- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 39
Gunahinizi almak asla istemiyorum ama merak ediyorum. Bu falcilari Google'dan hemen bulabilirsiniz, neden her yorumun altina ayni cumleyi yaziyorsunuz?Kuzey Ya da Gökçe’ye gittiniz mi acaba daha önce onları herkes çok övmüş ama bulamıyorum
Bulamadığım için ve kimse de cevap vermediği için yazıyor olabilir miyim acaba siz gitmek istemiyorsanız gereksiz yorum yapmanıza gerek de yokGunahinizi almak asla istemiyorum ama merak ediyorum. Bu falcilari Google'dan hemen bulabilirsiniz, neden her yorumun altina ayni cumleyi yaziyorsunuz?
Acaba insanlar acılı olduğu için cevap vermiyorlar olabilirler mi. İçlerinde enkazda kalan arkadaşlarımız yakınları olanlar olabilir mi. PesBulamadığım için ve kimse de cevap vermediği için yazıyor olabilir miyim acaba siz gitmek istemiyorsanız gereksiz yorum yapmanıza gerek de yok
"Baktiranlar cok ovuyor", diyosun ya. Ozaman neden o "ovenlere" sormuyosunda buraya gelip hep ayni yorumu yaziyosun. Gercekten hic inandirici degil.Bulamadığım için ve kimse de cevap vermediği için yazıyor olabilir miyim acaba siz gitmek istemiyorsanız gereksiz yorum yapmanıza gerek de yok
Gokcenin numarasini alabilir miyim?2 senedir gittiğimiz falcıları özetledim
Beşiktaş kuzey: 7-8 kere gitmişizdir, an konusunda iyi, ilk baktıkları daha iyiydi ama son 4-5 falda söyledikleri pek çıkmıyor.
Beşiktaş gökçe: favorilerimizden biri, sürekli giderdim ama dükkanı kapamışlar beşiktaşta. Dedikleri çıkıyordu en azından bende. 4 aydır aramayan eski sevgilim için "bu telefonu bu akşam yanından ayırma, eli kulağında" 3 saat sonra aradı. bu tür şeyleri vardı. yıldızname bbakıyordu kahe tarotla beraber. severdim ama artık telefonda bakıyormuş.
Symbol murat: para tuzağı
Sybmbol nişantaşı mirza: çıkmadı
Symbol nişantaşı aykut: çıkmadı
Symbol nişantaşı fulya: bir şey bildi sadece, onu dışında olmadı henüz
Cafe 46 nalan: dedikleri çıkmadı
Mozaik Kerim: Anda ve geçmişte ço şaşırtıcıydı ve çok başarılıydı ama geleceği dair dedikleri çıkmadı
Sevgi Kafe Sevgi kadıköy: arkadaşıma "yağmurlu günde gelecek" dedi, eski sevgilisi yağmurlu bir akşamda geldi. bana bir şey çıkmadı ama anı bilmişti.
Cafe babavanga Emre: Duru görü bakıyorum diyodu, çıkmadı dedikleri, biraz terapi gibi geçiyo samimi biri ama
Sarmaşık kafe Ayşe: 2 kere gittik, anı biliyor, geleceğe dair dedikleri henüz vadesi gelmedi
Kartal Medyum Talya (Hülya): kendi kendine sallanıyor kahve bakarken arkası dönük şekilde, sonra dönüp taort bakıyor. gittiğim arkadaşlarıma o anı ve geçmişi bildi ama benle tutmadı enerjisi pek. Bildikleri vardı ama zorlama gibi geldi. Vade gelmedi bilmiyoruz.
Madam Denis Deniz: Birden fazla gittim, anı ve geçmisi süper bildi. Bazı çıkmayan şeyler var ama genel olarak biliyor bence. Çok spesifik şeyler bilmişti bende, kimsenin bilemeeceği ve dedikleri de oldu.
Taksim Cem: kafe adıı hatırlamıyorum, 3 haftadır konuşmuyodum sevgilimle ve tarih verdi o tarihte yazıcak dedi yazdı, gerisi çıkmadı.
Asmin'deki falcılar: çoğuna gittim, memnun etmedi.
Laf Kaze Kuzey: Dedikleri çıkmadı
Angels Deniz:Anı bilmişti ama genel olarak memnun kalmadım geçmiş için
Angels Cengiz: çok düz bakıyor, sanki 5 fal 25 lira yazan fal kafeler gibi ama bildiği şeyler oldu şaşırmıştım.
