İstanbul'da Fal - Falcılar

Falcılar hayâl âlemine sürüklüyor. Sürekli baktırınca önce terapi gibi geliyor, kafa dağıtma sanıyor insan. O dünyaya insan kendini kaptırırsa depresyondan daha ağır travmalara kadar sürükler insanı. Tehlikeli boyut bu kızlar. Yine de kendiniz için en iyi olanı elbette siz bilirsiniz ama bi yerde bunlardan birsey olmayacağını anladık. Paramız bizde kalsın baktiracagimiz kadar baktırdık zaten. Giden gelecekse vaktinden önce dönmeyecek fal baktirinca vakit erkene çekilmiyor, giden gittiyse nasibinden çıkmıştır çok da ısrar insana bela da getirir. Dünya kısa zaten bugün var yarın yokuz. En kötü 50 yıl sonra hiçbirimiz yokuz.

zeynep olumsuz konuşmuyo kiii
bana bitmiş bu iş hayırlı olsun dediği mahkemem 2 kere ertelendi ve olumsuz ilerledi hep
arkadaşıma kendime dair napacağımı bilmiyorum elim kolum bağlı hapsoldum hayatıma dediği adam nişanlandı :KK70:
Bana olumsuzları bilgi bu zamana kadar ama olumluları asla bilemedi. Şu an onada gitmiycem vazgeçtim

Kızlar ben birşey sormak istiyorum. Ben bunu yıllar önce bir kişiden öğrenmiştim kuran istiharesi birde rüyada gerçeğin ne olacağını gösterecek zikirleri. Kızın rüyası hep çıkardı. Ben kuran istiharesini yaptım ama bunu özür dileyerek söylüyorum kumar gibi gelmişti bu çok saçma demiştim. Sorduğum birşeyler ilgili o yaptım istihare gibi sonuçlandı bu tesadüf olabilir çünkü pek mantıklı gelmedi şimdide onu yapmak istemedim olumsuz çıkarsa bu sefer kafaya takarım diye. Diğer zikirleri çekerek rüyama niyet ettim. Ve Allahım bir olay var bu olay nasıl sonuçlanacak bana rüyamda açık seçik olduğu gibi göstermesi için niyet ettim. Ve ben tedirgin olduğum konuyu rüyamda birebir gördüm. Yani nasıl gördüm farklı bir örnek vererek söylicem dillendirmemek için.

Örnek veriyorum birinden 101bintl değerinde para alacakmıyım diye niyet ettiğimi düşünün. Ve rüyamda o kişi bana o 101bini 1tl de dahil olmak üzere kendi elleriyle veriyor. Niyet ettiğim rüyayıda aynı bu şekilde sorduğuma soruma direk cevap gibi gördüm. Sizce bu bilinç altımı yoksa bana gerçeği rüyamda gösterdimi. Lütfen bilen biri yazsın.

Kızlar ben birşey sormak istiyorum. Ben bunu yıllar önce bir kişiden öğrenmiştim kuran istiharesi birde rüyada gerçeğin ne olacağını gösterecek zikirleri. Kızın rüyası hep çıkardı. Ben kuran istiharesini yaptım ama bunu özür dileyerek söylüyorum kumar gibi gelmişti bu çok saçma demiştim. Sorduğum birşeyler ilgili o yaptım istihare gibi sonuçlandı bu tesadüf olabilir çünkü pek mantıklı gelmedi şimdide onu yapmak istemedim olumsuz çıkarsa bu sefer kafaya takarım diye. Diğer zikirleri çekerek rüyama niyet ettim. Ve Allahım bir olay var bu olay nasıl sonuçlanacak bana rüyamda açık seçik olduğu gibi göstermesi için niyet ettim. Ve ben tedirgin olduğum konuyu rüyamda birebir gördüm. Yani nasıl gördüm farklı bir örnek vererek söylicem dillendirmemek için.

