2 senedir gittiğimiz falcıları özetledim
Beşiktaş kuzey: 7-8 kere gitmişizdir, an konusunda iyi, ilk baktıkları daha iyiydi ama son 4-5 falda söyledikleri pek çıkmıyor.
Beşiktaş gökçe: favorilerimizden biri, sürekli giderdim ama dükkanı kapamışlar beşiktaşta. Dedikleri çıkıyordu en azından bende. 4 aydır aramayan eski sevgilim için "bu telefonu bu akşam yanından ayırma, eli kulağında" 3 saat sonra aradı. bu tür şeyleri vardı. yıldızname bbakıyordu kahe tarotla beraber. severdim ama artık telefonda bakıyormuş.
Symbol murat: para tuzağı
Sybmbol nişantaşı mirza: çıkmadı
Symbol nişantaşı aykut: çıkmadı
Symbol nişantaşı fulya: bir şey bildi sadece, onu dışında olmadı henüz
Cafe 46 nalan: dedikleri çıkmadı
Mozaik Kerim: Anda ve geçmişte ço şaşırtıcıydı ve çok başarılıydı ama geleceği dair dedikleri çıkmadı
Sevgi Kafe Sevgi kadıköy: arkadaşıma "yağmurlu günde gelecek" dedi, eski sevgilisi yağmurlu bir akşamda geldi. bana bir şey çıkmadı ama anı bilmişti.
Cafe babavanga Emre: Duru görü bakıyorum diyodu, çıkmadı dedikleri, biraz terapi gibi geçiyo samimi biri ama
Sarmaşık kafe Ayşe: 2 kere gittik, anı biliyor, geleceğe dair dedikleri henüz vadesi gelmedi
Kartal Medyum Talya (Hülya): kendi kendine sallanıyor kahve bakarken arkası dönük şekilde, sonra dönüp taort bakıyor. gittiğim arkadaşlarıma o anı ve geçmişi bildi ama benle tutmadı enerjisi pek. Bildikleri vardı ama zorlama gibi geldi. Vade gelmedi bilmiyoruz.
Madam Denis Deniz: Birden fazla gittim, anı ve geçmisi süper bildi. Bazı çıkmayan şeyler var ama genel olarak biliyor bence. Çok spesifik şeyler bilmişti bende, kimsenin bilemeeceği ve dedikleri de oldu.
Taksim Cem: kafe adıı hatırlamıyorum, 3 haftadır konuşmuyodum sevgilimle ve tarih verdi o tarihte yazıcak dedi yazdı, gerisi çıkmadı.
Asmin'deki falcılar: çoğuna gittim, memnun etmedi.
Laf Kaze Kuzey: Dedikleri çıkmadı
Angels Deniz:Anı bilmişti ama genel olarak memnun kalmadım geçmiş için
Angels Cengiz: çok düz bakıyor, sanki 5 fal 25 lira yazan fal kafeler gibi ama bildiği şeyler oldu şaşırmıştım.
Symbol Serkan: Arkadaşıma direkt isim verdi bana veremedi, çok tutmadı aslında onun dışında. İsim şovu olmasa o kadar abartılmazdı
Sevgiler güss