Arkadaşlar merhaba yıllardır buraya üye bir fal bağımlısıyım. Herkese fal baktıran biri olarak son yaşadığım deneyimden bahsetmek istiyorum. Öncelikle daha önce başıma gelmemiş çok ama çok zor bir dönem geçiriyorum. Erkek arkadaşımın geri dönüp dönmemesi ile ilgili son 2 ayda aklınızın almayacağı kadar çok fal baktırdım. Geçen hafta Yelda’ya fal baktırdım tam bugün pazardı. Yazdı bazı bildiği şeyler oldu bazılarını bilemedi. Neyse istersen erkek arkadaşın zaten adım atacak ama dayanamıyorsan irade temizliği yapalım hemen işe yarar adım atar dedi. Bende hayatta böyle şeylere hiç inanmam ama zor bir dönem neyse dedim ki tamam ama o kadar özgüvenli ki o kadar emin ki kesin atacak diyor. Bekle bekle sürekli sapık gibi taviz ediyorum abla ne zaman yazacak ne zaman atacak filan cevap veriyor işte az kaldı dayan az kaldı yarın öğlen bugün akşam derken ben iyice aklımı yitirdim. Ha arada yeniliyor ben para atıyorum işlemi tekrar yapıyor normal yaptığının yarısı fiyatına yaklaşık 1200 tl gibi bir para yolladım. Sonuç ne gelen var ne giden. Olan benim psikolojime oldu. Ruhsal bir sıkıntı geçirdim. Kızlar fallardan hiçbir şey olmuyor zaten bunu biliyoruz. Ama hele şu yok işlem yok irade temizliği aşk yüklemesi filan uzak durun.