İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada fal sepetinde fal baktırıpta memnun kaldıgınız falcı var mı arkadaslar
Zülal hanım var ona baktırdım o çok iyidi. Sadece konuşurken anlaması zor.
Bir diğeri ise alaca pera. Tane tane bir anlatımı var hoş bir kadın. Ve vadeleri asla şaşmadı ne dediyse çıktı.
Akın kurttan memnundum ama adam çok saçmalamaya başladı. O yüzden artık onu bıraktım. Tarihleri de çıkmadı zaten.
Liste kabarık aslında yıllardır müşterileriyim bi ara üşenmeyip tüm yorumcuları paylaşacağım

Burdaki tek sorun Zeynep herkese dönecek diyo olması işte bana dönmeyi bırak ne evlilik teklifleri vs vs adam başkasıyla oldu o derece iyi yani :))) Bence 1-2sinde tutuyo sende bence şansa tutmuş bu durum Zeynepte.

Kizlar arzunun son baktigi fali dinledim.
Kadinin dedigi yine cikmis.
Bana orda senin kismetin acilmis karsina iki kisi cikicak biri esmer biri kumral istemiceksin demis.
gercekten öyle oldu. Iki kisi cikti, Biri kumral biri esmer. Ikisini de istemedim.
Ani da güzel bilmis simdi dinleyince tekrar fark ettim. Bakarken karisik gibi gelmisti, ama yok bilmis.
Lakin ben arzuya biraz fazla ücret yolladim. Acaba ondan mi daha ayrintili bakti, yani daha cok üstüne düstü. Siz kahve fali ücreti falan yolluyor olabilirmisiniz?

teşekkür ederim evet alacada da bende şöyle bir sey oldu 2 ve 5 rakamı goruyorum dedi bir sonraki ayın 25ine dikkat et dedigi icin cıkmadı sandım hep ama sonra dikkat ettim ki 2 ay sonra ayın 5inde iletişime gecmisiz belki de onu öngördü cok tatlı birisi

Ben kahve baktirdim ve kahve fali icin belirledigi ucreti gonderdim. Asla memnun kalmadim falindan, ama az para aldigi icin mi bu sekilde davrandi diyosunuz? Yani oyleyse cok sacma olur, ben belirledigi fal ucretini gonderdim size cikmasina sevindim umarim iyi seylerdir ama gercekten bana baktigi gibi bakmamis anlasilan size, hatta bana oyle bakan daha dogrusu bakmayan birinin nasil size bu kadar bildigi konusunda da hayretler icerisindeyim, ayni kisi mi degil mi diye sorgulamiyor da degilim yani

Insanlar kahve falı ücreti dahi yollasalar etik olarak iyi bir insan gördüğünü söyler. Kahve falında 15 dakika emek verir su falına 30 dakikasını ayırır, fiyat farkı ondan kaynaklanır; ellerindeki doneler araç zaten. Sanki fal telvesine göre mi karar veriyorlar. Tahminen öngörüleri mutlaka vardır, günah ya yüksek ücret tarifesine göre kendini konsantre edip etmemek. Bu da başka bir insani ayıp. İyice bu fal ve falcı dünyasından içim kalktı. Zaten kazançları (muslumanlar için söylüyorum, tabi ki isteyen istedigi dine inanır ama çoğu biz de Müslümanız diyor) haram, harama bir de insani ayıp eklemek... Bir liram bile kıymetli artık. Eger bu şekilde bakim yapan varsa aldığı ahlara hazır olsun. Zaten biz de gaybi biliyorlar diye basvurmuyoruz iki kafa dağıtıp anda beyin okuyabiliyorlar mi (ki bilimsel olarak da var) karşı taraf ne düşünüyor, her mesele sadece aşk değil, iş, evlat, aile bir sürü sorunu olan var, onun için baktırıyoruz yani iyice içimiz kalktı bozmayan kaldı mı kaç yıldır buraya yazıyor dusuncelerimizi paylaşıyoruz hele pandemi telefonda fal olayı çıktı iyi dediğimiz dahi kendini batırdı. Paramiza sahip çıkalım kızlar başka bisey demiyorum. Kedi köpek maması alirim fakir yavrulara oyuncak çikolata alırım bu paragöz tiplere bir kuruş vermem bu nedir ya.

