- 24 Kasım 2020
- 30
- 12
- 33
Dikkatli okumamışsın sanırımAnladim canim durumu sende bir problem yok zaten, Zeynep disinda bir falci onerelim deniyor, forum da oneri icin var isteyen baktirir kimse zorla telefonunu verip buna baktiracaksin demiyor sonucta, Ben de aldim senden tel nosunu ama bulunsun diye, ilerde yeniden baktirasim gelirse een azindan denemedigime baktiririm diye dusunmustum. Ne fallarimiz alakasiz oldu gelip tavsiye edene sikayet etmedik. Iade etmesi bile dedigim gibi hicbir falci yapmaz, 1 saat zaman harcamis. Dekont da paylasilabilir iade edildiginin ispati icin kisisel bilgiler isim telefon adres vs icermedigi surece hicbir sorun yok bu kisi neden bu kadar tepki verdi anlamadim.
Falcı benden özür diledi ama özel yazışmaların burada paylaşılmaması gerekir
Yesilcam kullancısını resmi olarak şikayet ettim, bana ait dekontu burada kimse paylaşamaz.
Falcıdan iade isteyen ben değilim kendi mahcubiyeti nedeniyle iade istedi çünkü 39 dk şık konuşmada hep sordu ve anlattım bakamadığını anlayınca kendi de bozuldu benden önceki arkadaş da beğenmemiş.
Falın çıkıp çıkmaması hiç önemli değil konu bu değildi, yesilcam başka bi yere getirdi, ben başka birşey yazmayacağım çünkü şikayette bulundum avukat arkadaşım da konuşmaları inceledi
Kimse kimseye ait dekont, yazılı belge vs.. bilgileri kvkk gereği 3. Şahıslarla paylaşamaz yaparsa da bunun bedelini öder
falcı kadın defalarca özür diledi dekontu yesilcama attığı için başka diyeceğim yok..