İstanbul'da Fal - Falcılar

herkese selamlar, angels'ta cengiz bey vardı. kendisi şu an nerede bakıyor haberiniz var mı? telefon ile bakıyorsa iletme şansınız var mı

şimdi yorumlara baktım da, kimse önermemiş kendisini. Adını yanlış hatırlamıyorsam 2019'da bana olumsuz konuşmamıştı, hatta çok spesifik bir şeyi bildiğini hatırlıyorum, o yüzden merak etmiştim ama bu kadar negatif yorumu varsa bana sallayıp tutturmuştur muhtemelen gerek yok numaraya ama önerilerinizi alabilirim

Acaba insanlar acılı olduğu için cevap vermiyorlar olabilirler mi. İçlerinde enkazda kalan arkadaşlarımız yakınları olanlar olabilir mi. Pes
Burda takıldığınıza göre Ya da bana cevap yetiştirebildiğinize göre bu ihtimal pek de tutarlı değil ayrıca istediğimi sorabilirim kimi ne alakadar eder sizi rahatsız ediyorsa bakmayın ya da boş boş cevaplar vermeyin herkes burda birbirine bi şey soruyor cevap almaya çalışıyor

Son mesajıma yeni cok iyi iki falci ekliyorum izmirde Orhan ve Alex ikisi de cok iyi. Verdikleri vadeler de ayni soyledikleri seyler de. İsteyenlere özelden numara veriyorum

Bana atar mısınız?

Numarası nedir ümit beyin

Ümit beyin numarasını atar mısın

Ümit çok iyi bir insan, kirmaz incitmez adam gibi adamdir. Ama maalesef bana ve cevremdeki her kime baktiysa faldan memnun kalmadik. Gerci fal bu, kimlere ne paralar döktük ama yine de okuyunca tecrubemi yazmak istedim. Pahali da degil fali, ben iki kez baktirdim maalesef mutlu olmadim. Keza baska arkadaslarim da oyle.

Numarasını atar mısın twitter kullanmıyorum

Bu kızın numarası var mı twitterım yok da

Numarası var mı

Numarası var mı ?

Numaraları var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…