İstanbul'da Fal - Falcılar

bence kimse telde bakan no name falcilar tavsiye etmesin artik, cogu fos cikiyor ve kanitlayamam ama eminim ki burda insanlarin umutlariyla oynayan ve para kazanmak caba icinde olan kisilerde var. genelde tel de bakiyorlar ve birilerinden tavsiye ediliyor. hepsi tabii öyle degildir ama malesef cogu.
ben uzun süre önce böyle telde bakan birini bulmusdum instadan, resmen cete cikmisdi. 100-150 lira gibi birsey ödemisdim fali begenmemisdim resmen amatör dalga gecer gibi bir faldi, söylemisdim bana randevuyu ayarlayan kisiye hemen bana baska falci yollamisdi bu nu fln dene diye onuda begenmemisdim hemen baska nr fln yollamisdi, cok sasirmisdim resmen fal centrali gibi birseydi yani ama berbat sahte falcilarla. yani uzun lafin kisasi: insan bir bosluga düstügnde üzgün fln oldugnda güzel seyler duymak ihtiyac duyuyor ve böyle kötü insanlar bunu kullaniyor. bunu tabii o boslukda olan kisi anlamz, cünki bende bi ara o boslukdaydim deliler gibi "IYI BIR FALCI" ariyordum. duymak istediklerimi duydukdan sonra seviniyordum bir rahatlama oluyordu ama fallarin vadeleri dolunca yine o batakliga karisiyordum. siteler olsun, insta fln hemen hemen cogunu denemisimdir, aralarinda NADIR iyi bakan bilen vardi ama cogu cöpdü. simdi sükürler olsun kendime geldim ve yapdiklarima düsündükce utanma geliyor resmen bu faldan tam vazgecemedim arada atarim ama ismi cismi belli olan falcilara binnaz fals epeti vs. yada cafelerde fln.

bide gecen sene hazalmi havinmi tam ismini hatirlamiyorum biri vardi telde fln bakiyordu merakdan nrsini bende istemisdim ama hic aramamisdim. burdan bi arkadas ismini unuttum özelden vermisdi ve defalarca bakdirdinmi ne zmn fln filn yazip baya skisdirmisdi. bana öyle yapinca kuskulanip bakdirmamisdim. heralde oda öyle bir cete gibi birseydi. özel mesajlarima bakdimda bulamadim ama bi ara nickini cok görüyordum burda...

Hahaha hem guldum yazdiklarina hemde katildim cetelesme olayina bende katiliyorum. Telefonda uc kisiye baktirdim bu zamana kadar bunlardan ikisi rita ve havin. Havin, ritayi tanidigini hemde cok yakindan tanidigini agzindan kacirmisti o zamanlar o olaylardan sonra bi sogudum zaten. Arada cesaretleniyorum baktirayim diye ama cok fazla dolandiricilik var ve bu siteye yazilanlarda da var malesef.. bu yuzden youtubeda video falan izliyorum. Zaten fal baktirmiyorum artik ama bildirim geldikce giriyorum buraya.. burasi da bi bagimlilik yapti bende. Genel anlamda bagimliyim galiba

Umarım olumlu olmasını istediğiniz şeyleri yaşarsınız.

Canim benim, ben bi olanlari tam olarak yazayim, cunku bu borcumdur. Özel hayatimi ortaya doken birisi degilim ama suan mecbur. Ben bu bayana ekim'de fal baktirmistim ve ben 5 yildir sevdigim kisi icin, butuuuun falcilar bana olacak dedi ve bekledim 2 yil fal baktira baktira. Yemin ederim 270-300 kisiye baktirmisimdir, en son bu bayana baktirdim. Bu bayan bana dedi ki: olmayacak, senin hayatina aralik ayinda birisi girecek ve o kadar sinirlendim ki kapatasim gelmisti ama sesi cok tatliydi, cok iyi davrandi. Neyse gecti gitti bitti ve aralik ayinda hayatima gercekten baska birisi girdi. Ben bu kadini asla paylasmadim daha once, ciktiktan sonra paylastim cunku kimsenin hakkina girmeknistemem. Dun kendisinden izin aldim forumda paylasabilirmiyim diye o da tamam dedi. Neyse obur kiside baktirmis ve bana yazdi parami geri verecekti ama vermedi diye. Bende bu bayani aradim ve dedim ki: siz neden beni rezil ediyosunuz, söz verip nasil vermezsiniz ves. Kadin bana yemin etti yolladim diye, hatta ismini paylasamam, özelini de paylasamam, bu kisiye tam 1 saat fal baktim ama sonunda begenmedigini soyledi ve ben parasini iade ettim geri verdim dedi. Sonra bilgileri silerek dekontu yolladi. Dedigim gibi 270-300 kisiye fal baktirmisimdir ama simdiye dek kimse parami iade etmedi. Bu kadin begenmedigin zaman veriyo parayi geri, bu insanin hakkini nasil yerim ben. Ben burda sadece haksizliga ve kadina karsi iftiraya gelemedim. Sadece bu iftira da degildi. Kadin benim anam babam degil, ki annem ya da babam olsaydi ben yine asla ve asla haksizliga gelemem. Kadinin Ankara'da yasadigini daha dun ogrendim ve ben yurtdisinda yasiyorum zaten. Iste boyle canim benim ama keske paylasmasaydim, yine ben suclu oldum. Konuyuda kapattim yoksa yine ceza yerim forum yonetiminden. Onlarda hakli sonucta, buraya kavga icin gelmiyoruz. Daha once yazmak istedim ama cezam vardi, o yuzden simdi yazabildim, hakkini helal et.