Örnek veriyorum birinden 101bintl değerinde para alacakmıyım diye niyet ettiğimi düşünün. Ve rüyamda o kişi bana o 101bini 1tl de dahil olmak üzere kendi elleriyle veriyor. Niyet ettiğim rüyayıda aynı bu şekilde sorduğuma soruma direk cevap gibi gördüm. Sizce bu bilinç altımı yoksa bana gerçeği rüyamda gösterdimi. Lütfen bilen biri yazsın.
Kur'an-ı Kerim'in ayetlerinin melek-nûr aleminden varlıklar- hüddam gibi hâdimleri koruyucuları var. O sebeple kim ne yaparsa yapsın değişmeyecek son Kelâmullah Kur'an-ı Kerim. Rakamların enerjisi vardır yanyana gelince oluşan sayıların da. Mesela 33 Subhanallah 33 Elhamdülillah 33 Allahu Ekber... 11 evrenin onemli bir sayısıdır ve 11 in 3 katı hep bu tesbihler. Mülk süresinin bir âyetinin hâdimleri rüyalarda kalbi temiz güzel kendilerine inanan zorda olan herkese yardım ediyorlar, yol gösteriyorlar. Tecrübeyle sabit çok olay var. Ben de yaşadım, gösterildi ama fal olayına bulaşınca rüyamdaki duru görü yeteneğim önce azaldı sonra Rahmani alem geri çekildi. Uzuntuluyum. Allahim beni affetsin ne diyeyim ama böyle bir gerçeklik var değerli Heidi arkadaşım. Tüm süre ve ayetlerin hadimleri var... Mesela Âyetel Kursi hâdimi oldukça sahiplenici ve koruyucudur. Aynı anda aynı zaman diliminde milyarlarca insana gelmiş geçmiş gelecek yardımcı olmaya çalışan bir Hızır aleyhisselam ordusu gerçekliği var. Zaten tekâmül yeri dünya. Ondan sürekli bi eğitim imtihan doğruyu bulma ders alma iyi olma gayreti vs gidiyor...

Bildiğim kadarıyla dinimizde galipten haber alma yok. Mesela bi iş vardır istihare edersin hayırlı mı hayırsız mı diye onun rüyasını görürsün ama rüyaylada pek amel edilmez diye biliyorum bazen şeytan karışıyor vs. Geçmiş dönemlerde bile istiharenden sonra istişare diyolarmış ictimatcılar yani dediğin tesadüf olabilir eğer böyle birşey varsa zikirleri banada öğret kız

ben bilincaltı oldugunu dusunuyorum, cunku istihare aslında insan kendisine yapamıyor benim bildigim baskasına yaptırılır, konu ile ilgili cok bilgi verilmez, ertesi gun de o kisi size ruyasını anlatır, cunku kendiniz yaparsanız bu sekilde bilincaltı karısır, dogru olmaz diye dusunuyorum

ben bilincaltı oldugunu dusunuyorum, cunku istihare aslında insan kendisine yapamıyor benim bildigim baskasına yaptırılır, konu ile ilgili cok bilgi verilmez, ertesi gun de o kisi size ruyasını anlatır, cunku kendiniz yaparsanız bu sekilde bilincaltı karısır, dogru olmaz diye dusunuyorum
Umarım öyledir.

Evet onu bende öyle duymustum baskasi senin yerine yapmasi daha dogruymus

Kızlar annem benim için tam usulüne uygun bir istihare yapmıştı. Böyle kıbleye dönük uyuyarak dua okuyarak namaz kılarak falan. Bir konu için danışmıştı ve konu çok hayırlı dedi,yeşil gördüm ışık gördüm güzel uyandım iyiydi yani dedi. Sonuç tamaaaaaamen olumsuz olmuştu bilginize. Bu arada size ilginç bir deneyimden bahsetmek istiyorum belki işinize yarar. Yeri değil belki burası ama ben geçen sene uyanık istihare diye bir uygulama yaptım. Nasıl yapıldığını unuttum ama basitçe söyliyim,namaz falan kılıyordunuz istediğiniz vakitte,namaz bitince selam verip ayağa kalkıp sorunuzu ya da hacetinizi sorup ihlas suresini okuyordunuz. Ben hem kendim hem de ablam için yapmıştım. İşte ihlas süresini gözünüz kapalı ayakta okumaya devam ediyorsunuz,eğer olacaksa ya da hayırlı ise beni "sağ tarafa",olmayacaksa ya da hayırsızsa beni "sol tarafa" döndür diyorsunuz ve o sırada halen ihlas suresini okumaya devam ediyorsunuz. Ben bunu yaptım ve hem kendim hem ablam için sola döndüm. Başka bir soru sorduğumda ise sağa döndüm. Ablama söyledim o inanmadı. Sen evliyamısın da seni döndürecekler vs dedi 😂 konu olumsuz olduğu için konduramadı. Herneyse kızlar,sonuç gerçekten de öyle oldu. Bilginize.