Symbol Serkan: Arkadaşıma direkt isim verdi bana veremedi, çok tutmadı aslında onun dışında. İsim şovu olmasa o kadar abartılmazdı
Sevgiler güss
Nazifenin numarasini alabilir miyim?Çogunun verdiği vade geçti ( Hande,Mirza,Tutku,Fulya)hepsi barısacaksınız demişti.
Nazife'nin dediği birkac sey cıktı ( hastalık , işle alakalı bir konu ve eğer sayılırsa geçen gün sosyal medyadan attığı geçmiş olsun msg ı . barısacaksınız dedi )
Şuşu Şengül ( henüz çıkan bir şey yok , barısacaksınız demişti ama tarih vermedi )
Asmin Can ( vadesi henüz gelmedi,barısacaksınız dedi )
Ayhan ( vadesi henüz gelmedi,barısıcaksınız dedi)
yani kısaca hepsi barısacaksınız dedi ama tık yok .
benim aralarında en cok begendiğim Nazifedir .Tekrardan baktırıcam ona çünkü en çok onu dediği oldu.Handenin ilk falı komple çıkmıştı.
bu isimler için yorum yapabilecek olan var mı ?
Soramadığımı nerden biliyorsun kaldı ki neyi kanıtlamanın peşindesin başka yerde havlar mısın bi faydan yok madem boş boş da konuşma bari gerizekalı"Baktiranlar cok ovuyor", diyosun ya. Ozaman neden o "ovenlere" sormuyosunda buraya gelip hep ayni yorumu yaziyosun. Gercekten hic inandirici degil.
Ümit bey nerede bakıyor acaba?Arkadaslar simdi size falci listemi guncelleyecegim, objektif bir şekilde yorum yapacagim.
Sarmasik kafe hasan; gecmis ve anda mükemmel. Onun üstüne tanımadım ama gelecek kocaman bir sıfır.
İzmir han kafe falcilari; seda ve derya ilk falda cok başarılı sonraki fallar sacmaliyorlar. Ama sedaya cok sik gitmezseniz iyi bir falci ,gelecegi görüyor ama vadesi tutmuyor.
Zeyder; her falında degisik bir sey soyluyor o yuzden emin değilim. Sadece bir konu için fal baktirirsaniz dediklerinden çıkan oluyor.
Fal sepeti Duygu Aura; anda başarılı gelecek için tutan şeyleri var.
Fal sepeti Demir; vadesi tutmuyor ama dedikleri çıkıyor.(hepsi degil) Ask ile alakalı bilemiyor.
Fal sepeti Saime elmas; vadesi patladı.
Meşhur zeynep; asla vadeleri tutmaz ama hayatımla ilgili donum noktası olacak olayları bildi. Olumsuzlari soylemiyor ama olumlu olan her sey dedigi gibi gelişiyor. Belki de enerjimiz tuttu bilmiyorum. Beğenmeyen de var ben beğeniyorum. Bana genelde hep istikrarlı yorum yapar.
Nihal; vadesi ve dedikleri cikmiyor. Anlık okumada iyi,gelecek 0.
Şengül Boybaş; analiz kısmında oldukça iyi,hayatinizin genel gidisatiyla ilgili söylediği gelecek öngörüleri de iyi. Ama diğer falcilardan cok da farklı şeyler söylemiyor. Parasına değmez.
Daha hatırlamadığım onlarca falci var. Ama en iyisini sona sakladım.simdi anlatacagim.
Ümit koc. Ümit abi gerçekten baktırdığım falcilar içinde en iyisi. Bilemediği seyler de var ama spesifik bildiği seyler de var. Asla net bir vade vermez ama eger veriyorsa kesinlikle cikar. Gelecek öngörüleri cok iyidir. Ama onun gelecekle 8lgili bir sey söylemesi için sizin spesifik sorular sormaniz lazım. Ümit abi bir vade veriyorsa mutlaka tutar. Bu arada diğer falcilar gibi olay akisi anlatmaz ,kısaca bir seyler tahmin etmeye çalışır. Ama dedigi seyler cikar ve vadeleri tutar. Bana bir vade vermişti, tuttu.
Aklima daha başka falci gelmiyor ama gelirse yazacagim. Herkese paranızı kaptırmayın, benim anladığım fal biraz da enerji isi. Ayrica birine iyi bakan falci başka birine kotu bakabiliyor. O yuzden cok deneme yaparak ancak buldum ben. Insallah siz de aradığınızı bulursunuz.
Telefonda bakiyor. Ozelden yazacagim numarasiniÜmit bey nerede bakıyor acaba?
