Hayatin tumu bana kolaylik, nese ve ihtisamla gelir" Bu cumlenin daha cok faydasi oldu bende.

Olabilir bu 9 3 8 mi ne nikola tesla tekniğiymiş sanırım hergün deftere yazıyormuşsun,ben başlıycam bu tekniğe sende bi araştır istersen işe yarıyormuş cidden.

Bir etkisi var bence, ilginc geldi bana tam bu sayiyi yapip cok alakasik iki yerden para gelmesi. Inanmakla da alakali olabilir, her ne olursa olsun denemeye deger, hem ucretsiz hem bir zarari yok, vakit de alan bir sey degil :)
Evet bak o kız doğaltaşlı birşey almıştı kendi kendine sürekli baktıkça tekrar ediyordu sonuç olarak mutlu ve ilişkisi var,ben düzenli yapmadım hiç ama deniycem.Denemeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…