İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar, isteyen baktirir istemeyen baktirmaz. Ben kimseye baktirin veya baktirmayin demem asla. Ama baktiran arkadaslar cok memnun kalmislar. Yukardaki bayan maalesef yalan soyluyo. Cunku bu falcidam izin aldim once paylasabilirmiyim sizi diye o da oylelikle yazmisti bu bayanin begenmedigini ve KESINLIKLE PARASINI GERI YOLLADIGINI. Hatta hala inkar ederse bu falci abladan dekont rica edicem cunku kimse iftirayi haketmez. Kadin para iade ediyo begenmezseniz daha ne olsun.

Kadin parani yollamis, haksizlik etme ve buraya yaz yolladigina dair. Inan gunaha giriyosun. Kadinin gunahini aliyosun cikar senden. Soyledikleri isine gelmedi cunku, baska bisey duymak istedin ama kadin dogrulari soyler senin duymak istediklerini degil. Butun diger kisilerin bilgisine;
Ben senin o falcı ya da onun kızı falan olduğunu düşünüyorum
Benim özel bilgilerimi paylaşmış az önce defalarca özür diledi hatta bu sensen insanları kandırmaya devam ediyorsun
Seninle özel konuşmalarımızı da bu şekilde sitede paylaşmaya devam edersen seni de şikayet ederim burlar mahrem konular.
Ayrıca olumlu olumsuz söylediği şeyler önemli değil benim ona anlattıklarımı sanki biliyormuş gibi bana satması tamamen sahtekarlık
Arkadaşımın mesajını faldan sonra görmesem ben de baktırmazdım kıza da aynı şeyi yapmış
İsteyen baktırır isteyen baktırmaz bu kadar savunman yersiz..
Para kolay kazanılmıyor boş yere umut da kimse satmasın asıl bu günah
Özel konuşmamızı paylaştığın için site yönetimine şikayet ediyorum

Ben senin o falcı ya da onun kızı falan olduğunu düşünüyorum
Benim özel bilgilerimi paylaşmış az önce defalarca özür diledi hatta bu sensen insanları kandırmaya devam ediyorsun
Seninle özel konuşmalarımızı da bu şekilde sitede paylaşmaya devam edersen seni de şikayet ederim burlar mahrem konular.
Ayrıca olumlu olumsuz söylediği şeyler önemli değil benim ona anlattıklarımı sanki biliyormuş gibi bana satması tamamen sahtekarlık
Arkadaşımın mesajını faldan sonra görmesem ben de baktırmazdım kıza da aynı şeyi yapmış
İsteyen baktırır isteyen baktırmaz bu kadar savunman yersiz..
Para kolay kazanılmıyor boş yere umut da kimse satmasın asıl bu günah
Özel konuşmamızı paylaştığın için site yönetimine şikayet ediyorum
Sen iftira atiyosun, cunku ben kadini sucladim parayi iade etmemissin diye ama etmis, ismini silerek dekontu yolladi bana. Benim kim oldugumu herkes biliyo, ama sen iftira atmaya gelmissin. Bende sen once kendinden basla, iftira buyuk suc!!! Kadin duymadik istemedimlerini anlattigi icin bu durumdasin am o ne yapsin. Bosuna umit mi versin 95% yaptigi gibi ve hayal kirikligi oldugu gibi.

Sen iftira atiyosun, cunku ben kadini sucladim parayi iade etmemissin diye ama etmis, ismini silerek dekontu yolladi bana. Benim kim oldugumu herkes biliyo, ama sen iftira atmaya gelmissin. Bende sen once kendinden basla, iftira buyuk suc!!! Kadin duymadik istemedimlerini anlattigi icin bu durumdasin am o ne yapsin. Bosuna umit mi versin 95% yaptigi gibi ve hayal kirikligi oldugu gibi.
Ha bide ben kiziymisim konusunda. Ben yurtdisinda yasiyorum ve SANA YOLLADIGI PARANIN dekontunda gordum ki falci Ankara'da yasiyomus.

Site yönetimine seni şikayet ettim whatsapp konuşmaları ile buradaki yazım tarzı aynı
İnsanları manupule etmeye çalışma, bana olumsuz birşey demedi , beni bana yanlış anlattın bunu falcı olduğun için herkes de bilsin
Bilemediğini hissettirince bozuldu hadi dedim ben anlattım herşeyi onun üzerinden yorum yapamaya çalıştın
Yazıklar olsun insanlara umut satmak günah
Sen o falcı değilsen ve sana dekontumu atmışsa bu da büyük suç siz yasalardan haberdar değilsiniz sanırım önce git bunu bi araştır gittikçe hem rezil oluyorsun hem suç işliyorsun

Herkesin bilgisine; iftiraya gelemem.

