- 8 Ağustos 2018
- 1.436
- 3.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kaçırmışım kim di sizin favoriniz?Yeni üye olanların tavsiye ettiklerine baktırmıyorum,anlayan anlamıştır
Ayrıca,Emine hanım burda yazılmadan çok önce baktırdım ben,Eylül gibi
İki kere baktırdım ilki çok iyiydi,dedikleri tuttu bende ve enerjisi güzel
Ancak benim olmazsa olmazım belli zaten
Zeynepben kaçırmışım kim di sizin favoriniz?
Ses kaydi al ben öle yapiyorumBen zeynebin falını aklımda tutamıyorum garip bir şekilde ya
Bende sürekli bastırıyor um ona olumsuz yorumlarda çok fazla ama ben de cikiyor ben imde favorim oZeynep
Ben her falcida oldugu gibi once dedikleri anlattiklari dogru mu diye bakiyorum. Dogruysa not aliyorum ama salliyorsa kisa kesip kapatiyorum. O durumda zaten tarihler cikmaz. Cogu falci ama ses kaydi atiyo, bi yandan cok iyi, obur yandan hoslanmam pek. Lerna cok uzun ses kaydi atti ve sonradan sorularimin hepsini cevapladi yine ses kaydiyla.Ben zeynebin falını aklımda tutamıyorum garip bir şekilde ya
Bu arada kizlar, Lerna'yi nerden buldum diye soranlar oldu özelden. Bu arkadas yazinca ondan rica ettim numarasini.Kızlar Lerna diye biri var oda 100 e bakıyor ama soru cevap onunki, isteyen varsa onunda numarasını verebilirim. Ermeni o yüzden biraz hissel olarak farklı, ben yabancıların daha iyi baktığını düşünüyorum
lerna tarot mu bakıyordu canımBu arada kizlar, Lerna'yi nerden buldum diye soranlar oldu özelden. Bu arkadas yazinca ondan rica ettim numarasini.
Canim benim, ben kahve baktirdim 100tl kahve fali. Sonra begenince katina da baktirdim ama o 300tl.lerna tarot mu bakıyordu canım
Tamamdır canım çok sağol.Canim benim, ben kahve baktirdim 100tl kahve fali. Sonra begenince katina da baktirdim ama o 300tl.
bugün Yelda Hanım'dan randevu mu alsam dite düşünerek baktım ama sanırım hesabı kapanmış. galiba sosyal medyada sorun yaşadıklarından sürekli hesap değiştiriyor bu falcılar. demek ki kısmet değilmiş.Kizlar çok sormuşsunuz Yelda hanımı özelden kendiniz sorun birinin beğendiği diğerine tutmaz etmez ben beğendim ama benim sorunum sadece ilişkim oldugu için bakımı hoşuma gıttı.Kefil olmak istemiyorum para ödüyoruz sonuçta hepimiz instg da fal.enerjievi adında sayfası var ordan görüşün
bana Berna anın telefonunu verebilir misin rica etsem? ben de deneyeyimCanim benim, ben kahve baktirdim 100tl kahve fali. Sonra begenince katina da baktirdim ama o 300tl.
telefondan mesaj at. ben öyle yapmıştımbugün Yelda Hanım'dan randevu mu alsam dite düşünerek baktım ama sanırım hesabı kapanmış. galiba sosyal medyada sorun yaşadıklarından sürekli hesap değiştiriyor bu falcılar. demek ki kısmet değilmiş.
Numarasını atar mısınızKızlar merhaba ben Yelda’ya baktırdım. Benim olayı genel hatlarıyla bildi. Öyle çok bir bilgi de vermedim. Doğum tarihi ve adımla baktı. Kadın olayı tak tak anlattı. 100 tane içerisinden valla en iyi bakan, en net bilen bu oldu. Herkese baktırdım hemen hemen, cidden parasının hakkını veriyor. Diğerleri 250 ye bakıyor saçma sapan yorumlar boşu boşuna para çöp oluyor. Baktırmak isteyene tavsiye ederim. İlk defa birinden memnun kaldım fal hayatımın şoku oldu
Numarasını atar mısınızTarihler tuttu evet anı şuanki durumu güzel anlattı. Dediği gibi ilerliyor ama asıl konu için daha uzun zaman var.
Bir tek tıktok dan baktırmadım oralara geçmedim daha. Sizinde beklediğiniz tarıhlerınız güzel fallarınız çıksın inş.
Telefon nosunu atar mısın ?Instagrami var mi bilmiyorum Lerna hanimin yazanlar oldu, bende sadece telefonu var.
Canim Berna kim ben baktirmadim oyle birisinebana Berna anın telefonunu verebilir misin rica etsem? ben de deneyeyim
Falı çıkar çıkmaz sonuçta bir falcı .Bu kadar sert yorumlar yapmayı bırakın. Ben Zeynep’ten gayet memnunum. Size çıkmamış olabilir ama 3 falı da çıktı. Buraya reklamını yapmamak için yazmadım. Babamın oğlu da değil. Ayrıca burda zeynepin hesabı da yok çünkü o telefon kalabalığını görseniz anlarsınız ihtiyacı da yok