İstanbul'da Fal - Falcılar

Naktayla Arzu'nun iyi anına denk gelmek lazım demek ki.
Nakta bazen tamamen atmasyon ama bir kaç falı hiç tutmadı.
Ama o falı komple gelecek odaklı kısmı tuttu yıllar sonra.
Öyle biri girdi hayatıma ama bitti ilişkim bu arada kalıcı olmadı maalesef.
Nakta biraz olumsuz yorum yapıyor o yüzden tekrar baktırıp moralimi bozmam.
Genel anlamda fal işini bıraktım tamamen
Bana iyi gelmediğine inanıyorum artık.
Sanki fal baktırınca işim gücüm rast gitmiyor .
Enerjimi düşürüyor .
Baktığımda sürekli fal baktıran kişilerin hayatları hiç yolunda gitmiyor zaten

Nakta bana yıllar önce bir fal bakmıştı .
Tarif ettiği kişiyle yıllar sonra tanıştım sevgili oldum ama ayrıldık.
Eski sevgilimin farklı bir uğraşı vardı hobisi bunu söylemiş kadın.
O zamanlar ne alaka hiç böyle bir şey olur mu benim ne işim var böyle bir tiple attı kadın demiştim ama gerçekten böyle bir şey çıktı.
Bazı falları tamamen atmasyon ams bazılarında da nokta atışı var.
Garip biri nakta.

Nakta garip evet bana 3 yil boyunca asik olmayi gec kimseden hoslanmayacaksin bile demisti oyle olmadi tabi😂 falinda sacma ve alakasiz yuzlerce laf etti 10 sene onceki sevgilimle ilgili yorum yapti o donem yasadigimiz sorunlardan biriydi ve dogruydu ama napim 10 sene onceki sorunu 😂

Nakta bazen tamamen atmasyon ama bir kaç falı hiç tutmadı.
Ama o falı komple gelecek odaklı kısmı tuttu yıllar sonra.
Öyle biri girdi hayatıma ama bitti ilişkim bu arada kalıcı olmadı maalesef.
Nakta biraz olumsuz yorum yapıyor o yüzden tekrar baktırıp moralimi bozmam.
Genel anlamda fal işini bıraktım tamamen
Bana iyi gelmediğine inanıyorum artık.
Sanki fal baktırınca işim gücüm rast gitmiyor .
Enerjimi düşürüyor .
Baktığımda sürekli fal baktıran kişilerin hayatları hiç yolunda gitmiyor zaten
Ama bilmiş işte sana,peki bahsettiği gelecekle ilgili olan sana çıktığı kısım için soruyorum olumsuz mu olacak dedi olumlu mu olacak dedi,çıktıktan sonrada dediği gibi gidişat gitti mi mesela bu da önemli.

Ama bilmiş işte sana,peki bahsettiği gelecekle ilgili olan sana çıktığı kısım için soruyorum olumsuz mu olacak dedi olumlu mu olacak dedi,çıktıktan sonrada dediği gibi gidişat gitti mi mesela bu da önemli.
Öyle biri çıkıcaj onla olucaksın dedi işte evlilik vs.
Evet çıktı ama ayrıldık
O dönem aklımda başka biri vardu o olmayacak böyle böyle biri olucak demişti .

Kısmen çıkmış diyebiliriz.
Evet bir kısmı şaşırtıcı derecede çıktı çünkü bilinmesi çok zor olan birşeyi bildi.
Yani kaç tane erkek kaldı ki bu işlerle uğraşan mesela öyle bir şey.
Bende ne diyor ya bu kadın saçmalamış demiştim hem böyle birine ben bakmam Bayık bir hobi deyip gülmüştüm 70 lerde yaşamıyoruz tabi o zamanlar kafam pırıl pırıl.
Ama dediği kişiyi tanıyınca ve görünce şok yaşamıştım .
Gerçekten aşık olmuştum bu adama ama bitti Nakta bitecek dememişti tabi.
Bir kere baktırdım geçen sene biri vardu hoşlandığım ilişki olmayacaj bu kişiyle dedi adam sonra biriyle evlendi mesela ama evlenicek başkasıyla demedi mesela onu.
Ama siz olmayacaksınız dedi açık açık öyle de oldu başka biri olucak senin hayatında problemli bir ilişki olucak ama dedi .
Bu adamı tarif etti yine .
2 aydır ayrıyız barışma olur mu bilmiyorum adamdan tık yok .
Hayırlısı artık ne diyeyim ya valla ben yoruldum fal işinden .

