İstanbul'da Fal - Falcılar

ben bugün Yelda'nın instagramı kapalı görünce, Zeynep'i beğenen de var beğenmeyen de bi denesem dedim. aradım ancak boşluğum yok çok yoğunum adını mesaj at iptal olursa haber veririm dedi. dönmezse tekrar sormayı düşünmüyorum, biraz şans işi denk gelmezsek demek kısmet değil deyip geçeceğim. baktırırsam yorum bırakırım buraya.

Kotu mu bakti sana, cok uzuldum. Bende cok iyiydi ve diger bi kac kiside Cok sagol yazdigin icin, baska arkadaslara da onemli bilgi bu. Paylasalim ki yardimci olalim. Ama cok uzuldum.
Ay fal bile diyememki herşey güzel olcak mantığındaydı. fal sitelerindeki fal gibiydi bi tesbiti filan yok bide 17-18 yaşında gibi sesi

ben an itibari ile Yelda hanımı denedim. su falı baktırdım, genel. öyle detay nokta atışı falan olmadı, daha çok gelecek için konuştu, olursa yazarım. ama saçma, olmaz denecek bir şey de demedi. geçmiş ilişkimi gördü, ben sormadım ama fal bakan herkese derler sanırım:) ben emin olmak için tip, harf görüyor musunuz dedim, tipini doğru bildi. onun dışında geçmiş ya da anla ilgili bir şey demediğinden doğru yanlış diyemem. kötü değildi genel olarak, her şeyi cevapladı sağolsun, karakterimle ilgili de bir iki doğru dediği oldu.

Kızlar birşey sorucam ben hiç fal uygulaması kullanmadım ama geçen gün indirdim,falcıyı seçip orada işaretleme yapıyoruz galiba -ilişkim var vs vs ya da benim burcum bu karşı tarafın ki şu diye,sizce bu uygulamalara böyle bilgiler vermek mantıklı mı? Falcının kendisi zaten şuan ayrı ya da hayatımda olması gerektiğini bilmez mi? Siz nasıl yapıyorsunuz? Geçen gün heveslendim indirdim

kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. öyle bir iki denedim uygulamada, oradan bakıp ona göre yorumluyorlar, zaten bir kısmı tamamen burç yorumu yapıyor falda. o yüzden uygulama falcılarını ciddiye almayın derim. iyisi de vardır tabi de yüzlerce kişi arasından denk gelmesi ihtimali düşük bence.

Uygulama saçmalık zaten denildiği gibi çoğu burç yorumu yapıyo
Bide hep elinin altında telefonda olduğu için durmadan baktırasın geliyo uzak dur bence

Katılıyorum kesinlikle,burç yorumu yapıyorlar dimi. Ama çoğu kişide kullanıyor bu uygulamaları hep görüyorum

Ben oyle uygulamalara hic bakmam canim. Zaten bir falci evlimisin, bekarmisin, sevgilin var mi diye sordugunda bile hosuma gitmiyor. Herseyi soracaksaniz bunun ne anlami kaldi deyince; biz falciyiz sonucta sormamiz lazim derler. Bide zaten dogum tarihi isteyince burcumda ne yaziyorsa onu sayarlar hic hos degil. En mantiklisi bire bir falci. Uygulamalara hic inanmadim zaten, bana cok gereksiz geliyor.

Aynen öyle canım

Merhaba iyi günler su falı bakan emine ye daha önce baktiran var mı nasıl iyi mi bir de baktiran varsa numarasını rica edebilir miyim?

Slm kızlar patlayan ve çıkan fallarla geldim. Aylardır sürekli baktırdığım online falların hepsi patladı. Yok bu ilişki iki aya düzelir yok senden başkasını gözü görmüyor diyenler tamamen çöp oldu.
Zaten esas sorun baktırma sebebim aile konusuydu benim onu bilen bile olmamıştı onlarada takılmamıstım ama iki kişi dışında ailesi baskasıyla evlenmesını istiyor diyen kımse olmadı. Biri miraç instrmda sayfası olan başka biri olabilir demişti diğeri yelda o hem aile sıkıntılı hem istemesede başka birisi ile mecburi bir görüşme olacak iki defa ayrılık daha var yazmıştı. Öyle de oldu dün öğrendim ki ailesi çoktan başkası için zorluyormuş kavga kıyamet ayrıldık.
E ozaman bukadar sözüm ona falcı olan başkasını nasıl görmüyor aylardır.Çok kaptırmamak lazım bu fal işine hem hayallerim cöp oldu hem giden paralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…