İstanbul'da Fal - Falcılar

Yeni üye olanların tavsiye ettiklerine baktırmıyorum,anlayan anlamıştır
Ayrıca,Emine hanım burda yazılmadan çok önce baktırdım ben,Eylül gibi
İki kere baktırdım ilki çok iyiydi,dedikleri tuttu bende ve enerjisi güzel
Ancak benim olmazsa olmazım belli zaten

ben kaçırmışım kim di sizin favoriniz?

arzuya bir bucuk ayda 4 kez baktırdım (sürekli gelişme yaşanıyordu) zaten 15 sn falan bakıyor. en son baktığı zaman bir tarih verdi bütün bu baktıklarının icinde o tarih tuttu. şimdi ben bunun icin bidaha ona baktırmam yani bilmiş mi oluyo. bence denk gelmiş oluyor. kendime de kızdım neden bu kadar çok para verdim diye.

Ben zeynebin falını aklımda tutamıyorum garip bir şekilde ya
Ben her falcida oldugu gibi once dedikleri anlattiklari dogru mu diye bakiyorum. Dogruysa not aliyorum ama salliyorsa kisa kesip kapatiyorum. O durumda zaten tarihler cikmaz. Cogu falci ama ses kaydi atiyo, bi yandan cok iyi, obur yandan hoslanmam pek. Lerna cok uzun ses kaydi atti ve sonradan sorularimin hepsini cevapladi yine ses kaydiyla.

Bu arada kizlar, Lerna'yi nerden buldum diye soranlar oldu özelden. Bu arkadas yazinca ondan rica ettim numarasini.

bugün Yelda Hanım'dan randevu mu alsam dite düşünerek baktım ama sanırım hesabı kapanmış. galiba sosyal medyada sorun yaşadıklarından sürekli hesap değiştiriyor bu falcılar. demek ki kısmet değilmiş.

Numarasını atar mısınız

Numarasını atar mısınız

Falı çıkar çıkmaz sonuçta bir falcı .
Bana çıkmadı mesela anlattığı hikâyenin gerçekle hiç ilgisi yok .
Ayrıca ne kalabalığı?.
Bir kere aradım gün içinde hemen baktı .
Kapısında kuyruk olsa 3-5 gün sonraya randevu verir öyle falcılar var ki randevu bulamazsın .
Burda avukatlık yapmaya gerek yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…