Kotu mu bakti sana, cok uzuldum. Bende cok iyiydi ve diger bi kac kisideBu lerna yı nasıl beğendiniz bence berbat
Canım sen bu Irmağa baktırdın mı?Ben bu aksam Kadiköy'de Irmak varmis, ona baktiricam. Aksam paylasirim, belki faydasi olur.
Ay fal bile diyememki herşey güzel olcak mantığındaydı. fal sitelerindeki fal gibiydiKotu mu bakti sana, cok uzuldum. Bende cok iyiydi ve diger bi kac kisideCok sagol yazdigin icin, baska arkadaslara da onemli bilgi bu. Paylasalim ki yardimci olalim. Ama cok uzuldum.
Evet guzelim baktirdim ama begenmedim maalesef. Bence hic deneme bile canim, senin icin soyluyorum. Cok alakasiz biseydi.Canım sen bu Irmağa baktırdın mı?
Ahahahaha ay cok guldum. Bununla yine gecmis olsun, bulamadik dogru duzgun birini.Ay fal bile diyememki herşey güzel olcak mantığındaydı. fal sitelerindeki fal gibiydibi tesbiti filan yok bide 17-18 yaşında gibi sesi
Kuzum, sana özelden yazdim cok onemli.Tamamdır canım çok sağol.
Bakıyorum canım hemen.Kuzum, sana özelden yazdim cok onemli.
kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. öyle bir iki denedim uygulamada, oradan bakıp ona göre yorumluyorlar, zaten bir kısmı tamamen burç yorumu yapıyor falda. o yüzden uygulama falcılarını ciddiye almayın derim. iyisi de vardır tabi de yüzlerce kişi arasından denk gelmesi ihtimali düşük bence.Kızlar birşey sorucam ben hiç fal uygulaması kullanmadım ama geçen gün indirdim,falcıyı seçip orada işaretleme yapıyoruz galiba -ilişkim var vs vs ya da benim burcum bu karşı tarafın ki şu diye,sizce bu uygulamalara böyle bilgiler vermek mantıklı mı? Falcının kendisi zaten şuan ayrı ya da hayatımda olması gerektiğini bilmez mi? Siz nasıl yapıyorsunuz? Geçen gün heveslendim indirdim
Uygulama saçmalık zaten denildiği gibi çoğu burç yorumu yapıyoKızlar birşey sorucam ben hiç fal uygulaması kullanmadım ama geçen gün indirdim,falcıyı seçip orada işaretleme yapıyoruz galiba -ilişkim var vs vs ya da benim burcum bu karşı tarafın ki şu diye,sizce bu uygulamalara böyle bilgiler vermek mantıklı mı? Falcının kendisi zaten şuan ayrı ya da hayatımda olması gerektiğini bilmez mi? Siz nasıl yapıyorsunuz? Geçen gün heveslendim indirdim
Katılıyorum kesinlikle,burç yorumu yapıyorlar dimi. Ama çoğu kişide kullanıyor bu uygulamaları hep görüyorumkesinlikle sizin gibi düşünüyorum. öyle bir iki denedim uygulamada, oradan bakıp ona göre yorumluyorlar, zaten bir kısmı tamamen burç yorumu yapıyor falda. o yüzden uygulama falcılarını ciddiye almayın derim. iyisi de vardır tabi de yüzlerce kişi arasından denk gelmesi ihtimali düşük bence.
Aynen haklısın,bana da saçmalık geldi. Bir indirdim ki ordan seçiyormuşuz e ne anlamı kaldı o zamanUygulama saçmalık zaten denildiği gibi çoğu burç yorumu yapıyo
Bide hep elinin altında telefonda olduğu için durmadan baktırasın geliyouzak dur bence
Ben oyle uygulamalara hic bakmam canim. Zaten bir falci evlimisin, bekarmisin, sevgilin var mi diye sordugunda bile hosuma gitmiyor. Herseyi soracaksaniz bunun ne anlami kaldi deyince; biz falciyiz sonucta sormamiz lazim derler. Bide zaten dogum tarihi isteyince burcumda ne yaziyorsa onu sayarlar hic hos degil. En mantiklisi bire bir falci. Uygulamalara hic inanmadim zaten, bana cok gereksiz geliyor.Kızlar birşey sorucam ben hiç fal uygulaması kullanmadım ama geçen gün indirdim,falcıyı seçip orada işaretleme yapıyoruz galiba -ilişkim var vs vs ya da benim burcum bu karşı tarafın ki şu diye,sizce bu uygulamalara böyle bilgiler vermek mantıklı mı? Falcının kendisi zaten şuan ayrı ya da hayatımda olması gerektiğini bilmez mi? Siz nasıl yapıyorsunuz? Geçen gün heveslendim indirdim
Aynen öyle canımBen oyle uygulamalara hic bakmam canim. Zaten bir falci evlimisin, bekarmisin, sevgilin var mi diye sordugunda bile hosuma gitmiyor. Herseyi soracaksaniz bunun ne anlami kaldi deyince; biz falciyiz sonucta sormamiz lazim derler. Bide zaten dogum tarihi isteyince burcumda ne yaziyorsa onu sayarlar hic hos degil. En mantiklisi bire bir falci. Uygulamalara hic inanmadim zaten, bana cok gereksiz geliyor.