Yani bazı şeyleri bildi olumlu da konuştu ama bilmiyorum çıkar mı kısa vade verdi zaten çıkarsa yazacağım bu arada sen şunun arkadasimisin falan diye sormadı bana . Foruma yazmadığım için durumumu da bilmiyor.Nasildi bakımı?
Baktirdiktan sonra Yorumunuzu foruma yazarsanız veririm .Banada numarasını verir misiniz
Olur yazarım ne kadara bakıyor ben sadece zeynebi denedim oda klass yorum yaptığın için yazmadım açıkçası milletin aklını karıştırmamak içinBaktirdiktan sonra Yorumunuzu foruma yazarsanız veririm .
Hahaha hem guldum yazdiklarina hemde katildimbide gecen sene hazalmi havinmi tam ismini hatirlamiyorum biri vardi telde fln bakiyordu merakdan nrsini bende istemisdim ama hic aramamisdim. burdan bi arkadas ismini unuttum özelden vermisdi ve defalarca bakdirdinmi ne zmn fln filn yazip baya skisdirmisdi. bana öyle yapinca kuskulanip bakdirmamisdim. heralde oda öyle bir cete gibi birseydi. özel mesajlarima bakdimda bulamadim ama bi ara nickini cok görüyordum burda...
Umarım olumlu olmasını istediğiniz şeyleri yaşarsınız.Yani bazı şeyleri bildi olumlu da konuştu ama bilmiyorum çıkar mı kısa vade verdi zaten çıkarsa yazacağım bu arada sen şunun arkadasimisin falan diye sormadı bana . Foruma yazmadığım için durumumu da bilmiyor.
Canim benim, ben bi olanlari tam olarak yazayim, cunku bu borcumdur. Özel hayatimi ortaya doken birisi degilim ama suan mecbur. Ben bu bayana ekim'de fal baktirmistim ve ben 5 yildir sevdigim kisi icin, butuuuun falcilar bana olacak dedi ve bekledim 2 yil fal baktira baktira. Yemin ederim 270-300 kisiye baktirmisimdir, en son bu bayana baktirdim. Bu bayan bana dedi ki: olmayacak, senin hayatina aralik ayinda birisi girecek ve o kadar sinirlendim ki kapatasim gelmisti ama sesi cok tatliydi, cok iyi davrandi. Neyse gecti gitti bitti ve aralik ayinda hayatima gercekten baska birisi girdi. Ben bu kadini asla paylasmadim daha once, ciktiktan sonra paylastim cunku kimsenin hakkina girmeknistemem. Dun kendisinden izin aldim forumda paylasabilirmiyim diye o da tamam dedi. Neyse obur kiside baktirmis ve bana yazdi parami geri verecekti ama vermedi diye. Bende bu bayani aradim ve dedim ki: siz neden beni rezil ediyosunuz, söz verip nasil vermezsiniz ves. Kadin bana yemin etti yolladim diye, hatta ismini paylasamam, özelini de paylasamam, bu kisiye tam 1 saat fal baktim ama sonunda begenmedigini soyledi ve ben parasini iade ettim geri verdim dedi. Sonra bilgileri silerek dekontu yolladi. Dedigim gibi 270-300 kisiye fal baktirmisimdir ama simdiye dek kimse parami iade etmedi. Bu kadin begenmedigin zaman veriyo parayi geri, bu insanin hakkini nasil yerim ben. Ben burda sadece haksizliga ve kadina karsi iftiraya gelemedim. Sadece bu iftira da degildi. Kadin benim anam babam degil, ki annem ya da babam olsaydi ben yine asla ve asla haksizliga gelemem. Kadinin Ankara'da yasadigini daha dun ogrendim ve ben yurtdisinda yasiyorum zaten. Iste boyle canim benim ama keske paylasmasaydim, yine ben suclu oldum. Konuyuda kapattim yoksa yine ceza yerim forum yonetiminden. Onlarda hakli sonucta, buraya kavga icin gelmiyoruz. Daha once yazmak istedim ama cezam vardi, o yuzden simdi yazabildim, hakkini helal etNeden bu kadar tartistiginizi anlamadim. Burada surekli biri tavsiye ediliyor ama kimse tutmadi alakasizdi diye gelip boyle hesap sormuyor veya iftira atmiyor sen onun kizisin sensin vs diye. Normalde falcilar iade de etmiyor ucreti, iade etmesine sasirdim. Ayrica kisisel bilgi icermedikce suc sayilmaz, savciliga basvursaniz da bir sey cikmaz yani.
