- 4 Mayıs 2023
- 720
- 778
Zeynep boşluğu olunca bana geri döndü. ben de dönünce baktırdım. açıkçası biraz boş bir faldı bence. aşk hayatında seni üzen oldu mu diye başladı, e buna neredeyse herkes oldu tabi der. oradan eski sevgiliden bahsetti. tutan tek şey eskisinin ismi ile ilgili bir detaydı. bir de başka kısmet görüp sonra da evli misin diye sordu anlayamadım. iş yerinde bir zıtlaşma, tartışma yaşamışsın dedi, hayır dedim o zaman olacak dedi. gene iş yerinde olmayan bir tipi anlattı, sorun yaratacak diye. benim ten rengimi tutturamadı, o zaman böyle bir erkek var karşında dedi. yöneticilikle ilgili bir mesleğim ya da kariyer ilerlemem yok ama öyle olacak dedi.yurt dışında parayla ilgili bir işin var dedi, yok deyince gene olacak o zaman dedi. yani ben bilemiyorum, eskisinin isim detayı ve umursamaz biri olması dışında tutan bir şey yok hayatıma dair. gene de an ve gelecek karışıyordur belki bekleyip ona göre tam değerlendirmek lazım. 1 ay sonra en yakın vadem, bakalım. 3 adet de isim verdi, dedikleri olursa burada yazarım. konuşması bi garip ama haber sunar gibi:) sürekli çok mutlu olacaksınlar falan, fazla pembe geldi. umarım olurum tabi:))