Ya Ümit'i yazmissin ya. Gercekten cok iyi birisi, ben cok sevmistim kisi olarak. Fali bende cikmadi ama cani sagolsun onun. Mukemmel karakteri var daha ne olsun. Ayrica hic reklam yapmadi/yapmaz.Arkadaslar simdi size falci listemi guncelleyecegim, objektif bir şekilde yorum yapacagim.
Sarmasik kafe hasan; gecmis ve anda mükemmel. Onun üstüne tanımadım ama gelecek kocaman bir sıfır.
İzmir han kafe falcilari; seda ve derya ilk falda cok başarılı sonraki fallar sacmaliyorlar. Ama sedaya cok sik gitmezseniz iyi bir falci ,gelecegi görüyor ama vadesi tutmuyor.
Zeyder; her falında degisik bir sey soyluyor o yuzden emin değilim. Sadece bir konu için fal baktirirsaniz dediklerinden çıkan oluyor.
Fal sepeti Duygu Aura; anda başarılı gelecek için tutan şeyleri var.
Fal sepeti Demir; vadesi tutmuyor ama dedikleri çıkıyor.(hepsi degil) Ask ile alakalı bilemiyor.
Fal sepeti Saime elmas; vadesi patladı.
Meşhur zeynep; asla vadeleri tutmaz ama hayatımla ilgili donum noktası olacak olayları bildi. Olumsuzlari soylemiyor ama olumlu olan her sey dedigi gibi gelişiyor. Belki de enerjimiz tuttu bilmiyorum. Beğenmeyen de var ben beğeniyorum. Bana genelde hep istikrarlı yorum yapar.
Nihal; vadesi ve dedikleri cikmiyor. Anlık okumada iyi,gelecek 0.
Şengül Boybaş; analiz kısmında oldukça iyi,hayatinizin genel gidisatiyla ilgili söylediği gelecek öngörüleri de iyi. Ama diğer falcilardan cok da farklı şeyler söylemiyor. Parasına değmez.
Daha hatırlamadığım onlarca falci var. Ama en iyisini sona sakladım.simdi anlatacagim.
Ümit koc. Ümit abi gerçekten baktırdığım falcilar içinde en iyisi. Bilemediği seyler de var ama spesifik bildiği seyler de var. Asla net bir vade vermez ama eger veriyorsa kesinlikle cikar. Gelecek öngörüleri cok iyidir. Ama onun gelecekle 8lgili bir sey söylemesi için sizin spesifik sorular sormaniz lazım. Ümit abi bir vade veriyorsa mutlaka tutar. Bu arada diğer falcilar gibi olay akisi anlatmaz ,kısaca bir seyler tahmin etmeye çalışır. Ama dedigi seyler cikar ve vadeleri tutar. Bana bir vade vermişti, tuttu.
Aklima daha başka falci gelmiyor ama gelirse yazacagim. Herkese paranızı kaptırmayın, benim anladığım fal biraz da enerji isi. Ayrica birine iyi bakan falci başka birine kotu bakabiliyor. O yuzden cok deneme yaparak ancak buldum ben. Insallah siz de aradığınızı bulursunuz.
Canım kadikoy bitti eskiden olsa 1 2 isim önerirdim ama artık hiç yok.Eskilerden birini görmek iyi geldi bu arada umarım iyisindir .:).Arkadaşlar selam, Kadıköy'de bir falcı tavsiyeniz var mı? Çok uzun zamandır yüzyüze baktırmadım, ihtiyacım var.
Sağol canım iyiyim, çok uzun zamandır fal baktırmıyordum ne yüzyüze ne online. Bir heves geldi ama sen yok diyorsan yoktur. Umarım sen de iyisindir:)Canım kadikoy bitti eskiden olsa 1 2 isim önerirdim ama artık hiç yok.Eskilerden birini görmek iyi geldi bu arada umarım iyisindir .:).
Bende aylarca yazdim hiç bir dönüş yapmadı.İnstagram ve twitterda yakamoz kullanıcı adında tarotçu var 3 aydır yazıyorum bana cevap vermiyor hiç denk geldiniz mi acaba ?
varsa bende alabilir miyimGokcenin numarasini alabilir miyim?
Merhaba, ben de alabilirmiyim numarasiTelefonda bakiyor. Ozelden yazacagim numarasini
Canım ozeldende yazdim sana nihalin nosu varmi ?Merhaba 2 senedir onlarca fal bastırmış biri olarak Ümit Koc'u tek geçerim. Vade vermez ama verdiği zaman da o vadede dedigi şeyler olur. Biraz sorularla yonlendirmeniz gerekiyor ama onun dışında gelecegi bilen görmedim. Bir de Izmir'de Seda var o da cok iyi, tavsiye ederim