İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzey Ya da Gökçe’ye gittiniz mi acaba daha önce onları herkes çok övmüş ama bulamıyorum
Gunahinizi almak asla istemiyorum ama merak ediyorum. Bu falcilari Google'dan hemen bulabilirsiniz, neden her yorumun altina ayni cumleyi yaziyorsunuz?

Gunahinizi almak asla istemiyorum ama merak ediyorum. Bu falcilari Google'dan hemen bulabilirsiniz, neden her yorumun altina ayni cumleyi yaziyorsunuz?
Bulamadığım için ve kimse de cevap vermediği için yazıyor olabilir miyim acaba siz gitmek istemiyorsanız gereksiz yorum yapmanıza gerek de yok

Bulamadığım için ve kimse de cevap vermediği için yazıyor olabilir miyim acaba siz gitmek istemiyorsanız gereksiz yorum yapmanıza gerek de yok
Acaba insanlar acılı olduğu için cevap vermiyorlar olabilirler mi. İçlerinde enkazda kalan arkadaşlarımız yakınları olanlar olabilir mi. Pes

"Baktiranlar cok ovuyor", diyosun ya. Ozaman neden o "ovenlere" sormuyosunda buraya gelip hep ayni yorumu yaziyosun. Gercekten hic inandirici degil.

Gokcenin numarasini alabilir miyim?

Nazifenin numarasini alabilir miyim?

"Baktiranlar cok ovuyor", diyosun ya. Ozaman neden o "ovenlere" sormuyosunda buraya gelip hep ayni yorumu yaziyosun. Gercekten hic inandirici degil.
Soramadığımı nerden biliyorsun kaldı ki neyi kanıtlamanın peşindesin başka yerde havlar mısın bi faydan yok madem boş boş da konuşma bari gerizekalı

Arkadaşlar selam, Kadıköy'de bir falcı tavsiyeniz var mı? Çok uzun zamandır yüzyüze baktırmadım, ihtiyacım var.

Arkadaslar simdi size falci listemi guncelleyecegim, objektif bir şekilde yorum yapacagim.
Sarmasik kafe hasan; gecmis ve anda mükemmel. Onun üstüne tanımadım ama gelecek kocaman bir sıfır.
İzmir han kafe falcilari; seda ve derya ilk falda cok başarılı sonraki fallar sacmaliyorlar. Ama sedaya cok sik gitmezseniz iyi bir falci ,gelecegi görüyor ama vadesi tutmuyor.
Zeyder; her falında degisik bir sey soyluyor o yuzden emin değilim. Sadece bir konu için fal baktirirsaniz dediklerinden çıkan oluyor.
Fal sepeti Duygu Aura; anda başarılı gelecek için tutan şeyleri var.
Fal sepeti Demir; vadesi tutmuyor ama dedikleri çıkıyor.(hepsi degil) Ask ile alakalı bilemiyor.
Fal sepeti Saime elmas; vadesi patladı.
Meşhur zeynep; asla vadeleri tutmaz ama hayatımla ilgili donum noktası olacak olayları bildi. Olumsuzlari soylemiyor ama olumlu olan her sey dedigi gibi gelişiyor. Belki de enerjimiz tuttu bilmiyorum. Beğenmeyen de var ben beğeniyorum. Bana genelde hep istikrarlı yorum yapar.
Nihal; vadesi ve dedikleri cikmiyor. Anlık okumada iyi,gelecek 0.
Şengül Boybaş; analiz kısmında oldukça iyi,hayatinizin genel gidisatiyla ilgili söylediği gelecek öngörüleri de iyi. Ama diğer falcilardan cok da farklı şeyler söylemiyor. Parasına değmez.
Daha hatırlamadığım onlarca falci var. Ama en iyisini sona sakladım.simdi anlatacagim.
Ümit koc. Ümit abi gerçekten baktırdığım falcilar içinde en iyisi. Bilemediği seyler de var ama spesifik bildiği seyler de var. Asla net bir vade vermez ama eger veriyorsa kesinlikle cikar. Gelecek öngörüleri cok iyidir. Ama onun gelecekle 8lgili bir sey söylemesi için sizin spesifik sorular sormaniz lazım. Ümit abi bir vade veriyorsa mutlaka tutar. Bu arada diğer falcilar gibi olay akisi anlatmaz ,kısaca bir seyler tahmin etmeye çalışır. Ama dedigi seyler cikar ve vadeleri tutar. Bana bir vade vermişti, tuttu.
Aklima daha başka falci gelmiyor ama gelirse yazacagim. Herkese paranızı kaptırmayın, benim anladığım fal biraz da enerji isi. Ayrica birine iyi bakan falci başka birine kotu bakabiliyor. O yuzden cok deneme yaparak ancak buldum ben. Insallah siz de aradığınızı bulursunuz.

Ümit bey nerede bakıyor acaba?

Ya Ümit'i yazmissin ya. Gercekten cok iyi birisi, ben cok sevmistim kisi olarak. Fali bende cikmadi ama cani sagolsun onun. Mukemmel karakteri var daha ne olsun. Ayrica hic reklam yapmadi/yapmaz.

Nihal'e cok guvenmistim anı bildigi icin ama maalesef hicbir sey cikmadi. Bide cok baktirinca Nihal'e bosveriyo, ciddiye bile almiyo sonra.

Canım kadikoy bitti eskiden olsa 1 2 isim önerirdim ama artık hiç yok.Eskilerden birini görmek iyi geldi bu arada umarım iyisindir .:).
Sağol canım iyiyim, çok uzun zamandır fal baktırmıyordum ne yüzyüze ne online. Bir heves geldi ama sen yok diyorsan yoktur. Umarım sen de iyisindir:)

Canım ozeldende yazdim sana nihalin nosu varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…