banada umursamaz biri dedi. eskilerden bahsetti. ve çok iyi biriyle birlikte olcagımdan bahsetti. hiç spesifik bilgisi yoktu genel geçer cümlelerdiZeynep boşluğu olunca bana geri döndü. ben de dönünce baktırdım. açıkçası biraz boş bir faldı bence. aşk hayatında seni üzen oldu mu diye başladı, e buna neredeyse herkes oldu tabi der. oradan eski sevgiliden bahsetti. tutan tek şey eskisinin ismi ile ilgili bir detaydı. bir de başka kısmet görüp sonra da evli misin diye sordu anlayamadım. iş yerinde bir zıtlaşma, tartışma yaşamışsın dedi, hayır dedim o zaman olacak dedi. gene iş yerinde olmayan bir tipi anlattı, sorun yaratacak diye. benim ten rengimi tutturamadı, o zaman böyle bir erkek var karşında dedi. yöneticilikle ilgili bir mesleğim ya da kariyer ilerlemem yok ama öyle olacak dedi.yurt dışında parayla ilgili bir işin var dedi, yok deyince gene olacak o zaman dedi. yani ben bilemiyorum, eskisinin isim detayı ve umursamaz biri olması dışında tutan bir şey yok hayatıma dair. gene de an ve gelecek karışıyordur belki bekleyip ona göre tam değerlendirmek lazım. 1 ay sonra en yakın vadem, bakalım. 3 adet de isim verdi, dedikleri olursa burada yazarım. konuşması bi garip ama haber sunar gibi:) sürekli çok mutlu olacaksınlar falan, fazla pembe geldi. umarım olurum tabi:))
Zeynep soru soruyor, o durum bana güven vermedi. yani geçmişte üzen olmadı desem sorduğunda kesin eskisini görmeyecekti. bir de kısmet görüp sonra sen evli misin diye sorması da saçma geldi. konuşmanın akışına göre şekillendi.yani falcı bunları bilmeli. çünlü bilen gördüm, oluyor demek. Yelda yazılı fal yolladığı için, bu durumları siz hiç tepki vermeden ne görüyorsa söylüyor. bana doğru söyledi, size ne der bilmem ama en azından kendi fikrini söylüyor, konuşma akışına göre şekillenmiyor. bir de bildiğim su falında doğum günü sorulur, Zeynep sormadı onu da anlamadım. ama Zeynep bir tık daha ucuz, siz bilirsiniz tabi. ben ikisine de yeni baktırdım gelecek konusunda ikisi de eşit şu an o nedenle.İkisi de soru sordukça cevaplıyor, ben ikisine de genel baktırdım. sizin bir konunuz varsa ikisi de ayrıntı verir belki.Zeynep’e atmıyım o zaman ben ayrıntılı istiyorum Yelda nasıl su falı
Yelda pahalı geldi yazılı falı sevmiyorum işte sesli fal tercih ediyorum genel konular değil benim zeynepi herkes övüyor ama siz memnun kalmamışsınız kalanlar yok mu acaba birde Zeynep kaç dk sürüyor teldeZeynep soru soruyor, o durum bana güven vermedi. yani geçmişte üzen olmadı desem sorduğunda kesin eskisini görmeyecekti. bir de kısmet görüp sonra sen evli misin diye sorması da saçma geldi. konuşmanın akışına göre şekillendi.yani falcı bunları bilmeli. çünlü bilen gördüm, oluyor demek. Yelda yazılı fal yolladığı için, bu durumları siz hiç tepki vermeden ne görüyorsa söylüyor. bana doğru söyledi, size ne der bilmem ama en azından kendi fikrini söylüyor, konuşma akışına göre şekillenmiyor. bir de bildiğim su falında doğum günü sorulur, Zeynep sormadı onu da anlamadım. ama Zeynep bir tık daha ucuz, siz bilirsiniz tabi. ben ikisine de yeni baktırdım gelecek konusunda ikisi de eşit şu an o nedenle.İkisi de soru sordukça cevaplıyor, ben ikisine de genel baktırdım. sizin bir konunuz varsa ikisi de ayrıntı verir belki.
burada memnun olanlar da vardı ben de seveni de var sevmeyeni de diye denemek istedim. siz bilirsiniz bence, fark 50 TL, ama sesli istiyorsanız ayrı tabi. 25 dakika dedi Zeynep ama benim o kadar sürmedi, imden gelmedi soru sormak pek.Yelda pahalı geldi yazılı falı sevmiyorum işte sesli fal tercih ediyorum genel konular değil benim zeynepi herkes övüyor ama siz memnun kalmamışsınız kalanlar yok mu acaba birde Zeynep kaç dk sürüyor telde
Mi kafede Hande varmış onu aradım ama açmıyor ona da iyi diyorlarburada memnun olanlar da vardı ben de seveni de var sevmeyeni de diye denemek istedim. siz bilirsiniz bence, fark 50 TL, ama sesli istiyorsanız ayrı tabi. 25 dakika dedi Zeynep ama benim o kadar sürmedi, imden gelmedi soru sormak pek.
