İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar tarot demişken anlayanlar vardır diye sormak istiyorum;normal tarot destesinden farklı olarak birde rumi tarot destesi varmış sanırım instagramda görüyorum onun farkı ne oluyor? Fiyat farkı oluyormuş baktırırken. Daha mı iyi sizce ??

tarot destelerinde kart sayıları genelde aynıdır ve hemen hemen aynı anlamlara gelir. deste türüne göre ufak anlam farkları ya da yan anlamlar olabilir. destelerin hepsinde hemen hemen aynı anlamları sağlayan kartlar var, yani hangi desteyi alırsanız alın bir şey değişmeyecektir bence, ihtiyacınız olan anlamar mutlaka elinizde olacaktır. olay tamamen bakan ve baktıranın enerjisi ve algısı diye düşünüyorum. önemli olan sizin o desteye yakın hissetmeniz. ben alırken klaisk desteden farklı bir deste almıştım, tasarımı ve konusu beni çok çekmişti, kendi adıma memnunum da.

Olabilir bu 9 3 8 mi ne nikola tesla tekniğiymiş sanırım hergün deftere yazıyormuşsun,ben başlıycam bu tekniğe sende bi araştır istersen işe yarıyormuş cidden.
Tesla Yontemi farkli, o 3 6 9. Onu da denedim, pek fark goremedim. Afirmasyonlari 3 6 ve 9'ar defa yaziyorsun sabah ogle aksam. Tesla, dunyanin gizemini 3 6 9 sayilarinda arayin dedigi icin boyle bir sey uygulaniyor ama bence bu cumlenin gizemini tam cozememisler, belki de baska bir yontemi vardir.

Tekrar ederken sadece tikaniklik acma sayisina odaklanin demislerdi. Diger sayilari yazabilirsin ama tekrarlarda hep 91688 kullan bir hafta boyunca bence.
O sayıyı önceden yazdığım için önüne eklemek zorunda kaldım :)

Çok teşekkür ederim yorumunuz için,hiç anlamam böyle şeylerden ama rengi beni kendime çekti :) zaten herkeste var sanırım bir tarot destesi ama bakmak enerji işi diye düşünüyorum kesinlikle

Ay denesek mi acaba tekrar bu bir işaret olabilir

Bazi insanlarda tikanliklik oluyormus onun icin ilk once tikaniklik acan koda calisin demisler. 91688, once bunu bir hafta kadar tekrar edip tekrar deneyebilirsin.
peki bu kodları sessiz okusak olur mu bir okunuşları nasıl ? tek tek mi okuyacağız 9-1-6-8-8 yoksa dokuzyüzonaltı seksensekiz diye mi ?

Ay denesek mi acaba tekrar bu bir işaret olabilir
Ben 21 gun boyunca yaptim ama afirmasyonlar cok uzun cumleler kullanmisim bir kac farkli konuda, cok zor oldu ozellikle gece 9 defa yaziyorsun yatmadan o zorluyor :) O yuzden kisacik cumlelerle yapmak lazim, tek kisa cumleyle baslanabilir.

peki bu kodları sessiz okusak olur mu bir okunuşları nasıl ? tek tek mi okuyacağız 9-1-6-8-8 yoksa dokuzyüzonaltı seksensekiz diye mi ?
Sessiz de olur, tek tek okunuyor, aralarda cok beklemeden. Bazi kodlar iki numara yanyana oluyor o zaman ikisi arasi biraz daha uzun bekleniyor/

Ben 21 gun boyunca yaptim ama afirmasyonlar cok uzun cumleler kullanmisim bir kac farkli konuda, cok zor oldu ozellikle gece 9 defa yaziyorsun yatmadan o zorluyor :) O yuzden kisacik cumlelerle yapmak lazim, tek kisa cumleyle baslanabilir.
Bence tek dilek 21 gün kısa cümlelerle olabilir diye düşünüyorum,yatmadan önce olması zor insan mayışıyor haliyle üşeniyor ama başlayabiliriz aslında

Bunların iyi anına denk gelmek lazım sanırım,birine bilen diğerine hiç bilemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…