- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
Nakta bazen tamamen atmasyon ama bir kaç falı hiç tutmadı.Naktayla Arzu'nun iyi anına denk gelmek lazım demek ki.
Nakta bana yıllar önce bir fal bakmıştı .
Tarif ettiği kişiyle yıllar sonra tanıştım sevgili oldum ama ayrıldık.
Eski sevgilimin farklı bir uğraşı vardı hobisi bunu söylemiş kadın.
O zamanlar ne alaka hiç böyle bir şey olur mu benim ne işim var böyle bir tiple attı kadın demiştim ama gerçekten böyle bir şey çıktı.
Bazı falları tamamen atmasyon ams bazılarında da nokta atışı var.
Garip biri nakta.
Ama bilmiş işte sana,peki bahsettiği gelecekle ilgili olan sana çıktığı kısım için soruyorum olumsuz mu olacak dedi olumlu mu olacak dedi,çıktıktan sonrada dediği gibi gidişat gitti mi mesela bu da önemli.Nakta bazen tamamen atmasyon ama bir kaç falı hiç tutmadı.
Ama o falı komple gelecek odaklı kısmı tuttu yıllar sonra.
Öyle biri girdi hayatıma ama bitti ilişkim bu arada kalıcı olmadı maalesef.
Nakta biraz olumsuz yorum yapıyor o yüzden tekrar baktırıp moralimi bozmam.
Genel anlamda fal işini bıraktım tamamen
Bana iyi gelmediğine inanıyorum artık.
Sanki fal baktırınca işim gücüm rast gitmiyor .
Enerjimi düşürüyor .
Baktığımda sürekli fal baktıran kişilerin hayatları hiç yolunda gitmiyor zaten
Öyle biri çıkıcaj onla olucaksın dedi işte evlilik vs.Ama bilmiş işte sana,peki bahsettiği gelecekle ilgili olan sana çıktığı kısım için soruyorum olumsuz mu olacak dedi olumlu mu olacak dedi,çıktıktan sonrada dediği gibi gidişat gitti mi mesela bu da önemli.
Kısmen çıkmış diyebiliriz.Öyle biri çıkıcaj onla olucaksın dedi işte evlilik vs.
Evet çıktı ama ayrıldık
O dönem aklımda başka biri vardu o olmayacak böyle böyle biri olucak demişti .
Yazılı sorulara sesliYelda size de yazılı mı baktı falı? zamanları çıkıyor demislerdi umarım öyledir iki ay diyor çünkü bana
Evet bir kısmı şaşırtıcı derecede çıktı çünkü bilinmesi çok zor olan birşeyi bildi.Kısmen çıkmış diyebiliriz.
Merhaba bana da numarasını atabilir misin rica etsemBende tek tarot ile baktığını düşünmüyorum açıkçası buraya yazamıyorum ama duru gözü var özelden yazarsanız vereyim
Zeynep in numarasını atabilir misin rica etsemTelefonda bakıyor . Biraz garip biri
Yani tutturduğu yerler cidden olmuş yorumlarını okuyunca ama sonucu bilememiş olayları kısmen bilmiş. Zaten nokta atışı yapan komple olduğu gibi bilen falcı neredeyse yok.Evet bir kısmı şaşırtıcı derecede çıktı çünkü bilinmesi çok zor olan birşeyi bildi.
Yani kaç tane erkek kaldı ki bu işlerle uğraşan mesela öyle bir şey.
Bende ne diyor ya bu kadın saçmalamış demiştim hem böyle birine ben bakmam Bayık bir hobi deyip gülmüştüm 70 lerde yaşamıyoruz tabi o zamanlar kafam pırıl pırıl.
Ama dediği kişiyi tanıyınca ve görünce şok yaşamıştım .
Gerçekten aşık olmuştum bu adama ama bitti Nakta bitecek dememişti tabi.
Bir kere baktırdım geçen sene biri vardu hoşlandığım ilişki olmayacaj bu kişiyle dedi adam sonra biriyle evlendi mesela ama evlenicek başkasıyla demedi mesela onu.
Ama siz olmayacaksınız dedi açık açık öyle de oldu başka biri olucak senin hayatında problemli bir ilişki olucak ama dedi .
Bu adamı tarif etti yine .
2 aydır ayrıyız barışma olur mu bilmiyorum adamdan tık yok .
Hayırlısı artık ne diyeyim ya valla ben yoruldum fal işinden .
Ya geleceği bileceklerini sanmıyorum ben.Yani tutturduğu yerler cidden olmuş yorumlarını okuyunca ama sonucu bilememiş olayları kısmen bilmiş. Zaten nokta atışı yapan komple olduğu gibi bilen falcı neredeyse yok.
Kesinlikle katılıyorumYa geleceği bileceklerini sanmıyorum ben.
Enerjiler sürekli değişiyor.
Zaten bilseler bu kadar çok falcı arayışında olan insan olmazdı diye düşünüyorum.
Bazı şeyler tutar bazı şeyler tutmaz .
Hayatı fallara göre yaşamayın .
Ben dersimi aldım artık fal işi yalan benim için.
Ne kadar iddialı da konuşssalar çoğu bilmiyor birşey .