Eklentiler

• 004194F8-B1FC-4951-8714-7D5FE03DACA0.jpeg
    004194F8-B1FC-4951-8714-7D5FE03DACA0.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 88
Herkesin bilgisine; iftiraya gelemem.
Yarın savcılığa gidiyorum
Çete misiniz siz ya
Arkadaşlar baktırmak isteyen bu rezilliğe rağmen baktırabilir
Bilin ki bu arkadaşın yaptığı gibi özel kişisel bilgileriniz sizin bilginiz dışında paylaşıyor kvkk gereği büyük cezası var
Bu arkadaşın yarın vereceğim ifadeyle bu suçtan artık haberi olacak
Herkesin tadını kaçırdın ama seninki de kaçıcak

Site yönetimine seni şikayet ettim whatsapp konuşmaları ile buradaki yazım tarzı aynı
İnsanları manupule etmeye çalışma, bana olumsuz birşey demedi , beni bana yanlış anlattın bunu falcı olduğun için herkes de bilsin
Bilemediğini hissettirince bozuldu hadi dedim ben anlattım herşeyi onun üzerinden yorum yapamaya çalıştın
Sen o falcı değilsen ve sana dekontumu atmışsa bu da büyük suç siz yasalardan haberdar değilsiniz sanırım önce git bunu bi araştır gittikçe hem rezil oluyorsun hem suç işliyorsun
Kim rezil oluyo acaba. Kadini sucladim haksiz yere, burda iftira atiyosun ve atmaya devam ediyosun. Gercekten dogru olsaydin itiraf etmderdin parani geri iade ettigini. Tehditler savurmazdin.

Yarın savcılığa gidiyorum
Çete misiniz siz ya
Arkadaşlar baktırmak isteyen bu rezilliğe rağmen baktırabilir
Bilin ki bu arkadaşın yaptığı gibi özel kişisel bilgileriniz sizin bilginiz dışında paylaşıyor kvkk gereği büyük cezası var
Bu arkadaşın yarın vereceğim ifadeyle bu suçtan artık haberi olacak
Herkesin tadını kaçırdın ama seninki de kaçıcak
Ifadede kendin tehditler savurdugunu da anlat. Ozel bilgi paylasmadi, farkindaysan sadece fiyat yaziyo, kisisel bilgileri paylasmadi kadin.

Bende numarayi almistim arkadastan. Ama boyle bir durum varsa da yoksa da zaten baktirmam ama bi yuzumuz gulmuyo gercekten fal konusunda 🥹🥹🥹🥹🥹
Zaten baktirma canim, benimde burnumdan geldi. Kadin asla kisisel bilgi paylasmadi. Sadece parayi odedigine dair herseyi silerek gosterdi.

Bence bu falcıları savunmayın arkadaşlar bu arada Zeynep'in buradan bilgi aldığına emin oldum ispatlayamam ama eminim, valla bravo yaşlı dedim kapasitesi burayı okuyup çözmeye yetmez dedim ama beni bile şaşırttı kimseye güven kalmamış şebeke olmuşlar resmen pes. Ben kendimi zeki sanırdım ama değilmişim, hergün yeni birşey öğreniyorum :KK70:
Ayrıca neden falcıları savunuyorsunuz eşiniz dostunuz gibi. Yok dekontu gösterdi falan ne cüret ya ben birine fal baktırıcam ve benim dekontumu özel bilgilerimi para gönderdi göndermedi vs vs mevzusu yapılacak bu suç arkadaşlar bu tarz şeylerin yasal sorumlulukları var. Benim iznim dışında 3.kişilere bilgi paylaşma, bilgi vermek suç ne olursa olsun

Neden bu kadar tartistiginizi anlamadim. Burada surekli biri tavsiye ediliyor ama kimse tutmadi alakasizdi diye gelip boyle hesap sormuyor veya iftira atmiyor sen onun kizisin sensin vs diye. Normalde falcilar iade de etmiyor ucreti, iade etmesine sasirdim. Ayrica kisisel bilgi icermedikce suc sayilmaz, savciliga basvursaniz da bir sey cikmaz yani.

X