- 4 Aralık 2018
- 920
- 982
Emine kim cnm yeni birimiYelda mı emine mi? Ne dersiniz?
Burdan gordum yorumlarda. İkisine de baktırmadım henuzEmine kim cnm yeni birimi
Yelda kesinlikleYelda mı emine mi? Ne dersiniz?
Burdan gordum yorumlarda. İkisine de baktırmadım henuz
Yeldayi bilmiyorum ama emineye baktirdim bildiği seyler oldu gelecekle ilgili gecmisi tv izler gibi anlatıyor iyiydi yeldayi denemeyi düşünüyorumBurdan gordum yorumlarda. İkisine de baktırmadım henuz
Aynen anı bilen biri bile yok şaka gibiYa geçmişi ne yapacağız ki zaten yaşadık geçti, çoğumuz zaten aynı şeyi yaşıyoruz ama anı bilmesi önemli tamam gaybı yalnızca Allah bilir ben o yüzden gelecekle ilgili şunlar olacak desede kimsenin takdirine kaderimi sürüklemem ama anlık olarak yorumlayabilmesi bile kafi, yani 500 tane fal baktırmısımdır artık geçmişi söyleyen cezbetmiyo, geçmiş yani geçmiş ola :) napcam geçmişi. Ama anlık olarak duygu akışını vs bilmesi bana yeter
Merhaba, yelda hanımın iletişim bilgisini verir misiniz acaba ? :)Yelda kesinlikle
Neye baktirdinizkızlar yeldaya baktırdım hani müthişti diceğim bi durum yok ama berbatta diyemem hani param boşa filan gitmedinormal bir faldı işte
su ve yıldıznameNeye baktirdiniz
Ne kadara baktirdinizsu ve yıldızname
Bende baktirdim ve dusuncem ayni. :)kızlar yeldaya baktırdım hani müthişti diceğim bi durum yok ama berbatta diyemem hani param boşa filan gitmedinormal bir faldı işte
Bende ikisine baktirdim, 700 ödedim.Ne kadara baktirdiniz
Kendisi en mantiklisi hangisi onu soyluyor size. Ben su ve yildiznameye 700tl ödedim.Yelda ne kadara bakıyor?