Kızlar annem benim için tam usulüne uygun bir istihare yapmıştı. Böyle kıbleye dönük uyuyarak dua okuyarak namaz kılarak falan. Bir konu için danışmıştı ve konu çok hayırlı dedi,yeşil gördüm ışık gördüm güzel uyandım iyiydi yani dedi. Sonuç tamaaaaaamen olumsuz olmuştu bilginize. Bu arada size ilginç bir deneyimden bahsetmek istiyorum belki işinize yarar. Yeri değil belki burası ama ben geçen sene uyanık istihare diye bir uygulama yaptım. Nasıl yapıldığını unuttum ama basitçe söyliyim,namaz falan kılıyordunuz istediğiniz vakitte,namaz bitince selam verip ayağa kalkıp sorunuzu ya da hacetinizi sorup ihlas suresini okuyordunuz. Ben hem kendim hem de ablam için yapmıştım. İşte ihlas süresini gözünüz kapalı ayakta okumaya devam ediyorsunuz,eğer olacaksa ya da hayırlı ise beni "sağ tarafa",olmayacaksa ya da hayırsızsa beni "sol tarafa" döndür diyorsunuz ve o sırada halen ihlas suresini okumaya devam ediyorsunuz. Ben bunu yaptım ve hem kendim hem ablam için sola döndüm. Başka bir soru sorduğumda ise sağa döndüm. Ablama söyledim o inanmadı. Sen evliyamısın da seni döndürecekler vs dedi 😂 konu olumsuz olduğu için konduramadı. Herneyse kızlar,sonuç gerçekten de öyle oldu. Bilginize.
Bunlari dua etmeden de yaparsin, cünkü bilinc altin seni otomatik biyere döndürüyor cnm

Bende birsey anlatıyım o zaman. Benim çok sevdiğim bir Alevi arkadaşım var o demişti Hızır orucu diye 3 gün et yemiyorsunuz ben vegan olduğum için zorlanmamıştım. Su içmiyorsunuz. Sahur yok 12 den sonra bitio 3 gün boyunca banyo da yapmıosunuz. Sudan uzak duracaksınız. Meşrubat kahve Fln çok az tüketebilirsiniz. 3 gün sonunda niyet edip sağ tarafa yatıosunuz. Tuzlu ya da tatlı sizi susattıracak şeyler yiyip direk uykuya geçiosunuz. Rüyada neyin cevabını görmek isterseniz onu görüosunuz. Ben bir kere yaptım ve aynen ole oldu. Hatta nasıl oldu diye de çok düşünmüştüm. Arkadaşlarımda yaptı onlara da oldu. Paylaşmak istedim. Tabii bir zamanı var Şubat ayı 14 15 16 mıymış bu sene baktım.

kızlar geçen yaz memleketimde morelim bozuk diye beni bir kadına götürdüler hanımefendi elinde kağıda birşey yazarak bakıyor, bana eski sevgilimin ekim 28 de yazacağını söylemişti o gün akşamı yazdı daha sonra Aralık ayında başharfi n u olan iki kişi arasında kalacağımı söylemişti o da oldu ikisiylede kötü sonlar demişti ayneennde çıktı hatta ayrı eve çıkacağımı ve hatta işe giriş tarihimi bile söylemişti şok olmuştum ben etkisinden çıkamadım henüz öyle birinide bulamadım çok özel baktığını herkese bakmadığını biliyorum gaybı Allahtan kimse bilmez fakat bildikleri hiç normal değildi bir sene oldu halen daha dediği bazı şeyler çıkınca hatırlıyorum bunlar bir yaylada köy evinde oldu fal gerçek olmasada başka şeyler var. Numarasını arıyorum bulursam belirli kişilere ulaşım sağlamaya çalışacağım

Bende birsey anlatıyım o zaman. Benim çok sevdiğim bir Alevi arkadaşım var o demişti Hızır orucu diye 3 gün et yemiyorsunuz ben vegan olduğum için zorlanmamıştım. Su içmiyorsunuz. Sahur yok 12 den sonra bitio 3 gün boyunca banyo da yapmıosunuz. Sudan uzak duracaksınız. Meşrubat kahve Fln çok az tüketebilirsiniz. 3 gün sonunda niyet edip sağ tarafa yatıosunuz. Tuzlu ya da tatlı sizi susattıracak şeyler yiyip direk uykuya geçiosunuz. Rüyada neyin cevabını görmek isterseniz onu görüosunuz. Ben bir kere yaptım ve aynen ole oldu. Hatta nasıl oldu diye de çok düşünmüştüm. Arkadaşlarımda yaptı onlara da oldu. Paylaşmak istedim. Tabii bir zamanı var Şubat ayı 14 15 16 mıymış bu sene baktım.
Bunu deneyeceğim de benim gibi günde 3 lt su içen bir bünyeye nasıl etki eder bilmiyorum 😂

X