Ya haklisiniz, sonucta ücret ödüyorsunuz. Yinede bakmasi lazim. Ama dedigim gibi bende arzu nun hep ses kayitlari var, hatta Edddh ye yolladim, tüm fallari senelerden beri hep cikmis.
Ama bende fikir yürütüyorum neden bazimiza daha ayrintili ve digerlerimiz memnun kalmiyor diye.
Bana yine anlik söyledigi seyler bile dogru. Mesela exin yilbasindan beri seni düsünüyor dedi. Ve senle iletisime gecicek dedi mesela, aylardir aramayan adam cidden ocak‘in 2. haftasi bana yazmis, hemde heryerden engelli oldugu icin kendine fake bi hesap acarak. Bana arzu cikiyor fark ettim.

Zamaninda exim icin, herkes döner derken, o alayli bi sekilde gülüp en az 16 ay dönmez, arar ama dönmez demisti, dönmedi.
Zamaninda hala sok icindeyim, yeni kizla nikah tarihi almis ama evlenmicekler akli karisicak senle ilgili demisti.
Gercekten nikah tarihi almislar, ama evlenmediler, o ara bana dönmek istemisti.
Bukadar ayrintili bilgi verip de hakli cikan bir falci, neden baskalarinda kötü bakiyor diye bende düsünüp kendi kendime fikir üretiyorum.
Dinlerken ses kaydi alin muhakkak. Ben busefer baktirdigimda nekadar karisik konustu demistim. Sonradan ses kaydini dinleyince fark ettim yine bilmis herseyi.

Son düzenleme:
Birde besiktasta bi safiye var, ofisinde tarot bakiyor, 2. kat.
Telefondan bakmiyor. Gecen sene istanbuldayken gitmistim. O kisa vade bakiyor 3-6 ay sonra degisebilir fal diyor. Ama ozamanlar anlik dedigi seyler cikmisti bu arada. Cok hizli bi faldi 15 dakika falan sürüyor, ama sorulariniz cevap buluyor. Cikmis oda.

Birde biryolunvar da serkan var. Bana ilk baktigi fal harfiyen cikmisti, arkadaslarimada. Sonralarinda baktirdigimda bidaha cikmadi. Ama ilk fallari cikiyor. Uyguna bakiyor onu bi deneyin isterseniz

Besiktasdaki safiye ne kadara bakıuor istanbula geçersem aklımda bulunsun

Bu kim telefonda bakıyormu bilgi verirmisiniz

Kim var şimdi sırada ben olumsuz duymak için Zeynep i arasam diorum bir yanımda arama dio. Gelecekle ilgili dedikleri asla çıkmıo

Kim var şimdi sırada ben olumsuz duymak için Zeynep i arasam diorum bir yanımda arama dio. Gelecekle ilgili dedikleri asla çıkmıo
Canım lütfen hem maddi anlamda zorda kalıyorum diyorsun parana acı cidden burada sana üzüldüm kendimi gördüm enerjini de bereketini de alıyor anlıyorum seni de ama yapma bence biraz bi perhize al kendini sana daha iyi gelecek bunu sende biliyorsun

Haklısın bu yolda milyon dollarların olsa biter. İnşallah yoluna girse hersey de bende kurtulsam.

zeynep olumsuz konuşmuyo kiii
bana bitmiş bu iş hayırlı olsun dediği mahkemem 2 kere ertelendi ve olumsuz ilerledi hep
arkadaşıma kendime dair napacağımı bilmiyorum elim kolum bağlı hapsoldum hayatıma dediği adam nişanlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…