Anladim canim durumu sende bir problem yok zaten, Zeynep disinda bir falci onerelim deniyor, forum da oneri icin var isteyen baktirir kimse zorla telefonunu verip buna baktiracaksin demiyor sonucta, Ben de aldim senden tel nosunu ama bulunsun diye, ilerde yeniden baktirasim gelirse een azindan denemedigime baktiririm diye dusunmustum. Ne fallarimiz alakasiz oldu gelip tavsiye edene sikayet etmedik. Iade etmesi bile dedigim gibi hicbir falci yapmaz, 1 saat zaman harcamis. Dekont da paylasilabilir iade edildiginin ispati icin kisisel bilgiler isim telefon adres vs icermedigi surece hicbir sorun yok bu kisi neden bu kadar tepki verdi anlamadim.

Rita unlu bir falci eskiden daha da unluymus o yuzden Havin oradan taniyordur. Eskiden iyi biliyormus simdi cok iyi degil diyorlar ama bende Rita en iyisiydi telde baktirdiklarim icinde Havin de en vasatlardan biri, sen soyleyince soyle demistim aslinda diyen ve karsindakini aptal yerine koyan falcilari hic sevmem Havin bunu yapiyor gercekten.

Havin bende cikmisti ya ama uc kagitci tavri da var gercekten. Ritanin olumsuz dedigi de olumlu olmustu ama yinede birbirlerinden laf goturup getirmelerinden hoslanmadim fal baktiriyoruz da o kadar yikik degiliz sonucta

Kızlar bende birine fal baktırdım alev diye cafe falcıları gibi değil çat çat herşeyi söylüyor ya da umut beklediğiniz biri için siz istiyorsunuz diye olumlu söylemiyor. Ben memnun kaldım sadece telefonla bakıyor ve randevu bulmak zor faldan 10 gün sonra soruda sorsanız cevap veriyor enerjisi o kadar güzel

Bitanem bende anlamadim. Bende cooook para doktum biliyosun zaten. Aynen kimsenin bilgilerini ortaya dokmedi falci abla, o yuzden gunahi alinmasin istedim ve yeminler etti once geri yolladim diye. Hislerin ne diyosa onu yap canim benim, ben asla baktir ya da baktirma demem. Canimsin cok sagol

Onu çoğu söylüyor önemli olan çıktımı. Hatta Rita ve Seyhan bu konuda en iyisi ama gelecek asla çıkmıyo :)
o

Onu çoğu söylüyor önemli olan çıktımı. Hatta Rita ve Seyhan bu konuda en iyisi ama gelecek asla çıkmıyo :)

o
Heidi rica etsem rita'nin numarasini verir misin bana? Her rengi boyadim bir fistik yesili kaldi ona da bir sans verelim

Ben anlik durumlari bilene bile raziyim artik, Rita nokta atisli bildi bende hep soylerim. Bir daha anlik merak ettigim bir sey olursa baktiririm tekrar ona.
Ritadan baska anlik olarak begendigin biri oldu mu acaba? Olduysa bilgilendirirsen sevinirim yoksa birazdan falalem rezzana aticam

Ya ben yıllardır tek bi kişiye baktırıyorum hep çıkar siz her seferinde başka insanlara nasıl güveniyorsunuz Hemde fiyatlar pahalı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…