İstanbul'da Fal - Falcılar

İşte tam olarak bu ve anlamadıgımda bu kimine mukemmel olan kimene sıradan oluyor ama nasıl oluyor :))))
En azından başından atmadı beni darladım kadını soru sorarak bıkmadan cevapladı.
Kesinlikle bende aynisi oldu. Ne sorduysam of demeden yardimci oldu. Kimsenin hakkina girmemeye cok gayret ediyor ve boyle insanlari cok seviyorum. Cocuklarim var, hak yenek istemiyorum asla dedi, helallik istedi.

Kesinlikle bende aynisi oldu. Ne sorduysam of demeden yardimci oldu. Kimsenin hakkina girmemeye cok gayret ediyor ve boyle insanlari cok seviyorum. Cocuklarim var, hak yenek istemiyorum asla dedi, helallik istedi.
Bende dekont gonderdım aynen hemen helallik istedi. Yaptığım iş belli helal edin dedi. Ben memnun da kaldım en azından verdiği tarihler tam tutturdu ilk falında. Şuanlık dediği gibi de ilerliyor bakalım.

Bende dekont gonderdım aynen hemen helallik istedi. Yaptığım iş belli helal edin dedi. Ben memnun da kaldım en azından verdiği tarihler tam tutturdu ilk falında. Şuanlık dediği gibi de ilerliyor bakalım.
Insallah gönlüne göre olur ve tüm güzel seyler olur

Kizlar buna bende baktirdim demin. Mukemmel diyebilirim ama vesile olmam tabiki. Kadin asiri iyi enerjili, sesi mukemmel, zaman ayiriyor ve oglumun bogazindan geciyo bu paralar hak kalmasin diyor. Iyi ki yazmis arkadas bunu bizimle paylasmis. Ben cok cok begendim. 100tl lik faldi ama 800 liraya bin basar. Takir takir anlatti herseyi. Zaten cikmasaydi da yazardim paylasmak amaciyla.

Gecen gün emineye baktırdım begendim. Tavsiye eden arkadaslara tesekkürler. Ama merak konusu su ki gelecek cıkıyor mu ? Zamanlar tutuyor mu acaba?
Instagrami var mi bilmiyorum Lerna hanimin yazanlar oldu, bende sadece telefonu var.

Sanirim mesajlar karismis, benim anlattigim Lerna hanim-> Kizlar buna bende baktirdim demin. Mukemmel diyebilirim ama vesile olmam tabiki. Kadin asiri iyi enerjili, sesi mukemmel, zaman ayiriyor ve oglumun bogazindan geciyo bu paralar hak kalmasin diyor. Iyi ki yazmis arkadas bunu bizimle paylasmis. Ben cok cok begendim. 100tl lik faldi ama 800 liraya bin basar. Takir takir anlatti herseyi. Zaten cikmasaydi da yazardim paylasmak amaciyla.

Emine hanima henuz baktirmadim.

Eminenin tarihleri tutmuyor. Arkadaslar , ayrıca benim hayatımda beklediğim bir sey vardi onu da bilemedi. Bu kadar önemli bir seyi bilmemesi de ilginç.
Cok sagol yorumun icin. Bunlar cok onemli bilgiler, cok tesekkur ederim tekrar.

demek ki geleceği tutmuyor ama geçmişi biliyor diyebilir miyiz?
Ben emineye baya oldu baktıralı,bana 2 tane önemli mesele söyledi. Bir tanesi bu kişiyle sen aynı şehirde değilsin ama bir mucize olacak ve sen bunu göreceksin dedi.Kişinin kendisini görmesemde ismini ve soyisminin yazılı olduğu işyeri tabelasını gördüm kendi bulunduğum şehirde ve bu kişi benim aklımda yokken seneler seneler sonra geldi. Bir işi için sorun yaşadığı için tekrar gidecek ve sen bunu bir yakının ağzından duyacaksın dedi,abisinden duydum bunlar tamamen çıktı. Esas konu için hala beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…