- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.827
Yelda bilmis gibi gozukuyor, 2 defa ayrilik dediyse yeniden barisacaksiniz demek oluyor. Ailesi neden karisir koca insanlara bu devirde anlamak mumkun degil. Baskasiyla gorusse bile ailesinin zoruyla ve istedigiyle evlenmek gibi bir hata yapmaz herhalde erkek arkadasin diye dusunuyorum, belki ailesi kafasini karistirir, sirf onlar istedi ve sussunlar diye gorusur ama devami gelmez bana kalirsa genelde oyle oluyor cunku.Slm kızlar patlayan ve çıkan fallarla geldim. Aylardır sürekli baktırdığım online falların hepsi patladı. Yok bu ilişki iki aya düzelir yok senden başkasını gözü görmüyor diyenler tamamen çöp oldu.
Zaten esas sorun baktırma sebebim aile konusuydu benim onu bilen bile olmamıştı onlarada takılmamıstım ama iki kişi dışında ailesi baskasıyla evlenmesını istiyor diyen kımse olmadı. Biri miraç instrmda sayfası olan başka biri olabilir demişti diğeri yelda o hem aile sıkıntılı hem istemesede başka birisi ile mecburi bir görüşme olacak iki defa ayrılık daha var yazmıştı. Öyle de oldu dün öğrendim ki ailesi çoktan başkası için zorluyormuş kavga kıyamet ayrıldık.
E ozaman bukadar sözüm ona falcı olan başkasını nasıl görmüyor aylardır.Çok kaptırmamak lazım bu fal işine hem hayallerim cöp oldu hem giden paralar.
Online fallar gercekten cop, Binnaz'da kredim vardi dogumgunumde de gelmisti 2500 kredi yani 250 liraya kisacik bir fal gondermis biri, zaten zar zor bulup gonderdim digerlerinin kredileri cok yuksekti ama o kadar kotu ki gittikce de kotuluyor., su Binnaz'da nasil bu kadar fal baktiriyor insanlar hala, cok garip. Online falda tek Falci Mars ve Elfin Demet'tir benim icin, digerleri cok kotuydu ve hic bilemediler artik 2 ayda bir Mars'a baktiriyorum Elfin'in kredileri cok yuksek.