Evet bir kısmı şaşırtıcı derecede çıktı çünkü bilinmesi çok zor olan birşeyi bildi.
Yani kaç tane erkek kaldı ki bu işlerle uğraşan mesela öyle bir şey.
Bende ne diyor ya bu kadın saçmalamış demiştim hem böyle birine ben bakmam Bayık bir hobi deyip gülmüştüm 70 lerde yaşamıyoruz tabi o zamanlar kafam pırıl pırıl.
Ama dediği kişiyi tanıyınca ve görünce şok yaşamıştım .
Gerçekten aşık olmuştum bu adama ama bitti Nakta bitecek dememişti tabi.
Bir kere baktırdım geçen sene biri vardu hoşlandığım ilişki olmayacaj bu kişiyle dedi adam sonra biriyle evlendi mesela ama evlenicek başkasıyla demedi mesela onu.
Ama siz olmayacaksınız dedi açık açık öyle de oldu başka biri olucak senin hayatında problemli bir ilişki olucak ama dedi .
Bu adamı tarif etti yine .
2 aydır ayrıyız barışma olur mu bilmiyorum adamdan tık yok .
Hayırlısı artık ne diyeyim ya valla ben yoruldum fal işinden .
Yani tutturduğu yerler cidden olmuş yorumlarını okuyunca ama sonucu bilememiş olayları kısmen bilmiş. Zaten nokta atışı yapan komple olduğu gibi bilen falcı neredeyse yok.

Arkadaşar size şöyle bir bilgi vereyim Sibel'i uzun yıllardır biliyorum Sibel yaşı geçkin bir kadın değil 30lu yaşlarda biri. Orada Mine diye başka bir kadın var oda 50li yaşlarda yani aslında Sibele baktırmıyo olabilirsiniz. Çünkü Sibel anda iyi değildir. Öyle waww dedirtmez Mine anda oldukça fazla başarılıdır şok eder sizin bildiğiniz dışında birşeyi bilmez zaten ve gelecek asla çıkmaz :)) bilgi veriyim istedim

Yani tutturduğu yerler cidden olmuş yorumlarını okuyunca ama sonucu bilememiş olayları kısmen bilmiş. Zaten nokta atışı yapan komple olduğu gibi bilen falcı neredeyse yok.
Ya geleceği bileceklerini sanmıyorum ben.
Enerjiler sürekli değişiyor.
Zaten bilseler bu kadar çok falcı arayışında olan insan olmazdı diye düşünüyorum.
Bazı şeyler tutar bazı şeyler tutmaz .
Hayatı fallara göre yaşamayın .
Ben dersimi aldım artık fal işi yalan benim için.
Ne kadar iddialı da konuşssalar çoğu bilmiyor birşey .

falla ilgili yorumlari okuyorum ama ben ve burdan birileri sunu fark ettik cok ortaliga dokulen cok bilinen kisiler ticarete dokup sallama bakiyor. gecen yazmistim twitterda ucuza bakan 3 kisi bulduk diye onlarin arasinda donduk dolastik memnunuz. ustelik orda ismi bilinen kisilerden sertifika almis egitim almis bilmem kac yuz bin takipcili kisilerden kat kat iyiler .ben 2sinin soyledigi kisiyle tanistim fala da yine ara verdim 😂 canim sikilmadikca kotu olay yasamadikca baktirmam belli donemlerde komple birakirim fali simdi de oyle oldu . para icin degil istedigi sevdigi icin bunu yapan kisileri bulmaya calisin ve tavsiye yerine sizin icinize sinen kisi olmasi cok fark ettiriyo bunu gordum

Ya geleceği bileceklerini sanmıyorum ben.
Enerjiler sürekli değişiyor.
Zaten bilseler bu kadar çok falcı arayışında olan insan olmazdı diye düşünüyorum.
Bazı şeyler tutar bazı şeyler tutmaz .
Hayatı fallara göre yaşamayın .
Ben dersimi aldım artık fal işi yalan benim için.
Ne kadar iddialı da konuşssalar çoğu bilmiyor birşey .
Kesinlikle katılıyorum

Bu aralar çok kötü bir dönemden geçiyorum forumları sürekli okudum burdan birinin tavsiyesiyle Leyla dan randevu aldım pazar günü bakacak fal sonrası sonucu yazarım bu arada yine birinin tavsiyesiyle telefonda birine baktırdım anı ve geçmişi çok iyi bildi çok spesifik bir noktayı bildi mesela karşı tarafın Türkiye’nin her yerini dolaşan biri olduğunu söyledi gelecek ile ilgili vadeleri var çıkarsa onu da yazacağım

Kızlar instagramda İranlı falcı var elmira nasıl sizce çok fal baktırdım bana çok iyi bir falcı lazım çok pahalı olmasın lütfen naktaya baktırdım memnun kaldım bence süper yetenek ama çok dolu randevu vermiyor

X