Anladim canim durumu sende bir problem yok zaten, Zeynep disinda bir falci onerelim deniyor, forum da oneri icin var isteyen baktirir kimse zorla telefonunu verip buna baktiracaksin demiyor sonucta, Ben de aldim senden tel nosunu ama bulunsun diye, ilerde yeniden baktirasim gelirse een azindan denemedigime baktiririm diye dusunmustum. Ne fallarimiz alakasiz oldu gelip tavsiye edene sikayet etmedik. Iade etmesi bile dedigim gibi hicbir falci yapmaz, 1 saat zaman harcamis. Dekont da paylasilabilir iade edildiginin ispati icin kisisel bilgiler isim telefon adres vs icermedigi surece hicbir sorun yok bu kisi neden bu kadar tepki verdi anlamadim.Canim benim, ben bi olanlari tam olarak yazayim, cunku bu borcumdur. Özel hayatimi ortaya doken birisi degilim ama suan mecbur. Ben bu bayana ekim'de fal baktirmistim ve ben 5 yildir sevdigim kisi icin, butuuuun falcilar bana olacak dedi ve bekledim 2 yil fal baktira baktira. Yemin ederim 270-300 kisiye baktirmisimdir, en son bu bayana baktirdim. Bu bayan bana dedi ki: olmayacak, senin hayatina aralik ayinda birisi girecek ve o kadar sinirlendim ki kapatasim gelmisti ama sesi cok tatliydi, cok iyi davrandi. Neyse gecti gitti bitti ve aralik ayinda hayatima gercekten baska birisi girdi. Ben bu kadini asla paylasmadim daha once, ciktiktan sonra paylastim cunku kimsenin hakkina girmeknistemem. Dun kendisinden izin aldim forumda paylasabilirmiyim diye o da tamam dedi. Neyse obur kiside baktirmis ve bana yazdi parami geri verecekti ama vermedi diye. Bende bu bayani aradim ve dedim ki: siz neden beni rezil ediyosunuz, söz verip nasil vermezsiniz ves. Kadin bana yemin etti yolladim diye, hatta ismini paylasamam, özelini de paylasamam, bu kisiye tam 1 saat fal baktim ama sonunda begenmedigini soyledi ve ben parasini iade ettim geri verdim dedi. Sonra bilgileri silerek dekontu yolladi. Dedigim gibi 270-300 kisiye fal baktirmisimdir ama simdiye dek kimse parami iade etmedi. Bu kadin begenmedigin zaman veriyo parayi geri, bu insanin hakkini nasil yerim ben. Ben burda sadece haksizliga ve kadina karsi iftiraya gelemedim. Sadece bu iftira da degildi. Kadin benim anam babam degil, ki annem ya da babam olsaydi ben yine asla ve asla haksizliga gelemem. Kadinin Ankara'da yasadigini daha dun ogrendim ve ben yurtdisinda yasiyorum zaten. Iste boyle canim benim ama keske paylasmasaydim, yine ben suclu oldum. Konuyuda kapattim yoksa yine ceza yerim forum yonetiminden. Onlarda hakli sonucta, buraya kavga icin gelmiyoruz. Daha once yazmak istedim ama cezam vardi, o yuzden simdi yazabildim, hakkini helal et.
