- 13 Ekim 2022
- 3
- 1
Yeni üye tavsiyesi… saol canım sen baktır. Valla aptal yerine koymaya çalışanlara ayrıca sinir oluorum. NeyseKızlar bir önerim olacak facebookta ki falcı sayfasında keşfetmiştim emine ablayı sonra 1 arkadaşıma daha tavsiye ettiö çok iyi su falı baktı 4 kere olacak bu akşamla baktırcağımla,kahve falınada aynı şekilde güzel bakıyor bakmaktirmak isteyenler facebooktan bakmayı bıraktığı için instası var falci__elmas . Buradan bakımlarlarla ilgili bilgi alabilirsiniz,numarasını veriyor bakımları wp üzerinden yapıyor.
Bitanem, sana DM yolluyorum.Kızlar instagramda yakamoztarot diye bir sayfa gördum yorumları cok iyi geri dönuskerı yani hic baktıran oldu mu
Merhaba, ben baktirdim Nihal'e. Burda cogu kisi sanirim. Ani iyi biliyo evet ama gerisi bombos. Café'den ayrildi, artik evinde veya telefonda bakiyor. Fiyati bende 300tl'ydi. Simdi ne kadar bilemem, ben agustosta baktirmistim.Merhaba, 2019 yılından sonra tekrar hesabımı açtım size bir şey danışmak istiyorum. Ben o tarihte Sembol kafe Nihal'e telefonla baktırmıştım, geçmiş ve anla ilgili yorumlarından memnun kalmıştım. Acaba Nihal hala Sembol'de mi ya da telefonla bakmaya devam ediyor mu, bir bilginiz var mı? Telefonunu da sildim bir daha lazım olmaz zaten istediğim bilgileri aldım diye ama en azından Sembol'deyse oradan ulaşabilirim diye düşündüm. Bilginiz varsa, ya da son zamanlarda baktırdıysanız telefon ve ücret hakkında güncelleme yaparsanız çok sevinirim.
merhabalar zihin okuma nekadar acaba baktırdıysanızMerhaba ben sembol kafede toprağa baktırdım zerre memnun kalmadım. İnstada herabakımdunyası var analiz yapıyor. O kadından çok memnunum bilginize
Bana da numarasini yazar misin?Gunaydin herkese,
Ben cok iyi birini buldum kizlar. 2 ay once baktirdim ama telefonu kapatasim gelmisti o an icin ama cikti iste cok tuhaf bi sekilde. Herkes sormasin ne dedi nasil oldu falan diye cunku ozel. Ciktiktan sonra paylasiyorum bilginize. Burdan 1 arkadasimla paylastim sadece. Numarasini isteyen yazabilir ama 1 sartla. Herkes paylassin forumda ki birbirimize yardimci olalim. Bu arada Zeynepciler yazmasin, onlarin yorumlarini tahmin ediyorum, cikmadi dicekler.
Serpil Hanmın telefonu var mı acaba rica etsem.Beylikdüzü Kolan Hastanesinin orda
Peki kuzey Ya da Gökçe’ye hiç baktırdınız mı merak ediyorum ama nasıl ulaşacağımı bilmiyorumYa çok afedersiniz ama mirza berbat bi falcı . Salamasyon özensiz ayrı ca , iki guzel sey söyleyimde gitsin der gibi bakıyor .
Kuzey Ya da Gökçe’ye gittiniz mi acaba daha önce onları herkes çok övmüş ama bulamıyorumSymbol nişantaşındakilerin genel hal ve tavrı böyle gerçekten...Mirza, Fulya ve diğerleri...tıkmışlar bunları küçük bir odaya, aynı anda üç falcı fal bakıyor, bazen sesleri birbirine karışıyor, cafenin yapısı zaten düzgün fal bakmaya müsait değil, ayıp olmasa üç falcıyı aynı masaya oturturdu bunlar,ortam laçka, falcısı da laçka olacak tabii
kuzey Ya da Gökçe’ye gittiniz mi acaba daha önce onları herkes çok övmüş ama bulamıyorumBurada kimin için iyi birsey çıksa seviniorum inanin ki. Hiç gormedigim sizlerle aramda bir bağ oluştu resmen. Hepimize şu olumlu fallar insalla çıkar. Ole bunaldim ki. Patlayan tüm falları bende bOrc olarak biliorum arkadaslar inanin tüm samimiyetimle burdayım. Ekimin sonunu cidden bekliorum. Zaten sadece bir buçuk ay kaldi. Artık bu dediklerin de zaman takılıyorum çünkü en son temmuzdu çıkmayın ekimin sonu yaptılar onu. Hala dedikleri şey yok orta da. Bakalım nolucak. İnşallah buradaki herkese iyi seyer çıkar.