Geçmiş olsun canım böyle şeylere inanmayın çünkü para tuzağı. Ayrıca yıldızame diyor ama Yıldızname öyle bir fal değil tamamen fiyasko.Arkadaşlar merhaba yıllardır buraya üye bir fal bağımlısıyım. Herkese fal baktıran biri olarak son yaşadığım deneyimden bahsetmek istiyorum. Öncelikle daha önce başıma gelmemiş çok ama çok zor bir dönem geçiriyorum. Erkek arkadaşımın geri dönüp dönmemesi ile ilgili son 2 ayda aklınızın almayacağı kadar çok fal baktırdım. Geçen hafta Yelda’ya fal baktırdım tam bugün pazardı. Yazdı bazı bildiği şeyler oldu bazılarını bilemedi. Neyse istersen erkek arkadaşın zaten adım atacak ama dayanamıyorsan irade temizliği yapalım hemen işe yarar adım atar dedi. Bende hayatta böyle şeylere hiç inanmam ama zor bir dönem neyse dedim ki tamam ama o kadar özgüvenli ki o kadar emin ki kesin atacak diyor. Bekle bekle sürekli sapık gibi taviz ediyorum abla ne zaman yazacak ne zaman atacak filan cevap veriyor işte az kaldı dayan az kaldı yarın öğlen bugün akşam derken ben iyice aklımı yitirdim. Ha arada yeniliyor ben para atıyorum işlemi tekrar yapıyor normal yaptığının yarısı fiyatına yaklaşık 1200 tl gibi bir para yolladım. Sonuç ne gelen var ne giden. Olan benim psikolojime oldu. Ruhsal bir sıkıntı geçirdim. Kızlar fallardan hiçbir şey olmuyor zaten bunu biliyoruz. Ama hele şu yok işlem yok irade temizliği aşk yüklemesi filan uzak durun.
Bende kim olduğunu sordum ankaradamısınız diye Ankaralı ama orda değilim dedi biri o melda olabilir yazmış kızlardan bence online falcılar dan biri canım. Konuştum daha önce baktırdıgım benzer bi seste değil.Geçmiş olsun canım böyle şeylere inanmayın çünkü para tuzağı. Ayrıca yıldızame diyor ama Yıldızname öyle bir fal değil tamamen fiyasko.
Ayrıca o Yelda değil Yelda Ankaralı bir kadın bu Didem yada başka biri sürekli isim değiştiren biri. Ataşehir Didem diye aratabilirsiniz çoğu dolandırıcı diye yorumlar yazmış. Bir inceleyin isterseniz.
ben de Yelda hanıma baktırdım ama bu tarz çalışmalar yapmıyor bildiğim. denildiği gibi isim benzerliği olabilir. sizin Yeldanın telefonun sonu ne acaba? aynı Yelda ise benim de böyle şeylere güvenim yok, tavsiye etmek istemem bu durumda kimseye.Arkadaşlar merhaba yıllardır buraya üye bir fal bağımlısıyım. Herkese fal baktıran biri olarak son yaşadığım deneyimden bahsetmek istiyorum. Öncelikle daha önce başıma gelmemiş çok ama çok zor bir dönem geçiriyorum. Erkek arkadaşımın geri dönüp dönmemesi ile ilgili son 2 ayda aklınızın almayacağı kadar çok fal baktırdım. Geçen hafta Yelda’ya fal baktırdım tam bugün pazardı. Yazdı bazı bildiği şeyler oldu bazılarını bilemedi. Neyse istersen erkek arkadaşın zaten adım atacak ama dayanamıyorsan irade temizliği yapalım hemen işe yarar adım atar dedi. Bende hayatta böyle şeylere hiç inanmam ama zor bir dönem neyse dedim ki tamam ama o kadar özgüvenli ki o kadar emin ki kesin atacak diyor. Bekle bekle sürekli sapık gibi taviz ediyorum abla ne zaman yazacak ne zaman atacak filan cevap veriyor işte az kaldı dayan az kaldı yarın öğlen bugün akşam derken ben iyice aklımı yitirdim. Ha arada yeniliyor ben para atıyorum işlemi tekrar yapıyor normal yaptığının yarısı fiyatına yaklaşık 1200 tl gibi bir para yolladım. Sonuç ne gelen var ne giden. Olan benim psikolojime oldu. Ruhsal bir sıkıntı geçirdim. Kızlar fallardan hiçbir şey olmuyor zaten bunu biliyoruz. Ama hele şu yok işlem yok irade temizliği aşk yüklemesi filan uzak durun.
ben baktırdığım kişi nerede bilmiyorum. ama yazılı evet, aynı kişi galiba, üzüldüm. çünkü helallik istemişti. o da falı bcerir becermez birmşey diyemem ama en azından iyi niyetli diye düşündürmüştü.yanılmışım demek. bana hiç enerji çalışmasından bahsetmedi ama eskisini görüp de, nabza göre şerbet veriyor demek. ben inatla yenisi yok mu diye sormuştum çünküYazılı bakan var ya İstanbul’da
zaten iban için verdiği isim de Yelda değildi. Bana genel olarak iyi bakmıştı ama. enerji çalışması çok gri bir alan bence. Enerji gönderebilse bile karşının alıp harekete geçmesi garantisi veremez, çok iddialı olmuş.Ben yelda nın telefonunu ilk aldıgımda bende eylem diye kayıtlıydı hatta dedim daha öncr almısım telefonu kadınlar klubunden. Bencede bi tuhaflık var.
enerji çalışmalarında genelde etki etse bile bu kadar kısa sürede etmez diye biliyorum size gün olarak kendisi mi dedi 1 hafta içinde diyeKızlar uzak durun