Rita unlu bir falci eskiden daha da unluymus o yuzden Havin oradan taniyordur. Eskiden iyi biliyormus simdi cok iyi degil diyorlar ama bende Rita en iyisiydi telde baktirdiklarim icinde Havin de en vasatlardan biri, sen soyleyince soyle demistim aslinda diyen ve karsindakini aptal yerine koyan falcilari hic sevmem Havin bunu yapiyor gercekten.Hahaha hem guldum yazdiklarina hemde katildimcetelesme olayina bende katiliyorum. Telefonda uc kisiye baktirdim bu zamana kadar bunlardan ikisi rita ve havin. Havin, ritayi tanidigini hemde cok yakindan tanidigini agzindan kacirmisti o zamanlar o olaylardan sonra bi sogudum zaten. Arada cesaretleniyorum baktirayim diye ama cok fazla dolandiricilik var ve bu siteye yazilanlarda da var malesef.. bu yuzden youtubeda video falan izliyorum. Zaten fal baktirmiyorum artik ama bildirim geldikce giriyorum buraya.. burasi da bi bagimlilik yapti bende. Genel anlamda bagimliyim galiba
Havin bende cikmisti yaRita unlu bir falci eskiden daha da unluymus o yuzden Havin oradan taniyordur. Eskiden iyi biliyormus simdi cok iyi degil diyorlar ama bende Rita en iyisiydi telde baktirdiklarim icinde Havin de en vasatlardan biri, sen soyleyince soyle demistim aslinda diyen ve karsindakini aptal yerine koyan falcilari hic sevmem Havin bunu yapiyor gercekten.
Bitanem bende anlamadim. Bende cooook para doktum biliyosun zaten. Aynen kimsenin bilgilerini ortaya dokmedi falci abla, o yuzden gunahi alinmasin istedim ve yeminler etti once geri yolladim diye. Hislerin ne diyosa onu yap canim benim, ben asla baktir ya da baktirma demem. Canimsin cok sagolAnladim canim durumu sende bir problem yok zaten, Zeynep disinda bir falci onerelim deniyor, forum da oneri icin var isteyen baktirir kimse zorla telefonunu verip buna baktiracaksin demiyor sonucta, Ben de aldim senden tel nosunu ama bulunsun diye, ilerde yeniden baktirasim gelirse een azindan denemedigime baktiririm diye dusunmustum. Ne fallarimiz alakasiz oldu gelip tavsiye edene sikayet etmedik. Iade etmesi bile dedigim gibi hicbir falci yapmaz, 1 saat zaman harcamis. Dekont da paylasilabilir iade edildiginin ispati icin kisisel bilgiler isim telefon adres vs icermedigi surece hicbir sorun yok bu kisi neden bu kadar tepki verdi anlamadim.
oKızlar bende birine fal baktırdım alev diye cafe falcıları gibi değil çat çat herşeyi söylüyor ya da umut beklediğiniz biri için siz istiyorsunuz diye olumlu söylemiyor. Ben memnun kaldım sadece telefonla bakıyor ve randevu bulmak zor faldan 10 gün sonra soruda sorsanız cevap veriyor enerjisi o kadar güzel
Ama olan birşeyide söylemek isterim tabi bu çıkan birfal gibi değilde farklı Hazala fal baktırdım işte bana şöyle bir duygu içine gireceksin demişti bende asla böyle birşey mümkün değilki demiştim cidden öyle bir duygu içindeyimve nerden çıktı şimdi bu diyorum. Bence düşünce okumayanlardan biride Hazal süreci gerçekten çok iyi biliyo sorduğunuz kişilerle ilgili tam nokta atışı yapıyo siz inanmasanızda bir bakıyorsunuz cidden öyle bunu yaşadığım biri varmı diye düşündüğümde aklıma gelmiyor bilmiyorum ya yani çok tuhaf bu fal işini anlamadım nasıl bakıyorlar yani hismi başka varlıkların varlığımı, yoksa düşünce güçleri çok kuvvetli oluyomu çözemedim bu fal işini
Heidi rica etsem rita'nin numarasini verir misin bana? Her rengi boyadim bir fistik yesili kaldi ona da bir sans verelimOnu çoğu söylüyor önemli olan çıktımı. Hatta Rita ve Seyhan bu konuda en iyisi ama gelecek asla çıkmıyo :)
o
Ben anlik durumlari bilene bile raziyim artik, Rita nokta atisli bildi bende hep soylerim. Bir daha anlik merak ettigim bir sey olursa baktiririm tekrar ona.Onu çoğu söylüyor önemli olan çıktımı. Hatta Rita ve Seyhan bu konuda en iyisi ama gelecek asla çıkmıyo :)
o
Ritadan baska anlik olarak begendigin biri oldu mu acaba? Olduysa bilgilendirirsen sevinirim yoksa birazdan falalem rezzana aticamBen anlik durumlari bilene bile raziyim artik, Rita nokta atisli bildi bende hep soylerim. Bir daha anlik merak ettigim bir sey olursa baktiririm tekrar ona.