- 21 Ağustos 2020
- 1.105
- 2.138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne kadara baktirdin ki canimzam yapar yakında ama değer mi tartışılır
İşte tam olarak bu ve anlamadıgımda bu kimine mukemmel olan kimene sıradan oluyor ama nasıl oluyor :))))zam yapar yakında ama değer mi tartışılır
Su fala 300 dedi yıldıznameye ilişki detaylandırma düşünce okuma 400 verdim bende.Kendisi en mantiklisi hangisi onu soyluyor size. Ben su ve yildiznameye 700tl ödedim.
Hem su hem yıldızname bakıyor sen seçiyorsun kendine göreYelda ne kadara bakıyor?
Kesinlikle bende aynisi oldu. Ne sorduysam of demeden yardimci oldu. Kimsenin hakkina girmemeye cok gayret ediyor ve boyle insanlari cok seviyorum. Cocuklarim var, hak yenek istemiyorum asla dedi, helallik istedi.İşte tam olarak bu ve anlamadıgımda bu kimine mukemmel olan kimene sıradan oluyor ama nasıl oluyor :))))
En azından başından atmadı beni darladım kadını soru sorarak bıkmadan cevapladı.
Bende dekont gonderdım aynen hemen helallik istedi. Yaptığım iş belli helal edin dedi. Ben memnun da kaldım en azından verdiği tarihler tam tutturdu ilk falında. Şuanlık dediği gibi de ilerliyor bakalım.Kesinlikle bende aynisi oldu. Ne sorduysam of demeden yardimci oldu. Kimsenin hakkina girmemeye cok gayret ediyor ve boyle insanlari cok seviyorum. Cocuklarim var, hak yenek istemiyorum asla dedi, helallik istedi.
Insallah gönlüne göre olur ve tüm güzel seyler olurBende dekont gonderdım aynen hemen helallik istedi. Yaptığım iş belli helal edin dedi. Ben memnun da kaldım en azından verdiği tarihler tam tutturdu ilk falında. Şuanlık dediği gibi de ilerliyor bakalım.
Canim benim ona daha var, onu diyemem simdiden.Yeldanın tarihleri çıkıyor mu o zaman?
Kizlar buna bende baktirdim demin. Mukemmel diyebilirim ama vesile olmam tabiki. Kadin asiri iyi enerjili, sesi mukemmel, zaman ayiriyor ve oglumun bogazindan geciyo bu paralar hak kalmasin diyor. Iyi ki yazmis arkadas bunu bizimle paylasmis. Ben cok cok begendim. 100tl lik faldi ama 800 liraya bin basar. Takir takir anlatti herseyi. Zaten cikmasaydi da yazardim paylasmak amaciyla.Kızlar Lerna diye biri var oda 100 e bakıyor ama soru cevap onunki, isteyen varsa onunda numarasını verebilirim. Ermeni o yüzden biraz hissel olarak farklı, ben yabancıların daha iyi baktığını düşünüyorum
Gecen gün emineye baktırdım begendim. Tavsiye eden arkadaslara tesekkürler. Ama merak konusu su ki gelecek cıkıyor mu ? Zamanlar tutuyor mu acaba?
Instagrami var mi bilmiyorum Lerna hanimin yazanlar oldu, bende sadece telefonu var.Kizlar buna bende baktirdim demin. Mukemmel diyebilirim ama vesile olmam tabiki. Kadin asiri iyi enerjili, sesi mukemmel, zaman ayiriyor ve oglumun bogazindan geciyo bu paralar hak kalmasin diyor. Iyi ki yazmis arkadas bunu bizimle paylasmis. Ben cok cok begendim. 100tl lik faldi ama 800 liraya bin basar. Takir takir anlatti herseyi. Zaten cikmasaydi da yazardim paylasmak amaciyla.
Genel olarak nasildi canim?Gecen gün emineye baktırdım begendim. Tavsiye eden arkadaslara tesekkürler. Ama merak konusu su ki gelecek cıkıyor mu ? Zamanlar tutuyor mu acaba?
Eminenin tarihleri tutmuyor. Arkadaslar , ayrıca benim hayatımda beklediğim bir sey vardi onu da bilemedi. Bu kadar önemli bir seyi bilmemesi de ilginç.Genel olarak nasildi canim?
Cok sagol yorumun icin. Bunlar cok onemli bilgiler, cok tesekkur ederim tekrar.Eminenin tarihleri tutmuyor. Arkadaslar , ayrıca benim hayatımda beklediğim bir sey vardi onu da bilemedi. Bu kadar önemli bir seyi bilmemesi de ilginç.
Bencede çok olumlu idi ama olmadı ben çok beğenmedim onuEminenin tarihleri tutmuyor. Arkadaslar , ayrıca benim hayatımda beklediğim bir sey vardi onu da bilemedi. Bu kadar önemli bir seyi bilmemesi de ilginç.
demek ki geleceği tutmuyor ama geçmişi biliyor diyebilir miyiz?Bencede çok olumlu idi ama olmadı ben çok beğenmedim onu
Ben emineye baya oldu baktıralı,bana 2 tane önemli mesele söyledi. Bir tanesi bu kişiyle sen aynı şehirde değilsin ama bir mucize olacak ve sen bunu göreceksin dedi.Kişinin kendisini görmesemde ismini ve soyisminin yazılı olduğu işyeri tabelasını gördüm kendi bulunduğum şehirde ve bu kişi benim aklımda yokken seneler seneler sonra geldi. Bir işi için sorun yaşadığı için tekrar gidecek ve sen bunu bir yakının ağzından duyacaksın dedi,abisinden duydum bunlar tamamen çıktı. Esas konu için hala beklemedeyimdemek ki geleceği tutmuyor ama geçmişi biliyor diyebilir miyiz?