- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 39
Ben senin o falcı ya da onun kızı falan olduğunu düşünüyorumKadin parani yollamis, haksizlik etme ve buraya yaz yolladigina dair. Inan gunaha giriyosun. Kadinin gunahini aliyosun cikar senden. Soyledikleri isine gelmedi cunku, baska bisey duymak istedin ama kadin dogrulari soyler senin duymak istediklerini degil. Butun diger kisilerin bilgisine;
Sen iftira atiyosun, cunku ben kadini sucladim parayi iade etmemissin diye ama etmis, ismini silerek dekontu yolladi bana. Benim kim oldugumu herkes biliyo, ama sen iftira atmaya gelmissin. Bende sen once kendinden basla, iftira buyuk suc!!! Kadin duymadik istemedimlerini anlattigi icin bu durumdasin am o ne yapsin. Bosuna umit mi versin 95% yaptigi gibi ve hayal kirikligi oldugu gibi.Ben senin o falcı ya da onun kızı falan olduğunu düşünüyorum
Benim özel bilgilerimi paylaşmış az önce defalarca özür diledi hatta bu sensen insanları kandırmaya devam ediyorsun
Seninle özel konuşmalarımızı da bu şekilde sitede paylaşmaya devam edersen seni de şikayet ederim burlar mahrem konular.
Ayrıca olumlu olumsuz söylediği şeyler önemli değil benim ona anlattıklarımı sanki biliyormuş gibi bana satması tamamen sahtekarlık
Arkadaşımın mesajını faldan sonra görmesem ben de baktırmazdım kıza da aynı şeyi yapmış
İsteyen baktırır isteyen baktırmaz bu kadar savunman yersiz..
Para kolay kazanılmıyor boş yere umut da kimse satmasın asıl bu günah
Özel konuşmamızı paylaştığın için site yönetimine şikayet ediyorum
Ha bide ben kiziymisim konusunda. Ben yurtdisinda yasiyorum ve SANA YOLLADIGI PARANIN dekontunda gordum ki falci Ankara'da yasiyomus.Sen iftira atiyosun, cunku ben kadini sucladim parayi iade etmemissin diye ama etmis, ismini silerek dekontu yolladi bana. Benim kim oldugumu herkes biliyo, ama sen iftira atmaya gelmissin. Bende sen once kendinden basla, iftira buyuk suc!!! Kadin duymadik istemedimlerini anlattigi icin bu durumdasin am o ne yapsin. Bosuna umit mi versin 95% yaptigi gibi ve hayal kirikligi oldugu gibi.
Site yönetimine seni şikayet ettim whatsapp konuşmaları ile buradaki yazım tarzı aynıSen iftira atiyosun, cunku ben kadini sucladim parayi iade etmemissin diye ama etmis, ismini silerek dekontu yolladi bana. Benim kim oldugumu herkes biliyo, ama sen iftira atmaya gelmissin. Bende sen once kendinden basla, iftira buyuk suc!!! Kadin duymadik istemedimlerini anlattigi icin bu durumdasin am o ne yapsin. Bosuna umit mi versin 95% yaptigi gibi ve hayal kirikligi oldugu gibi.
Yarın savcılığa gidiyorumHerkesin bilgisine; iftiraya gelemem.
Kim rezil oluyo acaba. Kadini sucladim haksiz yere, burda iftira atiyosun ve atmaya devam ediyosun. Gercekten dogru olsaydin itiraf etmderdin parani geri iade ettigini. Tehditler savurmazdin.Site yönetimine seni şikayet ettim whatsapp konuşmaları ile buradaki yazım tarzı aynı
İnsanları manupule etmeye çalışma, bana olumsuz birşey demedi , beni bana yanlış anlattın bunu falcı olduğun için herkes de bilsin
Bilemediğini hissettirince bozuldu hadi dedim ben anlattım herşeyi onun üzerinden yorum yapamaya çalıştın
Yazıklar olsun insanlara umut satmak günah
Sen o falcı değilsen ve sana dekontumu atmışsa bu da büyük suç siz yasalardan haberdar değilsiniz sanırım önce git bunu bi araştır gittikçe hem rezil oluyorsun hem suç işliyorsun
Ifadede kendin tehditler savurdugunu da anlat. Ozel bilgi paylasmadi, farkindaysan sadece fiyat yaziyo, kisisel bilgileri paylasmadi kadin.Yarın savcılığa gidiyorum
Çete misiniz siz ya
Arkadaşlar baktırmak isteyen bu rezilliğe rağmen baktırabilir
Bilin ki bu arkadaşın yaptığı gibi özel kişisel bilgileriniz sizin bilginiz dışında paylaşıyor kvkk gereği büyük cezası var
Bu arkadaşın yarın vereceğim ifadeyle bu suçtan artık haberi olacak
Herkesin tadını kaçırdın ama seninki de kaçıcak
yarın işlediğin suçtan sonra ifade vermeye gidersen yasaları da biraz öğrenmiş olursunIfadede kendin tehditler savurdugunu da anlat. Ozel bilgi paylasmadi, farkindaysan sadece fiyat yaziyo, kisisel bilgileri paylasmadi kadin.
Zaten baktirma canim, benimde burnumdan geldi. Kadin asla kisisel bilgi paylasmadi. Sadece parayi odedigine dair herseyi silerek gosterdi.Bende numarayi almistim arkadastan. Ama boyle bir durum varsa da yoksa da zaten baktirmam ama bi yuzumuz gulmuyo gercekten fal konusunda
Iyi kendinde ogrenmis olursun boylelikle.yarın işlediğin suçtan sonra ifade vermeye gidersen yasaları da biraz öğrenmiş olursun
Sana başka sözüm yok artık mahkemede görüşürüz
Kim bu bahsedilen falcı öğrenebilirmiyim.Bende numarayi almistim arkadastan. Ama boyle bir durum varsa da yoksa da zaten baktirmam ama bi yuzumuz gulmuyo gercekten fal konusunda
Sen iftira atiyosun, cunku ben kadini sucladim parayi iade etmemissin diye ama etmis, ismini silerek dekontu yolladi bana. Benim kim oldugumu herkes biliyo, ama sen iftira atmaya gelmissin. Bende sen once kendinden basla, iftira buyuk suc!!! Kadin duymadik istemedimlerini anlattigi icin bu durumdasin am o ne yapsin. Bosuna umit mi versin 95% yaptigi gibi ve hayal kirikligi oldugu gibi.
Site yönetimine seni şikayet ettim whatsapp konuşmaları ile buradaki yazım tarzı aynı
İnsanları manupule etmeye çalışma, bana olumsuz birşey demedi , beni bana yanlış anlattın bunu falcı olduğun için herkes de bilsin
Bilemediğini hissettirince bozuldu hadi dedim ben anlattım herşeyi onun üzerinden yorum yapamaya çalıştın
Yazıklar olsun insanlara umut satmak günah
Sen o falcı değilsen ve sana dekontumu atmışsa bu da büyük suç siz yasalardan haberdar değilsiniz sanırım önce git bunu bi araştır gittikçe hem rezil oluyorsun hem suç işliyorsun
Banada numarasını verir misinizBen baktırdım çıkarsa yazarım.
Nasildi bakımı?Ben baktırdım çıkarsa yazarım.